AŞK hikayelerinizi anlatirmisiniz

Ya valla okudukca bu yazdıklarını elim kolum titriyor. Katıl olasim geliyor sonra ben ona dedim ki benim cenazeme bile gelme dedim.. whatsaptan engelledim mesaj attı dün hiç cvp vermedim bak onuda atiyim

Eklentiler

• 2014-09-07 23.26.05.webp
    2014-09-07 23.26.05.webp
    44,2 KB · Görüntüleme: 130
Aman sakin affetme hemen.surundur. sen sınırleyken söyledin ama benim gözümü açtım. Zaten bişey olsaydık şimdiye çoktan olurduk doğru söyledin falan de damardan gir.

Ciddi bi adım atmadan dönme krizi fırsata çevir :)

Aman sakin affetme hemen.surundur. sen sınırleyken söyledin ama benim gözümü açtım. Zaten bişey olsaydık şimdiye çoktan olurduk doğru söyledin falan de damardan gir.

Ciddi bi adım atmadan dönme krizi fırsata çevir :)
Hersey normal zamanda düşünülmüştur bence . Ben ona cenaze namazi ma bile katılma dediğim için özür dilerim mesajı attı bence yoksa atmazdi onun için intihar edeceğimi falan mı düşündü acaba ? Bak bugün hiç sesi çıkmadı. Ben çok inadim affetmem. Ama gerçekten sinirlerim çok bozuk ya. Tatlı yaptim zaman geçsin diye onu bile yemedim.

Hersey normal zamanda düşünülmüştur bence . Ben ona cenaze namazi ma bile katılma dediğim için özür dilerim mesajı attı bence yoksa atmazdi onun için intihar edeceğimi falan mı düşündü acaba ? Bak bugün hiç sesi çıkmadı. Ben çok inadim affetmem. Ama gerçekten sinirlerim çok bozuk ya. Tatlı yaptim zaman geçsin diye onu bile yemedim.
Canim benim ya yorumlardan hepsini okudum ama sen daha niye bu zulme katlaniyosunn
Ailesi seni sevmiyor, cocuk sana boyle soguk davraniyor, 2 gun mutluysaniz 3 gun mutsuz geciyor ve en onemlisi senin kendi ailende sevmiyor bu adami. Sen daha ne diye duruyorsun onun arkasindan dusunuyorsun ki. Sen ona demissin ya biz 1,2,3,4 hangisiyiz diye. O adam o cevabi verdiginde aninda kesseydin mesajlasmayi, bir daha asla sana ulasmamasini saglasaydin.
Yapman gereken ve kabak gibi ortada olan bir sey var. O adam seni sevmiyor artik...
Seni uzmek icin soylemiyorum bunlari kirilma bana ama oyle. Tamam 5 yil vermissin sana serefsizlik yapmis. Ama simdi 1-2 ay uzulursun 3. Ay acin hafifler daha sonra aklina bile gelmez sukredersin bitirdigin icin.Ama bir de evlendigini dusun. O zaman napicaksin? Seni sevmeyen fakat senin onu sevdigin bir adamla omur gecer mi?
Mantikli davran artik kendine yön ver...
Hersey apacik ortada

