Aşk-ı Memnu Kanal D

internet çıktı artık tvye gerek yok kötü yola düşmek için allah korusun ..
izmire kaçan 13.. 14 yasındaki kızlardamı aşkı memnudan etkilendi.
msn de bulup kaçtılar ahlakı çöküntünün nedeni ailelerin ilgisiz ve dini bilginin olmayışıdır...

Son düzenleyen: Moderatör:
:ecrin_bebek:
toplumun çöküşünün tek nedenini tv'ye bağlamak doğru değil bence, izlediğinden etkilenmek ve bunu uygulamaya çalışmak toplumsal değil kişisel bir özelliktir sonuçta :sinifsinif:, kurtlar vadisinde ölen mafya için gazeteye başsağlığı ilanı veren de bu toplumda buna gülüp hayretler içinde karşılayan da...bunun için bir diziyi hatta kanalı cezalandırmak yanlış fisfisfis

ewt ya kurtlar vadisi berbat bir dizi ne tür işkence ve kötü örnekler var..ama bu bir dizi gidip uygulanıyosa ..
yanlış ..ama mafyayı örnek alanda oldu buda gençlerimiz aileler,nin ilgisizligindendir..
işlerine geleni izliyolar işlerine gelmeyeni yasaklatıyolar..
lmaz:

sonuçta ailenin bilinçli olması önemli çocuğuna sahip çıkacak saati geldimi yatıracak
ilgilenecek, sevecek. başı boş bırakılırsa çocuk herşeyi yapar.
gazate ,internet,televizyon,arkadaş hepsi yalnızca birer araçtır.önemli olan yetiştirilme tarzı

evet canim, cok dogru. bende böyle düsündügümü söylemek istedim

çok doğru bunların önüne geçilemez tek dizi yasaklanarak. binlerce tehlike var..
bunun basındada internet geliyo malesef dogru kullanılmıyo gençlerimiz tarafından..mafoldumben

bitmez canııııımmm bütün yaz bunu konuşucaz başka türlü zaman geçermiopuyorumnanaktan

aşkı memnusuz tv susuz deniz gibi sıkalım dişimizi arkadaşlar opuyorumnanaktan

şu yaz ekranından nefret ediyorum hiç bişey olmuyo bi an önce eylül gelsede başlasa şimdi rtükte olaya el atmış ya yeni sezonda yatak sahneleri olmayacakmı acabafisfisfis:uhm:

aynen katiliyorum kimse sei o kanala baglamiyor kanali degistirirsin yetmedi kafani cevirirsin gider bencede bakis acisi karakteri ile ilgili bihter yapti ulan birde ben yapayim mi diyecek seyreden ailesinden gercekten duzeyli bir egitim almis kendi kisiligi saglam bir genc zaten bilincli adimlar atar gencler artik aptal degil cocuklari leyleklerin getirmedigini biliyorlar ...........bulutolsam oyle guzel aciklamis ki zaten

opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…