bu konuda insan genelleme yapamaz diye düsünüyorum... buna kendin karar vermelisin... sen onunla anlasabiliyormusun??? eger bunun gibi önemli seyler yani bir iliskinin olmazsa olmazlarindan varsa sorun yoktur bence...
benim sevgilim benden neredeyse 2 yas kücük.. ama yasindan cok fazla olgun ve bu yüzden kabul ettim... agir basli olmasi benim icin cok önemliydi... ve oda öyle...
benimde hic aklima gelmezdi kendimden yasca kücük olan birisiyle beraber olmak ve ilk zamanlarda bu yas farkini kendime sorun ediyordum ama simdi hic bir sorun yok ve keske bukadar kafama takmasaydim o zamanlar diyorum...
birde benim en yakin arkadaslarimdan biri kendisinden 10 yas büyük biri ile beraberdi... basta hersey güzeldi ama sonra farkina vardiki yasi geregiyle bir cok seyi yasadigi icin arkadasimla pek gezmeye cikmazlardi fazla sosyal hayati olmazdi zamaninda cok oldugundan... vede fikir uyusmazligi oluyordu, yani arkadasim onu mesela bir konuda kesinlikle ikna edemezdi cünkü sabit fikirliydi yasadiklarindan ve gördüklerinden vs.
ama söyle birseyde var annem babamdan tam 18 yas kücük... su ana kadar hersey yolunda... yani genelleme yapilamaz bu konuda cünkü önemli olan insanin anlasabilmesi... her konuda...