:nazar:Bizim hikayemiz de henuz evlilige ulasamadi, ama ulasicak insallah.benim okulum, sevgilimin askerligi var ve evlilik icin kucuguz daha:KK48:
Bizim hikayemizde oyle dizilerdeki gibi buyuleyici olmasa da benim icin buyuleyici:KK76:Yani suan baktigimda buyuleyici geliyor aslinda, eskiden daha sevgili degilken ne suluk, sapik mi ne pesimi birakmiyor ozurlu falan diyodum:63:
Neyse hikayemize geleyim:KK48:
Benim arkadasimin sevgilisinin arkadasiydi kendileri...
Bunlar bir gun otururken arkadasim sevgilime bir fotograf gosteriyor, sonra diger fotograflari da gosterirken arada benim arkadasimla cekildigim fotografi da goruyor. Bu kiz kim falan diyo ama arkadasim soylemiyo ismimi falan(neden soylememis bende anlamadim:KK12:) neyse. Sevgilimde 1bucuk ay beni bulmaya calisti, okuluma geldi plan yapiyormus bide o zamanlar. Ben o ortak arkadasimizla okuldan cikarsam, sevgilimde arkadasimi taniyor ya ona selam verme bahanesine yanima gelicekmis benim. Ama sansina hic kizla cikmiyoduk o zamanlar :KK48:
Bu arada hicbir seyden haberim yok benim, arkadasim da bisey soylemiyo bana.
Bu bu sefer internetten dustu pesime, en son buldu beni. Baktim instagram, twitter, facebook heryerden istek yollamis. Bende dedim kim bu boyle falan kabul ettim. Sonra merhaba falan yazdi. Ama hic yuz vermiyorum ben, 1bucuk aydir pesimde oldugundan falan haberim yok, oyle siradan biri diye hic takmiyorum:cool:
Sonra bu muhabbet icin sizin okulda tanidigim var dedi arkadasimin ismini soyledi, bende sordum arkadasima taniyomusun sen bu manyagi, bi susmuyo falan dedim:KK70:
Arkadasimda ne zamandan beri pesimde oldugunu falan anlatti:cool:
Sonra iste yemege gittik, o arkadasimla falan hep beraber. Sonra ki bulusmalarimizda tek olduk hep. Ama ben hep arkadasimmis gibi davranip, agirdan satiyorum :D 8.bulusmamizda falan bende daha fazla dayanamadim ve sevgili olduk:nazar:
Boyle basladi bizim hikayemizde, rabbim sonumuzu mutlu bir evlilikle de sonlandirir insallah:nazar:

Son düzenleme:
Canim benim ya yorumlardan hepsini okudum ama sen daha niye bu zulme katlaniyosunn
Ailesi seni sevmiyor, cocuk sana boyle soguk davraniyor, 2 gun mutluysaniz 3 gun mutsuz geciyor ve en onemlisi senin kendi ailende sevmiyor bu adami. Sen daha ne diye duruyorsun onun arkasindan dusunuyorsun ki. Sen ona demissin ya biz 1,2,3,4 hangisiyiz diye. O adam o cevabi verdiginde aninda kesseydin mesajlasmayi, bir daha asla sana ulasmamasini saglasaydin.
Yapman gereken ve kabak gibi ortada olan bir sey var. O adam seni sevmiyor artik...
Seni uzmek icin soylemiyorum bunlari kirilma bana ama oyle. Tamam 5 yil vermissin sana serefsizlik yapmis. Ama simdi 1-2 ay uzulursun 3. Ay acin hafifler daha sonra aklina bile gelmez sukredersin bitirdigin icin.Ama bir de evlendigini dusun. O zaman napicaksin? Seni sevmeyen fakat senin onu sevdigin bir adamla omur gecer mi?
Mantikli davran artik kendine yön ver...
Hersey apacik ortada
:( ya inanki beynim durdu sana birde ondan önceki mesajlarını gondersem aklın sasar 5. Yıldır ilk kez sevilmedigimi hissediyorum. Aslında sorun şu, hiçe biseyiz tercihini yapmadan önceki gece mesajlasiyorduk bundan biranda ses kesildi yazdım yazdım cevap yok . Sabah bana Günaydın gece uyuyup kalmişim kendimi kamyon üzerinden geçmiş gibi hissediyorum vs. Yazmis bende sadece iyi yazdım .. sonra sende olunca normal brnde olunca anormal yazmis. Sonra gün boyu hep böyle birbirimize soğuk davrandik. 1 saat dışarı çıkacaktır 5 . Yılın verdiği alışkanlık haber edeyim izin alayım dedim. Sonra da trip olsun diye gerçi karismazsinda yazdım . Oda evet haklısın karışmam yazmis . Sonra o seçenekleri yazdım. Oda bana belirsiz ya da hiç biseyiz sanırım cevabını verince . Şartellerim attı çık hayatımdan yazdım ve orada bitirdim whatsaptan engelledim. Bu sefer 1 saat sonra Özür dilerim kalbini kırdım , psikolojim bozuk diye msj attı cvp vermedim Özür dilerim ordami sin lütfen cvp yaz dedi 1 kere de aradi ben yine cvp vermedim. .. dün oldu bunlar.
Bugün de hiç sesi çıkmadı.
Kendime biraz zaman tanımak istiyorum düşünmek istiyorum . Hoş görürsün ki 5 yılın vermiş olduğu çok büyük alışkanlıklar var ve kolay silinmiyor. Şuan çok Üzgünüm içim buruk kalbim kırık:(

