- 19 Mayıs 2011
- 10.944
- 9.686
- 248
siz çok mu alıngansınız acaba? şakayla karışık "hakaret" diye birşey bilmiyorum ben..ya şakadır ya hakarettir.Soz verip sözünde durmaz hakaret eder şakayla karışık sonra şaka yaptım der ama bn cok kirilirim bunun gibi şeyler işte
5 şenelik evliyim iki yıldır düzelmesini bekliyorum defalarca sorunu kendim de aradım ama sizden iyi olmasın burda cevrem den çok tepki aldım kendini üzme sorunu hep kendin de arama dediler şenlik bir problem yok dedilerBelki de henüz affedilmemesi gereken büyük bir falsosu olmamıştır aşık olduğun adamın.
Ufak tefek şeyleri affetmekten zarar gelmez, ilişkinize karakterine zarar vermiyorsa elbette.
Hatalarını düzeltiyorsa. . . . .
Bu örnek vereyim size ben esmerim ve hep bana şu sarışın kıza bakar mısın ben sarışın lardan hoşlanıyor um diyor gozumun içine baka baka bnde evlensey din gözün kapalı evlenmedin ki dedm ve şaka yaptim seni kıskandırmak için yaptım diyorsiz çok mu alıngansınız acaba? şakayla karışık "hakaret" diye birşey bilmiyorum ben..ya şakadır ya hakarettir.
ya siz çok çabuk kırılıyorsunuz gereksiz şeylere,ya da tam tersi adamı terketmenizi gerktirecek öksüzlükleri var ama bir türlü bırakamıyor inanmış gibi yapıyorsunuz??
Çok hakkınızKüçük hatalar büyük hataları doğurur...o yüzde küçük bişeyde tavrımı koyarım kş büyük hataları biraz olsun önlesin diye
adam öküz demek ki.yontulmamışodun demek ki..5 yıldır evlisiniz hep böyle değil miydi peki bu adam??Bu örnek vereyim size ben esmerim ve hep bana şu sarışın kıza bakar mısın ben sarışın lardan hoşlanıyor um diyor gozumun içine baka baka bnde evlensey din gözün kapalı evlenmedin ki dedm ve şaka yaptim seni kıskandırmak için yaptım diyor
o zaman bu yaşadığınız psikolojik şiddet tamamen..ve bunu yaşadığınız için özgüveniniz azalmış.Bu yaptığı igrecn şakalar Şöyle anlatım ben ne yaparsam yapayım hep sen şu kadın gibi ol sus konuşma yorgunum basım ağrıyor tek kelime dahi konuşmuyor bnle ve bana ben ne dersem bnm dediğim gibi olacak çalışamaz sin senin soz hakkın yok her zmana erkek kadından önce gelir diyor
Lise mezunu yim mesleğim var bayan kaufir uyum yas23 çocuk yoko zaman bu yaşadığınız psikolojik şiddet tamamen..ve bunu yaşadığınız için özgüveniniz azalmış.
bu durumda özgüven tazelemelisiniz..çalışmıyor musunuz ,o istemedi diye mi,mesleğiniz var mı?
yaş kaç ,çoluk çocuk?
işte bunu bilmiyorum. insanların beni kullandığını anladım zaten biliyordum da ampul yeni yandı diyelim. sonra hayır demeyi öğrendim. açıkçası mantıkla hareket ne demek, duyguları arka plana atmak ne demek onu keşfettim. çok fazla duygusal olmak iyi değilmiş mantıklı kararlar verince her şey düzeliyor gerçekten :)Mrb bunu bnde yapmak istiyorum bnm adım safoz oldu tabi bnm sayem de oldu nasıl be şekil yaptınız
Bnde biliyorum farkındayım ama işteişte bunu bilmiyorum. insanların beni kullandığını anladım zaten biliyordum da ampul yeni yandı diyelim. sonra hayır demeyi öğrendim. açıkçası mantıkla hareket ne demek, duyguları arka plana atmak ne demek onu keşfettim. çok fazla duygusal olmak iyi değilmiş mantıklı kararlar verince her şey düzeliyor gerçekten :)
çok erken evlenmişsiniz. böyle adamlar hareketli canlı neşeli gençlerle evlenip,sonra eve kaptırlar,kendileri de dışarda gezer tozarlar..kadın evde solar gider..Lise mezunuyum
Lise mezunu yim mesleğim var bayan kaufir uyum yas23 çocuk yok
Bnde kor kırık aşığı m esime bu aşka kıymak istemiyorum insandır hata yapar diyorum sözler yeminler ediyor bnde inanıyorum bu hafta sonra gene ayni
Ondan ayrılmak düşünmesi bile çok kotu etkiliyor eşim olmadan nefes bile almak istemiyorum ama hastalarını da afeede effede sorunlar büyüyecek sağol cnmOndan dedim ya aşık olarak yanında dururum belki oda uzakta canım daha çok yanmasın diye belki kendime hakim olamayabilirim. Ama affedemem ve bunuda ona yansıtırım bisüre sonrada bu affedememe hissi beni ondan uzaklaştırır hayat zindan olur onun içinde benim içinde
Güzel yorum ların icin tsk ederimOndan dedim ya aşık olarak yanında dururum belki oda uzakta canım daha çok yanmasın diye belki kendime hakim olamayabilirim. Ama affedemem ve bunuda ona yansıtırım bisüre sonrada bu affedememe hissi beni ondan uzaklaştırır hayat zindan olur onun içinde benim içinde
herşeyi affetmez affedilecek şeyler var affedilmeyecek şeylerMrb arkadaşlar yeni üyeyim araniz da konu açtım sma yanlış yerde açmıştım . Öncelikle size sormak istiyorum aşk herşeyi affeder mi sizce?. Yapım gereği çok duygusal merhametli yimdir karsimdaki kim olursa olsun ozur diledimi affediyorum ama öyle de olmuyor bu konuda bana yardımcı olmanızı istiyorum bnde artık yanlışla ri affetmek istemiyorum nasıl yapabilirim ayakları yere saglam basan azda olsa insanlara hayır demeyi bilmek istiyorum evliliğim de de boyleyim iyi niyetim hep suistimal edildi bn affettikce daha abartılı olaylar geldi başıma yorumlarinjza açığım herkese tdk ederim
Sagolun güzel yorumunuz için tsk ederim yapmaya başlayacagim dediğinz doğru o gezip tozuyor kendinde bakıyor bana dün akşam dediki böyle aglamaya devam edersen çabuk cokersin dediçok erken evlenmişsiniz. böyle adamlar hareketli canlı neşeli gençlerle evlenip,sonra eve kaptırlar,kendileri de dışarda gezer tozarlar..kadın evde solar gider..
buna izin verme sakın..
önce toparlan kendine gel,unut eşini,önce kendine odaklan..yapmak istediklerin,eskiden yaptıkların,sırayla başla hepsine...ya alışacak ,drenç görünce kabul edecek bu adam ,ya da bu şekilde ömür geçmez.. henüz çok gençsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?