Aşk-ı Memnu Kanal D

klasik aşkı memnu fragmanı işte.
nedense fragmanda gösterilenler dizide geçmez...
herkes bir kapıdan çıkar gözlerini belerterek bakarlar.
sanki herşey açığa çıktı zannedirsiniz,ama hiç öyle olmaz........

Allahım sana geliyorum :roflol:
dün gece bi korku filmi izledim "Silent Hill" filmin adı, reklam arasındada zap yaparken Ask-ı Memnu tanıtımlarına denk geldim, neyse filmden o kadar etkilenmisim ki (baya tırstım cünkü :1ninca:) rüyamda bizim kahramanları izledigim filmdeki o öcü karakterler olarak gördüm :roflol: Besir Matmazeli istiyordu ama Matmazel kabul etmiyor, sonra dayanamayıp kanıyor Besire biseyler oluyor karmancorman sonra birden flaslar patlıyor Bihter, Behlül, Adnan, Nihal, Firdevs o öcüler gibi gözlerini Besirle Matmazele dikiyordu :roflol: en sondada kendimi görüyorum aynı bu sekilde :uhm: ve yılın sorusu: ee kim gördü besirle matmazeli? :roflol: :roflol:

Ayrıca gazetede okumuştum, oyunculara da kimin göreceğini baştan söylememişler, o yüzden görebilme ihtimali olanlarla ayrı ayrı final çekmişler, fragman o yüzden hepsi olayı görüyor gibi.

Demek oyuncularada hile yapmışlar..yakın çevrelerine anlatıp dizinin tadı kaçmasın diyee...

korku filmi izlerken zap yapmazsın artık :roflol:

set ekibinin asırı ilgiye ve sorulara dayanamayıp seti ziyaret edenlere verdikleri cevap: Bihterle Behlülü gören Firdevs lülülülülülü
Ne kadar dogru bilinmez tabi a.s

vayy bee,rüyaya bakkk..ben de istiyommm :) gece korku filmimi izlesem arada da aşk-ı memnu fragmanı :))

Ama Tucem ben senin için koymuştum buraya tekrar fragmanı

Evet bncede Firdevs gördü zten Nihalin görmesi imkansız onemlı bır sahne ve hemen ıkıncı sezonun basına onu koymazlar beşir olabilirdi o sessiz kalırdı cunku ... Matmzel olabilirdi ama düşük bir ihtimal cnkü bu kdr buyuk bır ahlaksızlıga ne kr susabılırdı o da onemlı bırı nıhalden sonra bence en yerınde olan Firdevs hanımın gormesı olur sureklı tehdıt edıcek cunku Bihteri :)

firdevs bihtere şantaj yapsa ne yazar kendi işine de gelmez evden kovulmak..
bence şantajları bihtere sökmez..
ama bihter niyeyse annesinden çok tırsıyor sanki annesini tanımıyor gibi..
bakalım bu sezon bayağı değişik olacak anlaşılan..cuma akşamı aşkı memnuda buluşalım..:))
bu arada julıet ne zzamandır göremiyorum seni nasılsın??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…