Aşk Kapımda Olsun Lütfennn :):)

Bilemiyorumm :1: :1:
Aramızda geçen konuşmayı yansıtıyorum aynen...

O: slm.
B: a.s.
O: cnm işim cıktı acıl sonra konusurz kusura bakma calısıyorum suan.
B: tmm..

Açıklama yapmıyacak, neden aramadığıyla ilgili.. Çünkü ona göre normal bir durum
Bende sormayacağım zatenn :9:

bence kötü bi niyet yok içinde yaa, ya işi vardı dün o yuzden msj atmadı, ya da şimdiden çok msj atıp da seni şımartmak istemiyor :1:

kendi kendine benm zorunlulugum yok die de düşünmüş olabilir üzülme boşveerrr :34:

bence kötü bi niyet yok içinde yaa, ya işi vardı dün o yuzden msj atmadı, ya da şimdiden çok msj atıp da seni şımartmak istemiyor :1:

kendi kendine benm zorunlulugum yok die de düşünmüş olabilir üzülme boşveerrr :34:

Üzülüyordum ama şuanda hiç üzülmüyorumm,,
dediğim gibi umrumda değill..
Ararsa ben burdaydım , aramazsada ben yokumm.. Herşey kendi elindee.. Ben istemedim tanışmayı o istedi istediğe şeye sahip çıksın ! hıhh :1:

Üzülüyordum ama şuanda hiç üzülmüyorumm,,
dediğim gibi umrumda değill..
Ararsa ben burdaydım , aramazsada ben yokumm.. Herşey kendi elindee.. Ben istemedim tanışmayı o istedi istediğe şeye sahip çıksın ! hıhh :1:

süpermiş bu çok sevdim :1::1::1:

arayacak ama bence, baksana bi adım atmaya çalışmış ama işi çıkmış :1:

canım yorumlarını okuduğumda hep bi arkadaşım geliyor aklıma:D umrumda değil ki ama yazsın, önemsemiyorum ; neden mesajj atmıyor:D çok tatlısın gerçekten.. bence de o bluzu verme eminim sana çok yakışacaktır:)

canım yorumlarını okuduğumda hep bi arkadaşım geliyor aklıma:D umrumda değil ki ama yazsın, önemsemiyorum ; neden mesajj atmıyor:D çok tatlısın gerçekten.. bence de o bluzu verme eminim sana çok yakışacaktır:)

Aynen öyle vallaa :1::1::1:
umrumda değil ama peşimde fırr dönsünn hehehe :52::52::52:

Bilmiyorum yaa vermeyince hep bluzu giyince o aklıma gelicekk :35::35:

Hiç bişi olmaz bence şimdi gözünde büyüyo zaman geçince daha rahat gülüp geçersin. o zaman işte tühh neden yaptım dersin:D Bu arada burcun nedir? Çok merak ettim:D

yani aklına sürekli o gelmez manasında hiç bişi olmaz dedim:D valla yay diycektim iyi ki dememişim:D

yani aklına sürekli o gelmez manasında hiç bişi olmaz dedim:D valla yay diycektim iyi ki dememişim:D

:1::1:

Nie yay diyecektin ki ? Hemen açıklıyorsunnn :52::52::52: :1:

Anlayamadım ben şimdi ne oldu yani yine internet tanışması ve sonuç yine fos mu ? İnanmayın yaaaaa inanmayıınnnnnn....

Yok canım sonucun daha fos olup olmadığını bilmiyoruzz..
Sadece iletişim çok az , buluşma olunca o da aşılacak inşş :nazar: :16:

Yaylar deli doludur o yüzden. bahsettiğim arkadaşım da yaydı senin de yorumlarını ona benzetince şansımı deneyeyim dedim yanılmışım:D sizin buluşma zamanınız belli mi? benimki cuma günüü daha önceyse eğer hepinizden tiyoları alır öyle giderim evel allah:D

Yaylar deli doludur o yüzden. bahsettiğim arkadaşım da yaydı senin de yorumlarını ona benzetince şansımı deneyeyim dedim yanılmışım:D sizin buluşma zamanınız belli mi? benimki cuma günüü daha önceyse eğer hepinizden tiyoları alır öyle giderim evel allah:D

Benim buluşma pazar olacak inşşş :16:

Sende mi yeni biriyle görüşeceksin hadi hayırlısı :1:

Nerden tanıştınızz ??

Benim buluşma pazar olacak inşşş :16:

Sende mi yeni biriyle görüşeceksin hadi hayırlısı :1:

Nerden tanıştınızz ??

aynı sınıftayız:) fakat aynı gruptan değiliz onun takıldığı arkadaş grubu farklı.. sohpetimiz selamlaşmamız dahi olmadı. sonra bi şekilde bana ulaştı 3 aydır buluşalım diyip duruyor:D bende cuma günü olur dedim:) randevu yerine taksim dedik bakalım neler olacak:)

Hiç mi konuşmuoyrsunuz ki ??? :5:

Ayy bende heyecan yapacak bişi kalmadı artıkın , bende Tryamour için heyecanlanıyorumm :52: :1:

valla şekerim hiç niyetim yok konuşmaya ondan adım gelmedikçe. demiştim ya daha önce de biz sürekli yakınlaşıp uzaklaşıyoruz die yine öyle bir dönemdeyiz sanırım :34:

tryamour dan gelecek olayları merakla bekliorum bende :1::1:

aynı sınıftayız:) fakat aynı gruptan değiliz onun takıldığı arkadaş grubu farklı.. sohpetimiz selamlaşmamız dahi olmadı. sonra bi şekilde bana ulaştı 3 aydır buluşalım diyip duruyor:D bende cuma günü olur dedim:) randevu yerine taksim dedik bakalım neler olacak:)

Çok sevindim senin adına canımmmm :16:
İnş çok iyi geçerr, Bizde ya taksim yada beşiktaşta buluşcazzzz :52:

Back
X