:KK43: ya inanki beynim durdu sana birde ondan önceki mesajlarını gondersem aklın sasar 5. Yıldır ilk kez sevilmedigimi hissediyorum. Aslında sorun şu, hiçe biseyiz tercihini yapmadan önceki gece mesajlasiyorduk bundan biranda ses kesildi yazdım yazdım cevap yok . Sabah bana Günaydın gece uyuyup kalmişim kendimi kamyon üzerinden geçmiş gibi hissediyorum vs. Yazmis bende sadece iyi yazdım .. sonra sende olunca normal brnde olunca anormal yazmis. Sonra gün boyu hep böyle birbirimize soğuk davrandik. 1 saat dışarı çıkacaktır 5 . Yılın verdiği alışkanlık haber edeyim izin alayım dedim. Sonra da trip olsun diye gerçi karismazsinda yazdım . Oda evet haklısın karışmam yazmis . Sonra o seçenekleri yazdım. Oda bana belirsiz ya da hiç biseyiz sanırım cevabını verince . Şartellerim attı çık hayatımdan yazdım ve orada bitirdim whatsaptan engelledim. Bu sefer 1 saat sonra Özür dilerim kalbini kırdım , psikolojim bozuk diye msj attı cvp vermedim Özür dilerim ordami sin lütfen cvp yaz dedi 1 kere de aradi ben yine cvp vermedim. .. dün oldu bunlar.
Bugün de hiç sesi çıkmadı.
Kendime biraz zaman tanımak istiyorum düşünmek istiyorum . Hoş görürsün ki 5 yılın vermiş olduğu çok büyük alışkanlıklar var ve kolay silinmiyor. Şuan çok Üzgünüm içim buruk kalbim kırık:KK43:
Senin tripli davranmanda bu olayin tuzu biberi olmus bence.
Ama bu yasananlar inan unutulmuyor.
Senin sundugun secenekler karsisinda onun verdigi cevap aklinin kenarina kazinicak hep.
Tabi sen hepimizden iyi bilirsin iliskini
Hep boyle soguk degilse, sadece bu olay karsisinda boyle bi sogukluk olduysa moreli falan bozuktur belki
Ama eger hep boyleyse, yani sana karsi ilgisizse artik gercekten bitirmenin zamani gelmistir artik.

Bak simdi al eline bir kagit kalem
Onun artilariyla eksilerini yaz
Sonra karsilastir bunlari hangisi daha fazla diye?
Artilari yerine eksileri cok olursa (mesela ailesi seni sevmiyor, senin ailen onu sevmiyor. Bunlarin hepsini eksileri olan yone yazicaksin.) artik daha geri donus yapma hicbir sekilde

Senin tripli davranmanda bu olayin tuzu biberi olmus bence.
Ama bu yasananlar inan unutulmuyor.
Senin sundugun secenekler karsisinda onun verdigi cevap aklinin kenarina kazinicak hep.
Tabi sen hepimizden iyi bilirsin iliskini
Hep boyle soguk degilse, sadece bu olay karsisinda boyle bi sogukluk olduysa moreli falan bozuktur belki
Ama eger hep boyleyse, yani sana karsi ilgisizse artik gercekten bitirmenin zamani gelmistir artik.

