Aşk Kapımda Olsun Lütfennn :):)

İnş benim kurbağamda hememncik prens olurr :1:

Ama önce bir kurbağa bulmam lazımm :1::1:

19 yaşındayım , ocakta 20'ye gircemm..

İnş benim kurbağamda hememncik prens olurr :1:

Ama önce bir kurbağa bulmam lazımm :1::1:

19 yaşındayım , ocakta 20'ye gircemm..

Daha çok gençsin canım, ne kurbağalar ne prensler gelip geçecektir emin ol.. Yani ben kendimi böyle avutuyorum her ayrılıktan sonra :1:

yaa çok gençmişsin salla sevgiliyi haytını yaşa. ben de yaşın 30 yaklaşıyo evde kaldın sandım :DD

şimdi sevgilin olsa 2-3 yıl evlenemicen ve uzun ilişki yürütmek gerçekten çok zor. yaşın gelince uygun biri çıkar karşına uzatmadan evlenirsin. öyle evlilikler daha uzun ömürlü oluyo

ben de mezun olana kadar sevgiliyle uğraşmıcam dedim o sırada karşıma çıktı. ama keşke sonradan çıksaydı karşıma hemen evlenseydik diyorum.

ayrıldığı kız arkadaşını seviyormuş şu cümlelerden anlıcanız gibi aynen kopyalıyorum..

neden belkı bısey olabılır dıe dusundum ama olmuyo unutamıyorum ayrı olsam bıle bunun senle alakası yok benım kendı ıcımde olan bısey kusura bkma ozur dılerım senle olsam cok mutlu olucagımı bılıyorum belkı huzurluda olucam ama ınsan oglu manyak ıste kendısıne cektırenı sevıyo
sevgi de kolay kolay kaybolmuyo işte
unutmaya calısıyorum ama tam anlamıyla sıyrılmıs degılım ondan senıde mutsuz ederım nıe aramıyosun dıe hergun sorarsın boylede bısey yasanmaz

çok üzüldüm ağladım ağladım sonra ewe geldim yemeğimi yedim duşumu aldımm..
ona ait ne warsa telefonunu msjlarını facebooktanda sildim.. şimdi çok çok daha iyiyim. herşey kısmet..

ayy 2 gün yoktum neler neler olmuuşşşşş :26::26:

kuzumm zaten atlatmışsın, hem çok da yeni bişeydi çok üzülmemişsindir ama boşver yaa erkek iştee, hepsinin köküne kibrit suyu :47::47:

Çok çok aşık olmak istiyorumm !!

Deliler gibi sevmek , deliler gibi sevilmek istiyorumm..

İnş çok kısa bir zamanda olurrrr

Mutlu olmayıı çok çokk istiyorummmmmm...

Ve kızlarr şuanda korkuyorum , her defasında aynı şeyi yaşadığım için korkuyorumm..

Yine başladığım yere döndüm ..

Bitmiyor bu şey , gitmiyor benden..

Uğursuz olduğuma inanıyorum artıkk..

Size bir şey anlatıcam lütfen bana deli muamelsei yapmayınnn.. :43:

olursun kuzum olursun merak etmeee :34:

anlattım daha önce, nişanlımdan ayrıldım hiç de bişey olmadı, bi yerim de eksilmedi :34: eskisinden daha bile iyiyim hattaaa :27:

ayrıca evet erkekler nasıl oluyor hissediyorlar yerine birilerinin geçecegini :1: eski nişanlımda ayrıldıktan 9 ay sonra aradı beni. ben o gece 2 ye kadar dışarıdaydım, ve hoşlandıgım biri vardı bütün gece de onunla yanyanaydık falan:1: bi de tabi hafif içkiliydim de :1: sabahın 5 inde aradı beni o kadar gıcık konuştum ki çocuk sinirden üzüntüden ağladı :1: ohh olsuunnn :47::47:

Ay ben seni 25-30 falan annediyordum ((=

19 yasimda beraber oldugum biri vardi. 1.5 sene falan konustuk. Ve ondan sonra iki kisi daha oldu hayatimda. Ve ondan sonra gelen 2 si de ondan cok daha iyilerdi. Insanin karsisina neler cikiyor. Bosverr. En guzel yaslar bunlar. sacma sapan insanlarin pesinde harcanmayacak kadar da kiymetli

Yaşım 19 diye hayatıma bir çok kişi almak istemiyorum ben :(

Bİr tane olsun tam olsun , onunnla bununla gezeyim istemiyorumm..

Yok olmuyor o da neysee, buda benim kısmetimm :)) yada kısmetsizliğimm...

Hayatımda hiç birşey yolunda gitmiyor kii..

