• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ask ilani

ay ne tatlısın sen yaa, teyzen yaşındayım kendimi gördüm sende. aynı şeyleri bende yaşadım aynı yaşlarda. aynı serviste olduğumuz bi çocuğa aşık oldum taktım kafayı. dikkatini çekmek için yapmadığım şey kalmadı. hatta durup dururken tokat bile attım ve bana küstü. sonra barışmak için ne uğraştım ne uğraştım. en sonunda bir mektup yazıp yolladım evet hayır diye iki de kutu yaptım barışıyorsan eveti barışmıyorsan hayırı işaretle diye hayırı işaretleyip yollamış :27:neler yaptım neler. en sonunda iki sene sonra gittim söyledim aşkımı ilan ettim. okuldan da ayrılıyordu liseye başka okulda devam edecekti. ama reddetti beni :D sevdiği varmış.. :52: hep biliyordum beni sevdğini sen umutlanma diye barışmayı kabul etmedim dedi bana :32: şimdi gülüyorum ama o zaman ne ağlamıştım neler çekmiştim. sonuç; okuldan gitti ve ben onu görmeyince unuttum yıllar sonra face.de karşılaştık ekledi beni bir iki sohbet ettik gülerek andık o günleri. çocukluk diyorum gülüyorum şimdi ;))) ne güzeldi aah ne güzelll kıymetini bil... :16:

aaa cok hosmus:) gulumseyerek okudum.. ama bayagi cesaretliymissiniz. bnde nerde o cesareeet

canım tamam okey defteri ver ama son çare olarak başka çözüm yolları bul daha dikkat çekici işini daha garantiye aldıracak çözüm yolları defter bence son çare olmalı başkalarınada sor yeni konu aç başka hiç bir şey bulamazsak deftere baş vur defteri napcam diye düşünme :54:

canım tamam okey defteri ver ama son çare olarak başka çözüm yolları bul daha dikkat çekici işini daha garantiye aldıracak çözüm yolları defter bence son çare olmalı başkalarınada sor yeni konu aç başka hiç bir şey bulamazsak deftere baş vur defteri napcam diye düşünme :54:

tamaam :) :) bi okullar acilsin onu tekrar goruyum. bi seyler gwlr belki aklimaa

ooof siniiir...
hani demistim ya bu cocuk benim arkdasima bakmis diye.. iste o bakan arkadasim ayse olsun. diger arkadasim da fatma olsun. okulda surekli bu cocugun konusunu aciyolar. fatma hep ayse o cocuk sana naasil bakmisti ama diyor.. bana gicikliklari oldugu icin soylemezler .zaten sewdigimi de bilmiyorlar.demek ki bu cocuk gercekten bakmis. ama o kadar yanindan geciyoruz bn hic arkdasima baktigini gormuyirum:(:(:( (:(

ooof siniiir...
hani demistim ya bu cocuk benim arkdasima bakmis diye.. iste o bakan arkadasim ayse olsun. diger arkadasim da fatma olsun. okulda surekli bu cocugun konusunu aciyolar. fatma hep ayse o cocuk sana naasil bakmisti ama diyor.. bana gicikliklari oldugu icin soylemezler .zaten sewdigimi de bilmiyorlar.demek ki bu cocuk gercekten bakmis. ama o kadar yanindan geciyoruz bn hic arkdasima baktigini gormuyirum:(:(:( (:(

ayyy canım acaba arkadaşların seni sınıyo olabilirler mi kusura bakma ama arkadaşların da biraz görgüsüz heral de ne öyle canım bu her bakaaaaaannnnnnnn çocuğun lafı yapılsa yani bilmiyoru bir daha ende aynen böyle söyle bide arkadaşlRına niye 15 tatilde demedin ben sewiyom :16:diye bir daha lafını açmayın o benim tamam mı filan :20: göz koyanın gözünü oyarım hesabı o sizin enişteniz hem ayşeden önce söyle avantaj senin olsun ne ayşe ne Fatma bir daha onu düşünmesin eniştemiz desin yaaaaaaaaa:33:

ayyy canım acaba arkadaşların seni sınıyo olabilirler mi kusura bakma ama arkadaşların da biraz görgüsüz heral de ne öyle canım bu her bakaaaaaannnnnnnn çocuğun lafı yapılsa yani bilmiyoru bir daha ende aynen böyle söyle bide arkadaşlRına niye 15 tatilde demedin ben sewiyom :16:diye bir daha lafını açmayın o benim tamam mı filan :20: göz koyanın gözünü oyarım hesabı o sizin enişteniz hem ayşeden önce söyle avantaj senin olsun ne ayşe ne Fatma bir daha onu düşünmesin eniştemiz desin yaaaaaaaaa:33:

soylersem kucuk dusmezmiyim..ben o cocuga asigim ama o bana bakmiyo bile.arkadasima bakiyo gibii.ama bn yanlarindayken bakmiyp cocuk bunaa.anlamadm ki.bunlarmi abartiyo.ama bakilan deil de onun yanindaki rkadasm tek ikimiz varken sordum..uzun uzun bakti diyo..peki ikisine demi aoyleyim yada hangisine soyleyim..

h
hani biz bi ara takip ediyoduk ya bunu. o yuzddn baktiii falan diyolar bu arada

Back
X