Aşk-ı Memnu Kanal D

yüksel aytuğ köşesinde yazmıştı. kimin gördüğünü izleyicide bihter ve behlülde bilmeyecek ilerleyen zamnlarda gören kişi kim die şüphe edecekler
izleyici daha meraklanacak

evet çok doğru bunlar kendilerini göreni görmeyecek ki
yoksa heyecanı kalmaz
sadece düşen taburenin sesi ve ayak sesine irkiliyolar
kalkıp baktıklarında kimseyi göremeyecekler

şafak 6 ,,,kaydirigubbakcemile3
kesin o akşam ya elektrik kesilir ya misafir gelir ya bişey olur muhakkak:uhm:

şafak 6 ,,,kaydirigubbakcemile3
kesin o akşam ya elektrik kesilir ya misafir gelir ya bişey olur muhakkak:uhm:

Allah korusun canım.Öyle birşey olursa yakarım elektrik idaresini valla.:roflol:Elektrikleri,telefonu da kapıcam kimse aramasın gelmesin diyekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Son 6 gün canım 1 hafta diyip uzatma lütfen:1closedeyes::roflol:

:roflol::roflol:

Yoğun bir sezon olacak.
Benim salı,çarş ve perş doldu bile dizilerle....
Koci atacak beni...zaten iişyerinde şler de çok yoğun adam kanka diyo bana....
:roflol:

benim haftanın ilk beş günü dolu.
cumartesi pazar tatil oluyorum kaydirigubbakcemile3

Allah korusun canım.Öyle birşey olursa yakarım elektrik idaresini valla.:roflol:Elektrikleri,telefonu da kapıcam kimse aramasın gelmesin diyekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

jeneratörleri hazır bulundurmak lazım nolur nolmazz..:roflol:

Yüksel aytuğun yaptığı yorumda ilginç geldi bana gören kişinin ortadan kaybolmasıda baya merak uyandırabilir...Nihalin görmesi imkansız gibi çünkü daha Behlülle aralarında yakınlaşma olucak hatta nişanlanacaklar diye biliyorum ben...

Bence Firdevs görecek ve bu yakınlaşmayı hatta sevişmeyi onaylamayacağı için.Behlül ve Nihal'i birbirine iyice yakınlaştırtacakdelikafadulden

Ben misafir kabul etmiyorum perşembe akşamları:1closedeyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…