Çalışmam sorun, iş yerinde sorun , ilişkilerim sorun, o kadar milleti tatile gönderiyorum benim bunu istemem nedense lükss hiç birşeye hakkım yokkk.. :5:

Sabah 8 akşam 8 çalışma saatlerim , bazen uzayabiliyorr.. Bu evde büyük bir problem her ALLAHın günü eve gidince tartışma yine geç geldinn !!

İşimi tek bir insan saygı duymuyor !

İşe geliyorum , bir amca var anlaşamıyoruzz..

Dün akşam iş çıkış saatlerinde yaşadığım küçkü bi sorunuu anlaayım yorumu size bırakayımm..

Çıkmaya hazırlandım müşterim geldi uçak bileti için bakıyoruz sistemden..

Uçuş bilgisi veriyorum, ordan atladı bu !

Sen hiçbirşey bilmiyorsun, senin bildiğin gibi değil bu işler..

müşteriyle saçma sapan konuşmalar,

Bende gülümseyerek ben bu işe 5 yılımı verdim ben hiçbirşey bilmiyorsan buyur murat bey sen yardımcı oll, dedimm..

Neyse ben müşteriye bilgiyi verdim , müşterim çıkarken murat beye bakaraktan ALLAH yardımcınız olsun , iyi akşamlarr dedi ve gittilerr..

Bu ve buna benzer bir sürü şeyy !

Evdekiler isee, Neden çalışyorsuna takmış durumlarr..

Özellikle babam..

Çalışma evde otur bu zamana kadar aç mı kaldın açıkta mı kaldın..

Böyle iş mi olur, sen bir kızsın bu kadar saat çalışamazsın ! Aynen bu cümleleri kuruyorr..

Annem ise babama çalışmıycaksa okulada gitmiycek. Pazar günleri evden çıkmam annem için büyükkk bir sorunnn !!

Bu yüzden beni bu aralar fazla fazla dilinden düşürmeddiği bir cümle ise ; Defol git bu evden !

Akşam babama tatile gidelim bayramda dedim 4 günlüğünee.. Bu yıl hiç bir yere gitmedim çalışyorum çünkü..

Yok benim param mı var seni tatile götüreyim , sen fazla lüks istiyorsun !!

Dedim baba zaten tatile giden tüm insanlar biz ve bizim gibilerr.. Tatile gitmek lüks değil , ayrıca parasını ben vericem sen hiç para vermiceksin..

O zaman sen gir diyor ! Şimdi yapsam bir rezervasyon kesinlikle göndermez paramda yanar hee gitsem geldiğimde olacakları tahmin bile edemiyorumm...

Bu aralar herşey üstüme üstüme geliyorr !!

YTardım edin bana söylenenleri yapılanları hiç abartmadan yazdımm bana destek olun lütfennn :43::43::43::43::43:

Son düzenleme:
Yaşım 19 diye hayatıma bir çok kişi almak istemiyorum ben :(

Bİr tane olsun tam olsun , onunnla bununla gezeyim istemiyorumm..

Yok olmuyor o da neysee, buda benim kısmetimm :)) yada kısmetsizliğimm...

Hayatımda hiç birşey yolunda gitmiyor kii..

Çalışmam sorun, iş yerinde sorun , ilişkilerim sorun, o kadar milleti tatile gönderiyorum benim bunu istemem nedense lükss hiç birşeye hakkım yokkk.. :5:

Sabah 8 akşam 8 çalışma saatlerim , bazen uzayabiliyorr.. Bu evde büyük bir problem her ALLAHın günü eve gidince tartışma yine geç geldinn !!

İşimi tek bir insan saygı duymuyor !

İşe geliyorum , bir amca var anlaşamıyoruzz..

Dün akşam iş çıkış saatlerinde yaşadığım küçkü bi sorunuu anlaayım yorumu size bırakayımm..

Çıkmaya hazırlandım müşterim geldi uçak bileti için bakıyoruz sistemden..

Uçuş bilgisi veriyorum, ordan atladı bu !

Sen hiçbirşey bilmiyorsun, senin bildiğin gibi değil bu işler..

müşteriyle saçma sapan konuşmalar,

Bende gülümseyerek ben bu işe 5 yılımı verdim ben hiçbirşey bilmiyorsan buyur murat bey sen yardımcı oll, dedimm..

Neyse ben müşteriye bilgiyi verdim , müşterim çıkarken murat beye bakaraktan ALLAH yardımcınız olsun , iyi akşamlarr dedi ve gittilerr..

Bu ve buna benzer bir sürü şeyy !

Evdekiler isee, Neden çalışyorsuna takmış durumlarr..

Özellikle babam..

