• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aşk, ilişkiler, kararsızlıklarr :(

erkeğin büyük olması her zaman iyidir gibi geliyo bana.ama aşk yaşta değil baştadır:P insan nasıl mutluysa öyle yaşamalı hiçbi şeyi takmamak lazım boşverin ya bi gün ölcez

bu konuda insan genelleme yapamaz diye düsünüyorum... buna kendin karar vermelisin... sen onunla anlasabiliyormusun??? eger bunun gibi önemli seyler yani bir iliskinin olmazsa olmazlarindan varsa sorun yoktur bence...
benim sevgilim benden neredeyse 2 yas kücük.. ama yasindan cok fazla olgun ve bu yüzden kabul ettim... agir basli olmasi benim icin cok önemliydi... ve oda öyle...
benimde hic aklima gelmezdi kendimden yasca kücük olan birisiyle beraber olmak ve ilk zamanlarda bu yas farkini kendime sorun ediyordum ama simdi hic bir sorun yok ve keske bukadar kafama takmasaydim o zamanlar diyorum...

birde benim en yakin arkadaslarimdan biri kendisinden 10 yas büyük biri ile beraberdi... basta hersey güzeldi ama sonra farkina vardiki yasi geregiyle bir cok seyi yasadigi icin arkadasimla pek gezmeye cikmazlardi fazla sosyal hayati olmazdi zamaninda cok oldugundan... vede fikir uyusmazligi oluyordu, yani arkadasim onu mesela bir konuda kesinlikle ikna edemezdi cünkü sabit fikirliydi yasadiklarindan ve gördüklerinden vs.
ama söyle birseyde var annem babamdan tam 18 yas kücük... su ana kadar hersey yolunda... yani genelleme yapilamaz bu konuda cünkü önemli olan insanin anlasabilmesi... her konuda...

annemle babam arasında, ablalarım ve kocaları, ben ve sevgılım hep aralarımızda 11-12 yas farkı var ve ben pek olumlu yorum yapamayacagım canım...

bende dıyorum 10 mu desem :)) boyle seyler dusundurtuyo cok anlıyorum bende senı ama bu kararı nasl verdn bısey gormen gerekn sanırım bılmıyorum :)

aslında dısardan bakınca ucuk gelıyor cidden .sonucta senın ne yasadıgını anlayamazlar . ben birazda ön yargılı olmasınlar dıye demedım sımdı 12 yas var desem gözler acılacak direk bı ön yargı onun ustune gelısecek hersey. bastan demedım kımsede anlamadı da acıkcası tanıdılar sevdıler ben sordum ne kadar fark gozukuyor dıye 5-6 dedıler..annemınde önce tanımasını bu yas farkı dısarıda degerlendırmesını ıstedım .. bu kararı verırken başlarda yanı, senın gıbıydım kk basta olmak uzerı butun sitelerde yas farkıyla ılgılı seyler okudum guzel yorumlar sevındırdı kotu yorumlarda moralım bozuldu . nasıl olur neler yasarız ılerısı nasıl olur dıye baskaları için dedıgım ön yargı bende olusmus onu farkettım ve bu yas farkını takmamaya basladım ..onu cok sevdıgımı anladım onunda yanlıs birseyını gormedım. acıktı bana karsı , duygusal verdım bu kararı acıkcası. ama sende ne olur ne olmaz bilemem yastan cok karsındakı kısıyle alakalı bu .. sen kımsenın dedıgıne kulak asma kalbını dınle ve karsındakı kısıyı ıyı tanımaya calıs hersey gönlunce olur umarım..

bu konuda insan genelleme yapamaz diye düsünüyorum... buna kendin karar vermelisin... sen onunla anlasabiliyormusun??? eger bunun gibi önemli seyler yani bir iliskinin olmazsa olmazlarindan varsa sorun yoktur bence...
benim sevgilim benden neredeyse 2 yas kücük.. ama yasindan cok fazla olgun ve bu yüzden kabul ettim... agir basli olmasi benim icin cok önemliydi... ve oda öyle...
benimde hic aklima gelmezdi kendimden yasca kücük olan birisiyle beraber olmak ve ilk zamanlarda bu yas farkini kendime sorun ediyordum ama simdi hic bir sorun yok ve keske bukadar kafama takmasaydim o zamanlar diyorum...

birde benim en yakin arkadaslarimdan biri kendisinden 10 yas büyük biri ile beraberdi... basta hersey güzeldi ama sonra farkina vardiki yasi geregiyle bir cok seyi yasadigi icin arkadasimla pek gezmeye cikmazlardi fazla sosyal hayati olmazdi zamaninda cok oldugundan... vede fikir uyusmazligi oluyordu, yani arkadasim onu mesela bir konuda kesinlikle ikna edemezdi cünkü sabit fikirliydi yasadiklarindan ve gördüklerinden vs.
ama söyle birseyde var annem babamdan tam 18 yas kücük... su ana kadar hersey yolunda... yani genelleme yapilamaz bu konuda cünkü önemli olan insanin anlasabilmesi... her konuda...

çok teşekkur edıyorum canım umarım..

yaş farkı olabilir ama 20 yaşında bir kız 32 yaşındaki bir adam arasında ciddi dengesizlikler olacağı kanaatindeyim..kadının yaşı arttıkça aradaki farkın artmasının normal olduğunu düşünüyorum..

Back
X