Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
canım aşk bitebilir..ayrılan çiftler mesela hiç aşık kalabiliyormu??yani soğumuş olabilirsin..aceleye getirilmiş herşey ondanda kaynaklanabilir..mesela saygı bitmişse özellikle ilgide azalmışsa çok sürmez..
Bu tür gel gitler olabilir. Ama seni seven , sana değer veren biriyse ilişkini zora sokma . Aynı sürece girmiştim şu an evliyim aynı kişiyle ve çok mutluyum. Sakın uzaklaşma daima yakın ol bunun üstesinden ben böyle gelmiştim canım.
Bu tip gelgitler olması normal olabilir canım. Panikleme hemen. Biraz ara ver diğer arkadaşların da dediği gibi. Bak bakalım ondan uzak kaldığın süre içinde neler hissedeceksin. Hemen bitti kararı alma. Eğer biraz uzaklaştıktan sonra da hala bir değişme hissetmiyorsan devam etmezsin.
Kendini de suçlu hissetme. Herkes yaşayabilir bunu. Ani duygu değişimleri doğal. Karşı taraf çok üzülür tabi ama yapacak bir şey yok malesef.
Aklında başka bir erkek de yok di mi, belki o yüzden aniden soğudun.