Ask konusu

Instagramda biri mesaj atti cok tatlisin sevgili olalim falan konusmalari vardi ondan sonra yazmadi ben sevgilim olmadi dedim bundan dolayi mi yazmadi acaba bu insani kotu gosterir mi soylemesemiydim bilemedim.
Birde ben guzel kizlari gorunce kiskaniyorum bana bazi erkekler tatli dedi ama guzel diyen olmadi. Kendimide guzel bulmuyorum. Sizede oluyor mu boyle seyler?
Tindera bak biraz da orda iyi kısmetler çıkıyor. Ayak falan emcüklüyorlar

Kıskanmak, hasetlenmek çok ayrı bir şey. Ben de çok güzel kadınlar görüyorum, vay be diyorum; gerçekten sanat eseri gibi izliyorum. Hatta esinleniyorum, güzel giyinmişse güzel kokuyorsa ilgi alanıma giriyor, soruyorum, sohbet ediyorum. Kabul ediyorum bu işlerde insan hem göze hem gönüle hitap edeni ister de, aşk öyle bir şey ki gönlünün sevdiğinin göbeği, başkasına kusur gözüken şeyler dünyanın en güzel ayrıntısı hâline geliyor. Bana göre eşim dünyanın en seksi erkeği, ama dışarıdan bakan yapılı, hafif göbekli, standart bir Karadeniz erkeği görüyor.
Tabii ki canım aşk zaten böyle bir şey. Seven, âşık olan zaten kusurlara bakmaz. Gözle değil gönülle sevmeli, öyle seven bir adamı almalı. Biz de komplekse girmemeliyiz dolayısıyla. Şahane hatunlar var o kadar kadınla yarışa mı gireceğiz 😅 ben yapamam öyle şeyler.

Rainy bundan birkaç önceki konunda " her insan değerli , özel ve kendince güzellikler barındırır demiştim" . Sevgilim hiç olmadı ya da olmuyor kelimesini niye söyledin ki sana sordu mu ? Bence biraz konuşmayı sürdüren ve uzatan karşı taraf olsun en azından ' sosyal medya ilişkilerinde' o da karşındaki insanları daha iyi anlaman ve tanımn için 🙏🏻

Bir insan kendini sevmiyorsa ve güzel bulmuyorsa bunu disari yansitir. Öz güvensiz insanlar da yalnis kisilerin tuzagina düser. Seni bazen alip pataklamak istiyorum bir abla olarak rainy. Böyle pataklarken "Kendi gel sen rainysin" diye.

Rainy bundan birkaç önceki konunda " her insan değerli , özel ve kendince güzellikler barındırır demiştim" . Sevgilim hiç olmadı ya da olmuyor kelimesini niye söyledin ki sana sordu mu ? Bence biraz konuşmayı sürdüren ve uzatan karşı taraf olsun en azından ' sosyal medya ilişkilerinde' o da karşındaki insanları daha iyi anlaman ve tanımn için 🙏🏻
Haklisin olumlu yaklastigim icin kaybediyorum galiba

Back
X