aşk herşeyi affeder mi

Soz verip sözünde durmaz hakaret eder şakayla karışık sonra şaka yaptım der ama bn cok kirilirim bunun gibi şeyler işte
siz çok mu alıngansınız acaba? şakayla karışık "hakaret" diye birşey bilmiyorum ben..ya şakadır ya hakarettir.
ya siz çok çabuk kırılıyorsunuz gereksiz şeylere,ya da tam tersi adamı terketmenizi gerktirecek öksüzlükleri var ama bir türlü bırakamıyor inanmış gibi yapıyorsunuz??

5 şenelik evliyim iki yıldır düzelmesini bekliyorum defalarca sorunu kendim de aradım ama sizden iyi olmasın burda cevrem den çok tepki aldım kendini üzme sorunu hep kendin de arama dediler şenlik bir problem yok dediler

Bu örnek vereyim size ben esmerim ve hep bana şu sarışın kıza bakar mısın ben sarışın lardan hoşlanıyor um diyor gozumun içine baka baka bnde evlensey din gözün kapalı evlenmedin ki dedm ve şaka yaptim seni kıskandırmak için yaptım diyor

adam öküz demek ki.yontulmamışodun demek ki..5 yıldır evlisiniz hep böyle değil miydi peki bu adam??
yani ne bileyim odun yontulabilir ,ama işte bu bahsettiğiniz aşk herşeyi affeder mi gibi büyük birşey değil...
insanı sinir eder ama kahrından da öldürmez. neden affettim diye gözyaşlarına boğulmaz insan..daha büyük birşeyler yaşadınız bence siz..

Bu yaptığı igrecn şakalar Şöyle anlatım ben ne yaparsam yapayım hep sen şu kadın gibi ol sus konuşma yorgunum basım ağrıyor tek kelime dahi konuşmuyor bnle ve bana ben ne dersem bnm dediğim gibi olacak çalışamaz sin senin soz hakkın yok her zmana erkek kadından önce gelir diyor

Bunlarda yutulur şeyler değil ozguvenim kalmadı çünkü sürekli evde beni kıran biri var ve başardı iki senedir böyle ilk 3 sene böyle değildi

o zaman bu yaşadığınız psikolojik şiddet tamamen..ve bunu yaşadığınız için özgüveniniz azalmış.
bu durumda özgüven tazelemelisiniz..çalışmıyor musunuz ,o istemedi diye mi,mesleğiniz var mı?
yaş kaç ,çoluk çocuk?

Lise mezunuyum
Lise mezunu yim mesleğim var bayan kaufir uyum yas23 çocuk yok

Mrb bunu bnde yapmak istiyorum bnm adım safoz oldu tabi bnm sayem de oldu nasıl be şekil yaptınız
işte bunu bilmiyorum. insanların beni kullandığını anladım zaten biliyordum da ampul yeni yandı diyelim. sonra hayır demeyi öğrendim. açıkçası mantıkla hareket ne demek, duyguları arka plana atmak ne demek onu keşfettim. çok fazla duygusal olmak iyi değilmiş mantıklı kararlar verince her şey düzeliyor gerçekten :)

Bnde biliyorum farkındayım ama işte

Lise mezunuyum

Lise mezunu yim mesleğim var bayan kaufir uyum yas23 çocuk yok
çok erken evlenmişsiniz. böyle adamlar hareketli canlı neşeli gençlerle evlenip,sonra eve kaptırlar,kendileri de dışarda gezer tozarlar..kadın evde solar gider..
buna izin verme sakın..
önce toparlan kendine gel,unut eşini,önce kendine odaklan..yapmak istediklerin,eskiden yaptıkların,sırayla başla hepsine...ya alışacak ,drenç görünce kabul edecek bu adam ,ya da bu şekilde ömür geçmez.. henüz çok gençsin...

Bnde kor kırık aşığı m esime bu aşka kıymak istemiyorum insandır hata yapar diyorum sözler yeminler ediyor bnde inanıyorum bu hafta sonra gene ayni

Ondan dedim ya aşık olarak yanında dururum belki oda uzakta canım daha çok yanmasın diye belki kendime hakim olamayabilirim. Ama affedemem ve bunuda ona yansıtırım bisüre sonrada bu affedememe hissi beni ondan uzaklaştırır hayat zindan olur onun içinde benim içinde

Ondan ayrılmak düşünmesi bile çok kotu etkiliyor eşim olmadan nefes bile almak istemiyorum ama hastalarını da afeede effede sorunlar büyüyecek sağol cnm

Güzel yorum ların icin tsk ederim

Affetmez.Affetmemeli.
Bu arada başlığı görünce kafasında malum şarkı çalmaya başlayan bi benmiyim

herşeyi affetmez affedilecek şeyler var affedilmeyecek şeyler
mesela aldatma dayak vs affedilemez

Sagolun güzel yorumunuz için tsk ederim yapmaya başlayacagim dediğinz doğru o gezip tozuyor kendinde bakıyor bana dün akşam dediki böyle aglamaya devam edersen çabuk cokersin dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…