Evet fragman aldatmacası var yine sanki hepsi görmüş gibi..
oooyh beni bi heyecan sardı ateşler bastı delikafadulden :asigim: elimi kolumu kyocak yer bulamıom yafu
dıhandııım :roflol:
Niye kız Behlülden dolayı mı:roflol:
Evet fragman aldatmacası var yine sanki hepsi görmüş gibi..
kandırıkçılarr:mymeka:
Kitapta Beşir görüyo canım...
bir kişi sevi..me sahnesi görüyorsa diğerleri ne görmüş olacak ki bukadar şaşkın bakıyorlar
Valla benim hatırladığım kadarıya kitapta Beşir Nihal'e aşkından verem oluyordu; Nihal ile Behlül'ü evlendirmeye çalışıyorlardı, Nihal gizli ilişkiyi öğrenince yatağa düşüyordu, Nihal'i öyle gören Beşir'de hastalanıyordu ve tüm herşeyi Adnan Bey'e anlatıyordu, Bihter de bunu öğrenince intihar eder. Bu intihardan bir müddet sonra Nihal iyileşir, Behlül kaçar gider.
Valla Yaprak Dökümü'nü sanırım kitabın aslına uygun olarak bitireceklermiş, belki bu da öyle olur.
Valla benim hatırladığım kadarıya kitapta Beşir Nihal'e aşkından verem oluyordu; Nihal ile Behlül'ü evlendirmeye çalışıyorlardı, Nihal gizli ilişkiyi öğrenince yatağa düşüyordu, Nihal'i öyle gören Beşir'de hastalanıyordu ve tüm herşeyi Adnan Bey'e anlatıyordu, Bihter de bunu öğrenince intihar eder. Bu intihardan bir müddet sonra Nihal iyileşir, Behlül kaçar gider.
Kesin bölüm icerisinde olacak sahnelerden kesipte öyle yapmıslar ki millet sansın ki herkes gördü bizim ikiliyi, eyy yapımcı, sen bu yollardan gecerken biz coktan geri dönüyorduk pfff lülülülülülü
:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?