dur bakalım bi neler diyecek dinle de ona göre karar ver![]()
Açıklama yapmıyacak, neden aramadığıyla ilgili.. Çünkü ona göre normal bir durum
Bende sormayacağım zatenn

Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
dur bakalım bi neler diyecek dinle de ona göre karar ver![]()
Bilemiyorumm![]()
![]()
Aramızda geçen konuşmayı yansıtıyorum aynen...
O: slm.
B: a.s.
O: cnm işim cıktı acıl sonra konusurz kusura bakma calısıyorum suan.
B: tmm..
Açıklama yapmıyacak, neden aramadığıyla ilgili.. Çünkü ona göre normal bir durum
Bende sormayacağım zatenn![]()
bence kötü bi niyet yok içinde yaa, ya işi vardı dün o yuzden msj atmadı, ya da şimdiden çok msj atıp da seni şımartmak istemiyor
kendi kendine benm zorunlulugum yok die de düşünmüş olabilir üzülme boşveerrr![]()
Üzülüyordum ama şuanda hiç üzülmüyorumm,,
dediğim gibi umrumda değill..
Ararsa ben burdaydım , aramazsada ben yokumm.. Herşey kendi elindee.. Ben istemedim tanışmayı o istedi istediğe şeye sahip çıksın ! hıhh![]()
süpermiş bu çok sevdim
arayacak ama bence, baksana bi adım atmaya çalışmış ama işi çıkmış![]()
canım yorumlarını okuduğumda hep bi arkadaşım geliyor aklımaumrumda değil ki ama yazsın, önemsemiyorum ; neden mesajj atmıyor
çok tatlısın gerçekten.. bence de o bluzu verme eminim sana çok yakışacaktır:)
mesajj tekrarıı :\
![]()
Güldüryon kızz bennii sennn..
ee sende ne var ne yok ne çok![]()
yani aklına sürekli o gelmez manasında hiç bişi olmaz dedimvalla yay diycektim iyi ki dememişim
![]()
Anlayamadım ben şimdi ne oldu yani yine internet tanışması ve sonuç yine fos mu ? İnanmayın yaaaaa inanmayıınnnnnn....
amaannn ben de bişey yok kız nadan dönemindeyim bensenin havadisleri takip edip heyecanlanıyorum işte
![]()
Yaylar deli doludur o yüzden. bahsettiğim arkadaşım da yaydı senin de yorumlarını ona benzetince şansımı deneyeyim dedim yanılmışımsizin buluşma zamanınız belli mi? benimki cuma günüü daha önceyse eğer hepinizden tiyoları alır öyle giderim evel allah
![]()
Benim buluşma pazar olacak inşşş![]()
Sende mi yeni biriyle görüşeceksin hadi hayırlısı![]()
Nerden tanıştınızz ??
Hiç mi konuşmuoyrsunuz ki ???
Ayy bende heyecan yapacak bişi kalmadı artıkın , bende Tryamour için heyecanlanıyorumm![]()
![]()
aynı sınıftayız:) fakat aynı gruptan değiliz onun takıldığı arkadaş grubu farklı.. sohpetimiz selamlaşmamız dahi olmadı. sonra bi şekilde bana ulaştı 3 aydır buluşalım diyip duruyorbende cuma günü olur dedim:) randevu yerine taksim dedik bakalım neler olacak:)