Aşk herşeyi affeder mi ?

bir gün ya bir gün üstüne gideyim bakayım ne olacak tepkisi dedim iki gündür aşk böceği olan adam bakayım hala beni kazanmak için uğraşacak mı yok bir gün üstüne gittim dayanamadı

Bunu yapmayın. Buna gerçekten gerek yok. Olgun ilişkilerde bunun olmaması gerektiğini anlamam için terkedilmem gerekti. Barışırsanız bunu öğrenmiş olun.

Yine ben alttan alayım dedim çünkü çok özlemiştim gelsin istiyordum okadar zaman bu günün planını yapmıştık aradı ve gelmek istemediğini hala sinirliymiş hiç o modlarda değilmiş özledim dedim yok gelsemde tartışırım vs dedi tamam dedim kapattı vatsaptan yazdım umarım bu attığın adımdan pişman olmazsın bensiz hayat sana mutluluk getirecekse sana hayatında mutluluklar diliyorum dedim birlikte çekildiğimiz bi resmi attım ve hoşçakal dedim o şimdi gurur yapıyor ya bi yerine girecek o gurur nasıl yapılıyormuş görecek hayır yine ilk fırsatta görüşür konuşuruz ama şuan gelmek istemiyorum hoşçakal demiş tabi canım ben beklerdim zaten sen şöyle elimin altında dur hele benim sinirim bi geçsin bakarız modunda bu nedir ya ya adam gibi dur ayrılıyorsan arkasında yok ya şimdiye kadar hep döndüm şuursuzca sevgime inandı ama o pişman olucak fakat umduğunu bulamıcak burayada yazıyorum !

1 hafta yalvarmalar yakarmalar sürdü ama bni hep aldatmış affettikten sonra bile devam etmiş şimdi 20 gündür ses yok yani bu film burda bitti .. ve ben bir daha nasıl ayağa kalkacağım bilmiyorum
ocakta ayrıldınız tekrar başladınız ve bu zamana kadar mi geldi yani ? Çok dayanmışsın ayrıl gitsin , bak ben eşimden ayrıldım 2 ayda bitti , seninki daha cabuk biterdi.
Askayken insanin gözü kör oluyor . Bir daha o hataya varmam artık .
Bence sen de silkelen yeni hayata yelken aç

Aynen öyle bende eski konularıma bakayım dedim neler çekmişim die adam hiç umarsızca hep sen bilirsin bitsin şeklinde konuşmuş ama evet çok sevdim ilk ilişkimdi herşeyi onda yaşadım ama nerden bileyim bi ruh hastası sapık pislik bi insan olduğunu (( inandığım bütün değerleri yok etti senki evliliği bitirmişsin güçlü duruşunza hayranm ben sürekli ağlama krizlerindeyim sadece bana neden yaptı herşey mi yalandı hiç mi umrunda değildim bunlar çok zoruma gidiyor çoklk (

Konu eskiymiş bu film kopmuş sanırım. Hayırlısı olmuş. Ortada aşk yokmuş ki her şeyi affetsin? Aldatma, yalan dolan ve entrika varmış sadece. Aşkın tanımı çok başka. Bu olsa olsa bir tutku ilişkisi olabilir.

Umarım tez zamanda toparlanırsın arkadaşım. Geçmiş olsun kurtulmuşsun.

Tutku bağımlılık doğru kelime olabilir . Aşk bende varmış ondaki neydi bilmiyorum beni niye okadar kıskandı kısıtladı ozaman diyorsun neden her anımda yanımdaydı destekti bunları yapan o güzel yürekli adamla diğer gördüğüm hastalıklı psikopat aynı adam mı sürekli ağlıyorum üzülüyorum ben böyle safça severken bana nasıl yapabildi bütün bunları hiç mi tanımadım hiç mi sevmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…