Çalışma evde otur bu zamana kadar aç mı kaldın açıkta mı kaldın..

Böyle iş mi olur, sen bir kızsın bu kadar saat çalışamazsın ! Aynen bu cümleleri kuruyorr..

Annem ise babama çalışmıycaksa okulada gitmiycek. Pazar günleri evden çıkmam annem için büyükkk bir sorunnn !!

Bu yüzden beni bu aralar fazla fazla dilinden düşürmeddiği bir cümle ise ; Defol git bu evden !

Akşam babama tatile gidelim bayramda dedim 4 günlüğünee.. Bu yıl hiç bir yere gitmedim çalışyorum çünkü..

Yok benim param mı var seni tatile götüreyim , sen fazla lüks istiyorsun !!

Dedim baba zaten tatile giden tüm insanlar biz ve bizim gibilerr.. Tatile gitmek lüks değil , ayrıca parasını ben vericem sen hiç para vermiceksin..

O zaman sen gir diyor ! Şimdi yapsam bir rezervasyon kesinlikle göndermez paramda yanar hee gitsem geldiğimde olacakları tahmin bile edemiyorumm...

Bu aralar herşey üstüme üstüme geliyorr !!

YTardım edin bana söylenenleri yapılanları hiç abartmadan yazdımm bana destek olun lütfennn :43::43::43::43::43:

nasıl yani annen sana defol git bu evden mi diyor :53:
çalışmazsın çalış derler çalışırsın bu kadar çalışma mı olur derler.. yani hep kızılacak bişey bulurlar zaten..
bu arada kaç kardeşsiniz ve annenle babanı çok sinirli gördüm başka bi sıkıntı mı var başlarında sana patlıyorlar??

nasıl yani annen sana defol git bu evden mi diyor :53:
çalışmazsın çalış derler çalışırsın bu kadar çalışma mı olur derler.. yani hep kızılacak bişey bulurlar zaten..
bu arada kaç kardeşsiniz ve annenle babanı çok sinirli gördüm başka bi sıkıntı mı var başlarında sana patlıyorlar??

Aynen defol git diyorr !

Bu pazar neden dışarı çıkmışım diye böyle söyledi, bu evi otel gibi kullanıyorsun zaten hafta içi 9 da geliyorsun (sanki keyfemiden o saatte gidiyorum) defol git hiç gelme bu eve dedi.. Bunu ilk söyleşide değil her daim söylerr..

2 kardeşiz , hep böyle devam eder bunların tutumuu.. Hepsinden bıktım ama çare yok :43:

Aynen defol git diyorr !

Bu pazar neden dışarı çıkmışım diye böyle söyledi, bu evi otel gibi kullanıyorsun zaten hafta içi 9 da geliyorsun (sanki keyfemiden o saatte gidiyorum) defol git hiç gelme bu eve dedi.. Bunu ilk söyleşide değil her daim söylerr..

2 kardeşiz , hep böyle devam eder bunların tutumuu.. Hepsinden bıktım ama çare yok :43:

canım sanırım annen otel gibi kullanıyorsun derken evde iş konusunda ona yardımcı olmamandan dolayı baya bi dolmuş.. bende de tam tersi genelde evdeyimdir ama yinede iş konusunda anneme yaranamam.. hergün iş yapsam bi gün canım istemese hemen laf sokmaya başlar.. bende onun bu tutumunu gördükçe iş yapasım varsa da kaçar.. erkek kardeşim mesela evde kendi işlerini kendi göremediği gibi bide evdekilere iş çıkarır sürekli ama annemi görsen onla konuşurken gözlerinin içi parlar.. bi gün kıymetimizi bilecekler ama umarım geç olmaz..
canım sen çalışıyorsun şöyle bişey yapsan mesela iki haftada bir kadın tut.. annende rahatlar böylece sana yüklenmez..

canım sanırım annen otel gibi kullanıyorsun derken evde iş konusunda ona yardımcı olmamandan dolayı baya bi dolmuş.. bende de tam tersi genelde evdeyimdir ama yinede iş konusunda anneme yaranamam.. hergün iş yapsam bi gün canım istemese hemen laf sokmaya başlar.. bende onun bu tutumunu gördükçe iş yapasım varsa da kaçar.. erkek kardeşim mesela evde kendi işlerini kendi göremediği gibi bide evdekilere iş çıkarır sürekli ama annemi görsen onla konuşurken gözlerinin içi parlar.. bi gün kıymetimizi bilecekler ama umarım geç olmaz..
canım sen çalışıyorsun şöyle bişey yapsan mesela iki haftada bir kadın tut.. annende rahatlar böylece sana yüklenmez..

