Aşk-ı Memnu Kanal D

Sanki hepsi görmüş gibi gösteriyolar fragmanda :umursamaz:

Kızlar cok guldum ama yaa... :roflol:
Fragmanı yenı ızledım sımdı.. sankı herkes resident evil daki cuzzamlılar gıbı tutmus aynı yone gıdıyo... :roflol:
Amma yapmıslar hee... :roflol:

Herkesın ne ısı var orda gecenın bı vaktı.. dızının aslını ızledıgımız zamanda farklı farklı seyler cıkar valla beşir bahce sulamaya gıdıyodur,
Nıhal cıcek toplamaya gıdıyodur, matmazel form yuruyusu, firdevs se Adnan beyı asagıdan gozetlemeye heraldee... -tatlicadiarzu-
:1no2::1no2:

Utanmasalar dızının tum kadrosunu o yone salıcaklar nihat peyker, hilmi filan.. benneyaptımki
hadı bakalım bılın dıyee... kaydirigubbakcemile

Sanki hepsi görmüş gibi gösteriyolar fragmanda :umursamaz:

Evet;ama bence Beşir değil....O tarafa doğru yürüyen kişinin ayak sesi kadındıkaydirigubbakcemile2Nerden biliyorum.Çünkü topuklu ayakkabı sesi geliyordu.:kedi:Eeee Firdevs Hanım da kimseye bırakmaz ilkleri bilirsiniz.Bence Firdevskaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Evet bence de Firdevs gördü..Topuklu ayakkabı sesi vardı katılıyorum...

E hanı kıtaba gore ılk goren besır olucak tı ?

Beşir topuklu ayakkabı gıymıs olamaz mı :)) yaparmı yaparlar valla bu senarlarrr...

Allah bilir aslında nerelere bakacaklar...deee biz öyle gördük.kafamçokkarıştı
Mürebbiye hanım olamazmı yaaa?:1ninca:
Kadın yut yut yut nereye kadar?...-tatlicadiarzu-

Megersem bahcede bı kedi çiftlesiyormus o saskın bakıslar onaymıss.... :roflol::roflol: :1ninca:

Ay bayılcam sımdııı yaa.... :roflol:

E hanı kıtaba gore ılk goren besır olucak tı ?

Beşir topuklu ayakkabı gıymıs olamaz mı :)) yaparmı yaparlar valla bu senarlarrr...

:roflol::roflol:

Valla kitaba bağlı kalmıyor ki hiçbiri.Bakınız Yaprak dökümükaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…