Bak simdi al eline bir kagit kalem
Onun artilariyla eksilerini yaz
Sonra karsilastir bunlari hangisi daha fazla diye?
Artilari yerine eksileri cok olursa (mesela ailesi seni sevmiyor, senin ailen onu sevmiyor. Bunlarin hepsini eksileri olan yone yazicaksin.) artik daha geri donus yapma hicbir sekilde
Yok canım bizim hiç bir sorunumuz yok . Hep sorunlar tartışmalar ailesiiyle alakali olur.
Benim Annem ondan ziyade ailesinden dolayı istemiyor onu .. yani dediğim gibi benim üzerime çok titreyen beni kizmaktan hep kacinan biridir böyle bir cevap vereceğini hiç beklemiyordum ilk kez böyle birşey yaptı ve cok saskinim. . Ama tabiki kafam çok karışık kolay kolay zaten ben unutmam hiç bir şeyi . Hep aklımda olur malesef o buraya çıkıp gelip bana yalvarsa benden Özür dilese ayaklarima kapansa bile unutamam. Zaten insana en çok koyan şeyde aradaki 1000 km karşısına çıkıp hayirdir derdin ne senin diyemiyorsun ; ( mesafeler korkunç biseydir özlüyor mu unutuyor mu bilemiyosun ki ? :(
Dediğini yapıcam.

