Aşk Kapımda Olsun Lütfennn :):)

Ne zaman buluşuyorsunuz esmerr ? :)
Kesin tarih var mı ?
Çantalar güzelmiş gerçekten bu arada. :31:

Pazar buluşuyoruzz inşş :):)
Nöbetten çıkıp gelecek bakalım o uykulu kafayla nasıl geçecek..
Arkadaşına devretmeyi düşünüyor bakalım kısmett..

biz saçtan ayakkabıya ne kadar ince dşünsek de erkekler bu konuda biraz daha salaş olabiliyor tatlım, kıyafet çok özensiz olmadıgı sürece takılma sakın, daha ilk dakkadan asılmasın yüzün, yaşadım bliyorum :9::9::9::9:

Anlatmaz olur muyum kızz :52:

Büyük bir zevkle anlatacağım inşşşş :16:

merakla bekliyorumm :1::1::1:

biz saçtan ayakkabıya ne kadar ince dşünsek de erkekler bu konuda biraz daha salaş olabiliyor tatlım, kıyafet çok özensiz olmadıgı sürece takılma sakın, daha ilk dakkadan asılmasın yüzün, yaşadım bliyorum :9::9::9::9:

çok fazla secenekleri yokki aslında erkeklerin işleri rahat :34::34:

ya gömlek ya t shirt giyecekler. altına da bi kot. ayakkabı desen o da standart zaten :1::1: saç çanta dertleri de yok ohh ne rahat işş :1::1::1::1:

ya gömlek ya t shirt giyecekler. altına da bi kot. ayakkabı desen o da standart zaten :1::1: saç çanta dertleri de yok ohh ne rahat işş :1::1::1::1:

benimki direkt şort t-shirt ve spor ayakkabıyla gelmişti, kendi kıyafetimden hiç bahsetmeyeyimmm :9::9::9::9::9::9:

Tmm tmm onun salaş giyinmesine hazırım benn :1:

Resimlerde gördüğüm kadar iyi giyiniyor, birde planlı bir buluşma güzel giyinir heralde düşünüyorum ama pek fazla ümitlenmemek lazım galiba :52::52:

Merakını gidericiğimm tatlışımm emin olabilirsinnn :1::1::1:

Ahh erkek olmak rahatlıık be, tüm eziyet bizdee :52:

benimki direkt şort t-shirt ve spor ayakkabıyla gelmişti, kendi kıyafetimden hiç bahsetmeyeyimmm :9::9::9::9::9::9:

Short- t-shirt heee bak bu iyimişşş :1::1::1: :52::52:

Senin neler giydiğini çok merak ediyorummm , söylede banada fikir olsunn canımcımmm :52::52::52::52:

Ve görüşmeyeee son 2 günnn :1:

GÜnler yaklaştı zaman daha bir duruyor sankii.. Hiç geçmedi bu haftaaaaa :52:

Sonne__nin bugün qörüşşmesi varr,,
inş iyi haberlerle gelirrr,, darışı başımaa ayy ayyy ayyy :1::1::1:

sen de söle bakalım ne giymiştin :1::1:

Sonne__nin bugün qörüşşmesi varr,,
inş iyi haberlerle gelirrr,, darışı başımaa ayy ayyy ayyy :1::1::1:

herkesin bi görüşmesi var bi benim yokk :47::47:

tatlım bu arada senin özel msj kutun dolmuş ondan cevap yazamıyorum sana boşaltabilir misin :34:

sen de söle bakalım ne giymiştin :1::1:

:1::1:

Dökül bakalım ttcyhe :52::52:

herkesin bi görüşmesi var bi benim yokk :47::47:

tatlım bu arada senin özel msj kutun dolmuş ondan cevap yazamıyorum sana boşaltabilir misin :34:

Dur boşaltayım hemencikk :9:

Ya senin bu durum nolcak böylee ??

Siz geçen gafta görüşecektiniz çocuğun ablası amelliyat olunca olmadı..
Eee bu hafta niye görüşmüyorsunuz ??
Hİç mi konuşmuyorsunuz yahuuu bi anlat bakayımm :27::27:

Dur boşaltayım hemencikk :9:

Ya senin bu durum nolcak böylee ??

Siz geçen gafta görüşecektiniz çocuğun ablası amelliyat olunca olmadı..
Eee bu hafta niye görüşmüyorsunuz ??
Hİç mi konuşmuyorsunuz yahuuu bi anlat bakayımm :27::27:

bu hafta uygun değilim ki ben. evdeki son haftasonum yani bi sürü plan yaptı bizimkiler..

konuşmuyoruz ya aşşek face e zaten az giriyo orda da bi laf atmıyo.. msj da sevmiyor beyefendi msj atayım..

bir de dedm ya biz 10 yıldır git gel yaşıyoruz, uğraşıp duruyoruz. sıkıldım ben o uğrassın ya da önüme bakarım :34:

bende takip ediyorum sizi Esmer_ özellikle seni çok merak ediyorum hafta sonu okulama gidicem nete girmecgm ama gelince bakıcam neler olmuş diye hadi hakkında hayırlısı bakalım :)

bu hafta uygun değilim ki ben. evdeki son haftasonum yani bi sürü plan yaptı bizimkiler..

konuşmuyoruz ya aşşek face e zaten az giriyo orda da bi laf atmıyo.. msj da sevmiyor beyefendi msj atayım..

bir de dedm ya biz 10 yıldır git gel yaşıyoruz, uğraşıp duruyoruz. sıkıldım ben o uğrassın ya da önüme bakarım :34:

Bu nasıl birşeymiş yaa !
Nasıl msj atmaz nasıl umursamaz senin gibi birini.. Bence çok şey kaybediyorr.. Ahh bu erkeklerr ahh !!!
Çok sinir oldum yaa :30:

Back
X