J
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
internette gördüm sahneyi. diziyi takip eden birisi degilim. ancak yayinlandigi saati dogru bulmuyorum. bence daha dikkatli olunmali. jinekoloji bölümünde 19 yasindayim acaba hamilemiyim diye 3-4 kisi soruyor hergün. yaslari 19 veya belki daha kücükler. izleyip özeniyor insanlar. denemek istiyorlar. sonrasi hos olmayan seylerle bitiyor. hayat=cinsellik gibi bir mesaj veriyor bazi sahneler. türk insaninin da cok tv izledigi düsünülürse...
kötü yollara düsen insanlarada yazik, izlediklerini tatbik etmek icin o yoldakileri kullananlarada. toplum böyle cöküyor iste. degisik hastaliklar cikiyor.
Allah sonumuzu hayretsin ne diyim.
:ecrin_bebek:
toplumun çöküşünün tek nedenini tv'ye bağlamak doğru değil bence, izlediğinden etkilenmek ve bunu uygulamaya çalışmak toplumsal değil kişisel bir özelliktir sonuçta :sinifsinif:, kurtlar vadisinde ölen mafya için gazeteye başsağlığı ilanı veren de bu toplumda buna gülüp hayretler içinde karşılayan da...bunun için bir diziyi hatta kanalı cezalandırmak yanlış fisfisfis
sonuçta ailenin bilinçli olması önemli çocuğuna sahip çıkacak saati geldimi yatıracak
ilgilenecek, sevecek. başı boş bırakılırsa çocuk herşeyi yapar.
gazate ,internet,televizyon,arkadaş hepsi yalnızca birer araçtır.önemli olan yetiştirilme tarzı
sonuçta ailenin bilinçli olması önemli çocuğuna sahip çıkacak saati geldimi yatıracak
ilgilenecek, sevecek. başı boş bırakılırsa çocuk herşeyi yapar.
gazate ,internet,televizyon,arkadaş hepsi yalnızca birer araçtır.önemli olan yetiştirilme tarzı
yayınlandığı saat geç bir saatti dizinin bitiş sahnesiydi ve saat 11 di.ayrıca bu durum kişinin hayata bakış açısı ve karakteriyle ilgilidir. herşeyi bir sahneye yüklemek doğru olmaz.isteyen insan bu diziden ve bu kitaptan kendine ders te çıkarabilir. kendini bilen ve eğitimini iyi almış birine hiç birşey olmaz ama kişi böyle değilse bu diziyi izlesede izlemesede yapacağını birgün mutlaka yapar.
ben gündüz kuşağında yayınlanan kadın programlarını bu dizinin sevişme sahnesinden çok daha tehlikeli buluyorum.
oscarlı filmlere hiçmi gitmiyor gençler onlarda bu sahnelerinin kat kat fazlası var
aynen katiliyorum kimse sei o kanala baglamiyor kanali degistirirsin yetmedi kafani cevirirsin gider bencede bakis acisi karakteri ile ilgili bihter yapti ulan birde ben yapayim mi diyecek seyreden ailesinden gercekten duzeyli bir egitim almis kendi kisiligi saglam bir genc zaten bilincli adimlar atar gencler artik aptal degil cocuklari leyleklerin getirmedigini biliyorlar ...........bulutolsam oyle guzel aciklamis ki zaten