Ben çalışıyorum evdede iş yapıyorumm , pazar günleri kaldığımda sil süpür toz al yemek yap.. Ona bırakmıyorum kii..
Ama o hep böyle istiyyorr heepp heeppp..
Yapmadığım zaman kovması mı gerekiyorr ?? Hİç bşr şekilde benim gözümde haklı değill..
Ne annem ne babam ne kardeşim hepsinin gözümde hiç değeri yok , hiçbirini sevmiyorumm..
Öyle anne baba olmazz olsun !

Ben çalışıyorum evdede iş yapıyorumm , pazar günleri kaldığımda sil süpür toz al yemek yap.. Ona bırakmıyorum kii..
Yapmadığım zaman kovması mı gerekiyorr ?? Hİç bşr şekilde benim gözümde haklı değill..
Ne annem ne babam ne kardeşim hepsinin gözümde hiç değeri yok , hiçbirini sevmiyorumm..

tatlım öyle söyleme yinede en zor zamanlarımızda kimse bizi dinlemezken yanımızda ailemiz olur hep..
bende annemin bazı davranışlarını beğenmiyorum çok yanlış buluyorum ama onu böyle kabullendim.. yoksa olan sadece sana oluyor üzülüp kızdığınla ağladığınla kalıyorsun sadece sen zarar görmüş oluyorsun..

Canım şuan bunlar kızgınlıkla söylediğin sözler.
Hepimiz en az 1 kere yaşamışızdır şu durumları. Oluyor her ailede illaki oluyor. Onlar yaşlandıkça çekilmez oluyorlar belki ama sabretcez. Anne babaya hürtmetin dinimizdeki yeri "OF!" bile demeyinken biz neler diyoruz, ne kadar kırıyoruz kalplerini. Sanki onlar çocuk biz anne gibi azarladığımız zamanlar olmuştur hepimizin. En azından benim.
O günleri utançla hatırlıyorum. Şimdi annemin yaptığı fedakarlıkları gördükçe ergenlikte yaptığım kırıcı davranışlar için ne kadar pişman oluyorum. Ama o benim kadar düşünmüyor. Çünkü benim annem yada anneler kötülüğümüzü kuma, iyiliğimizi taşa yazmayı ahlak edinmiş kanatsız melekler.
Bu veya başka problemin bi şekilde hallolur ama haklarını asla ödeşemeyiz unutma.

Senin imtihanında budur. Annene, babana, kardeşine sabrederek kulluk dereceni yükselticeksin belkide bilemeyiz.
Şimdi tövbe et, Allah'ım kimseyi annesiz, babasız, kardeşsiz bi başına bırakmasın..

bence yasadıgın hayal kırıklıgından dolayı hersey sana batar durumda sanssızlık bende deme bence daha 19 yasındasın sen dur daha okulum var dıosun okulunu oku ılla hayatında bı erkek bı sevgılı olunca sans senı bulacak degıl...sukur et saglıgın yerınde ısın var ısını kendın yapabılıyorsun...hayata olumlu bakkı olumlu seylerle karsılasasın...anneler babalar konusurlar ve emın ol hep dogruyu konusuyorlar bence onlara kulak ver dedıklerını yap emın ol pısman olmazsın...hep basıma gelmıstır annem demıstı cumlesını bı ara ne cok kuruyordum...annen kızgınlıkla soylemıstır defol gıt...i ama emın ol sana en ufak bıse olsa en cok aılenın canı yanar...sıkma canını artık rahat ol olumlu seyler dusunn...ıs yerınde herlesın sorunu oluyor ama duymayacaksın salla hepsını adımlarını daha dıkkatlı at bosluktasın dıkkatlı ol hatalar bırbırı ardına gelmesın...

ben geldim canımm ne güzel en başta okudum sevindim senin adına herşey güzel geçti diye sonra şokk ahh bu erkekler ya:47: olsun canım artık hayırlısı böyleymiş belki bir ilişkiye başlasaydınız sen daha fazla üzülecektin en iyi baştan bitmesi daha iyi olmuş sen sakın üzme kendini daha genciz önümüze ne kısmetler çıkıcakda biz begenmicezz:1: hayırlısı böyleymiş de geç sen

o gunden bu yana haber falan var mi? Ne durumdasin? hala ona uzuluyor musun?

Hayır canım hiç haber yok

Üzüllmekten geçtim artık ben benlikten çıktımm..

Hayatta sevgiye aşka dair küçücük bir umudum dahi yok.. Yemek yemiyorum,konuşmuyorum, herşeyden bıkmış, umursamaz bi haldeyimm..
Durup durup ağlıyorum, saçmalıyorum iştee

Back
X