Bizdeki hikaye çoğunuzun inanmayacağı kadar değişik :) nişanlıyken askerdeki amcamın oğlunu aradım telefona sert sesli bir çocuk çıktı .... görüşebilirmiyim dedim hiç ses gelmedi karşıdan hat düştü sandım çünkü doğuda askerlik yapıyordu tekrar aradım direk amcaoğlum canım süt kardeşimin sesini duydum kaba çocuklarlamı arkadaşsın sen bakayım dedim yok dedi hem semtimizde oturuyor hemde bizim memleketli koç gibi delikanlıdır inşallah nasip olurda tanışırsınız dedi neyse burası normal aradan bi süre geçti nişanlımla anlaşamadık ve ayrıldık daha sonra durumu gayet yerinde tv larda büyük projeleri olan bir yapım şirketinden bir vatandaş bana aşık olduğunu söyleyerek evlenmek istediğini ısrarla dile getirdi istemedim çünkü sütten ağzım yanmış hem kendisinide sevmiyorum geçermi bir ömür diye kara kara düşünürken pahalı hediyeler ve romantik teklifi karşısında kızım daha ne bekliosun bu hayattan kim çıkıcak karşına yaş olmuş 26 falan dedim kendi kendime aileler tanıştı düğün nişan yapılacak yerler konuşuldu isteme günü yaklaşıyor nişan tarihi kararlaştırılıcak kalmış bir hafta işe gitmediğim bir gün bizim evin zili çaldı öğlen vakti şaşırdım kimseyi beklemioduk annemle camdan bakmadan otomatiğe basmayayım dedi malum dünyanın hali ortada o an zaman durdu işte uzun boylu esmer kirli sakallı bi delikanlı utancından cevapta vermiyor kim o diyorum dönüp bakmıyor falan içeri girdim anne dedim kapıda bi çocuk Allahım bu nasıl güzel çocuk aynı (ilk aşkımın adını söyledim) ona benziyor dedim Rabbim bahtına çok güzel bir insan yazar inşallah dedim şaşırdın galiba iyimisin noluyo falan dedi annem sonra yengen tesisatçı çağırmıştır aşağı sor öyle aç kapıyı dedi annem aşağı indim kapı açılmış amcamın oğlu o güzel delikanlı ve yanlarından yüzünğü hiç hatırlamadığım bi çocuk vardı he dedim senin arkadaşlarınmı evet dedi bu sana bahsettiğim hemşehrimiz (o güzel delikanlı yani) buda falanca tabi neyse bize sana zahmet kahve yaparmısın tabi dedim o bi hafta içinde bi kaç kere aynı ortamda bulunduk konuşmaz gülmez suratsız ama nedense insan olarak özellikle erkek olarak çok beğendiğim ağır başlı efendi bi çocuktu hayatımdaki insanla tartıştığım bi gün amcamınoğlu en yakın arkadaşım en güvendiğim insan olduğu için onu aradım bununla bize geldiler ben kahve yaptım işte anlattım ne olduğunu falan ilk defa konuştu o gün benimle senin gibi bir kıza nasıl böyle davranır bu zamanda senin gibi kızlar yok kıymetini bilmio nankör tarzında bişeyler söyledi isyan ederek ben tabi utandım biraz neyse sevmeyince tahammülde edemiomuş insan sevince anladım vatandaşa dedim bizden olmaz arkadaşım daha fazla uzatmadan bitsin bu iş ayrıldım bir ay boyunca türlü bahaneler yalanlar dolanlar intihar dümenleriyle vicdan yaptırıp bir ayın sonunda benimle barıştı bu süre zarfında tabi benim o güzel çocuğu daha yakından tanıma fırsatım oldu ama asla böyle duruma geleceğimize ihtimal yoktu çünkü kendisi benden 3 yaş küçük ona arkadaşlarımdan tavsiye ettim istemedi beğenmiodu kimseyi çünkü kendisi tam bir karadeniz çocuğu barışmak konusunda içinde şüphe kalmasın bi şansı herkes hakeder diye beni ikna edenlerden biride kendisiydi bir gün müstakbel nişanlanacağım vatandaşla tarih belirleme evresinde mutsuz olduğunu farkettim ve sordum neden farklısın neden mutsuzsun ben seninle tekrar barıştım ama içime sinmio dedi ve resmen intikam için barıştıma getirdi meseleyi :) sanki çok canımı acıttığını zannetti zavallım iyi ki yapmış Allah ondan razı olsun ben tabi o zamanlar bunları yaşıcamı bilmediğim için çok sinirlendim çok kızdım güzel çocuk aradı üstüne sen iyimisin sesin kötü falan derken anlattım tabi anormal sinirlendi görüşelim dedi yok dedim ben geç oldu falan neyse yarın görüşürüz dedim sonra face e girdim baktım beni silmemiş ne beklio acaba ben ne yazıcam :D onun inadına mühitinde kolumda başkasıyla dolanmayı teklif etti bi arkadaşım saçmalama dedim yapmam ben öyle bişey sonra aklıma birden facebook ilişki durumu geldi o günlerde en müsait o güzel çocuktu msj attım yalandan böyle bişey yapsak gayet ciddi bir cevap aldım 'bilmemki ne desem' sonra aklım başıma geldi ya kusura bakma dedim kısmetine mani olacağımı hiç düşünmedim vazgeçtim koydum telefonu kıyıya ben kahve içip gelene kadar face şifreleri 8 tane msj 5 tane cevapsız arama vardı telimde :) yalandan yaptığımız oyun yerine gitmiş çok güzel kapaklar olmuş kutladık bunu tabi aradan 10 gün geçmeden aşkımız başladı 08.01.2012 tarihinden bu yana aşk sevgi herşey bi kaç sene sonra evlendik şu an bakanın doyamadığı güzeller güzeli 1 yaşında bir oğlumuz var Rabbinizden her zaman hayırlısını isteyin çocukluğumdan beri aşık olduğum bir adamla evlenip bir oğlum olsun isterdim hamdolsun bunu yaşıyorum hala aşığım çok seviyorum herkesin gönlüne göre versin Rabbim :)

Back
X