Aşk-ı Memnu Kanal D

bence fridevs hanım gördü,

ya kitabı okuyan yok mu hiç, ben okumadım, belki kitapta yazıyodur,

okuyan varsa aydınlatsın, gerçi çok az bi zaman kaldı yeni bölüme ama doğum yapacağım için izleyemem heralde :)))

Yalnız tipik Ask-ı Memnu fragmanı olmus karmancorman, kafamçokkarıştı
ilahi Yaprak Dökümünden feyz alsanıza biraz, fragmanda tüm diziyi gösteriyorlar biz izleyicileri merakta bırakmamak icin lmaz:

bir kişi sevi..me sahnesi görüyorsa diğerleri ne görmüş olacak ki bukadar şaşkın bakıyorlar

bir kişi sevi..me sahnesi görüyorsa diğerleri ne görmüş olacak ki bukadar şaşkın bakıyorlar

Kesin bölüm icerisinde olacak sahnelerden kesipte öyle yapmıslar ki millet sansın ki herkes gördü bizim ikiliyi, eyy yapımcı, sen bu yollardan gecerken biz coktan geri dönüyorduk pfff lülülülülülü

:roflol:

Valla benim hatırladığım kadarıya kitapta Beşir Nihal'e aşkından verem oluyordu; Nihal ile Behlül'ü evlendirmeye çalışıyorlardı, Nihal gizli ilişkiyi öğrenince yatağa düşüyordu, Nihal'i öyle gören Beşir'de hastalanıyordu ve tüm herşeyi Adnan Bey'e anlatıyordu, Bihter de bunu öğrenince intihar eder. Bu intihardan bir müddet sonra Nihal iyileşir, Behlül kaçar gider.

Aboo senaryoya bak :1shok:
Bakalım dizidede böyle olcak mı :uhm:

Valla Yaprak Dökümü'nü sanırım kitabın aslına uygun olarak bitireceklermiş, belki bu da öyle olur.

wayy beee:1shok:

budur :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

Ayrıca gazetede okumuştum, oyunculara da kimin göreceğini baştan söylememişler, o yüzden görebilme ihtimali olanlarla ayrı ayrı final çekmişler, fragman o yüzden hepsi olayı görüyor gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…