- 20 Ağustos 2014
- 626
- 427
- 88
- 34
Ya valla okudukca bu yazdıklarını elim kolum titriyor. Katıl olasim geliyor sonra ben ona dedim ki benim cenazeme bile gelme dedim.. whatsaptan engelledim mesaj attı dün hiç cvp vermedim bak onuda atiyim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya valla okudukca bu yazdıklarını elim kolum titriyor. Katıl olasim geliyor sonra ben ona dedim ki benim cenazeme bile gelme dedim.. whatsaptan engelledim mesaj attı dün hiç cvp vermedim bak onuda atiyim
Hersey normal zamanda düşünülmüştur bence . Ben ona cenaze namazi ma bile katılma dediğim için özür dilerim mesajı attı bence yoksa atmazdi onun için intihar edeceğimi falan mı düşündü acaba ? Bak bugün hiç sesi çıkmadı. Ben çok inadim affetmem. Ama gerçekten sinirlerim çok bozuk ya. Tatlı yaptim zaman geçsin diye onu bile yemedim.Aman sakin affetme hemen.surundur. sen sınırleyken söyledin ama benim gözümü açtım. Zaten bişey olsaydık şimdiye çoktan olurduk doğru söyledin falan de damardan gir.
Ciddi bi adım atmadan dönme krizi fırsata çevir :)
Canim benim ya yorumlardan hepsini okudum ama sen daha niye bu zulme katlaniyosunnHersey normal zamanda düşünülmüştur bence . Ben ona cenaze namazi ma bile katılma dediğim için özür dilerim mesajı attı bence yoksa atmazdi onun için intihar edeceğimi falan mı düşündü acaba ? Bak bugün hiç sesi çıkmadı. Ben çok inadim affetmem. Ama gerçekten sinirlerim çok bozuk ya. Tatlı yaptim zaman geçsin diye onu bile yemedim.
Canim benim ya yorumlardan hepsini okudum ama sen daha niye bu zulme katlaniyosunn
Ailesi seni sevmiyor, cocuk sana boyle soguk davraniyor, 2 gun mutluysaniz 3 gun mutsuz geciyor ve en onemlisi senin kendi ailende sevmiyor bu adami. Sen daha ne diye duruyorsun onun arkasindan dusunuyorsun ki. Sen ona demissin ya biz 1,2,3,4 hangisiyiz diye. O adam o cevabi verdiginde aninda kesseydin mesajlasmayi, bir daha asla sana ulasmamasini saglasaydin.
Yapman gereken ve kabak gibi ortada olan bir sey var. O adam seni sevmiyor artik...
Seni uzmek icin soylemiyorum bunlari kirilma bana ama oyle. Tamam 5 yil vermissin sana serefsizlik yapmis. Ama simdi 1-2 ay uzulursun 3. Ay acin hafifler daha sonra aklina bile gelmez sukredersin bitirdigin icin.Ama bir de evlendigini dusun. O zaman napicaksin? Seni sevmeyen fakat senin onu sevdigin bir adamla omur gecer mi?
Mantikli davran artik kendine yön ver...
Hersey apacik ortada
Senin tripli davranmanda bu olayin tuzu biberi olmus bence.ya inanki beynim durdu sana birde ondan önceki mesajlarını gondersem aklın sasar 5. Yıldır ilk kez sevilmedigimi hissediyorum. Aslında sorun şu, hiçe biseyiz tercihini yapmadan önceki gece mesajlasiyorduk bundan biranda ses kesildi yazdım yazdım cevap yok . Sabah bana Günaydın gece uyuyup kalmişim kendimi kamyon üzerinden geçmiş gibi hissediyorum vs. Yazmis bende sadece iyi yazdım .. sonra sende olunca normal brnde olunca anormal yazmis. Sonra gün boyu hep böyle birbirimize soğuk davrandik. 1 saat dışarı çıkacaktır 5 . Yılın verdiği alışkanlık haber edeyim izin alayım dedim. Sonra da trip olsun diye gerçi karismazsinda yazdım . Oda evet haklısın karışmam yazmis . Sonra o seçenekleri yazdım. Oda bana belirsiz ya da hiç biseyiz sanırım cevabını verince . Şartellerim attı çık hayatımdan yazdım ve orada bitirdim whatsaptan engelledim. Bu sefer 1 saat sonra Özür dilerim kalbini kırdım , psikolojim bozuk diye msj attı cvp vermedim Özür dilerim ordami sin lütfen cvp yaz dedi 1 kere de aradi ben yine cvp vermedim. .. dün oldu bunlar.
Bugün de hiç sesi çıkmadı.
Kendime biraz zaman tanımak istiyorum düşünmek istiyorum . Hoş görürsün ki 5 yılın vermiş olduğu çok büyük alışkanlıklar var ve kolay silinmiyor. Şuan çok Üzgünüm içim buruk kalbim kırık![]()
Yok canım bizim hiç bir sorunumuz yok . Hep sorunlar tartışmalar ailesiiyle alakali olur.Senin tripli davranmanda bu olayin tuzu biberi olmus bence.
Ama bu yasananlar inan unutulmuyor.
Senin sundugun secenekler karsisinda onun verdigi cevap aklinin kenarina kazinicak hep.
Tabi sen hepimizden iyi bilirsin iliskini
Hep boyle soguk degilse, sadece bu olay karsisinda boyle bi sogukluk olduysa moreli falan bozuktur belki
Ama eger hep boyleyse, yani sana karsi ilgisizse artik gercekten bitirmenin zamani gelmistir artik.
Bak simdi al eline bir kagit kalem
Onun artilariyla eksilerini yaz
Sonra karsilastir bunlari hangisi daha fazla diye?
Artilari yerine eksileri cok olursa (mesela ailesi seni sevmiyor, senin ailen onu sevmiyor. Bunlarin hepsini eksileri olan yone yazicaksin.) artik daha geri donus yapma hicbir sekilde