- 6 Aralık 2022
- 4.205
- 10.818
- 123
Nerden bulmuş tc numaranızı?Bilgilerimi bulmus korkuttu beni tc mi adresimi falan ama adres eski adresti
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nerden bulmuş tc numaranızı?Bilgilerimi bulmus korkuttu beni tc mi adresimi falan ama adres eski adresti
Düz mesaj bile mi yokİnstadan kimse mesaj atmıyordemek ki ben baya çirkinim
Başına bir şey gelecek resmen kaşınıyorsunBilgilerimi bulmus korkuttu beni tc mi adresimi falan ama adres eski adresti
Isim soyisimden buldum dediNerden bulmuş tc numaranızı?
Şikayet edebilirsiniz aslında.Bunu muhakkak yasal olmayan yolla öğrenmiştir.Isim soyisimden buldum dedi
Valla ugrasmak istemiyorum. Birsey yapar mi tc numaramlaŞikayet edebilirsiniz aslında.Bunu muhakkak yasal olmayan yolla öğrenmiştir.
Bilmiyorum yasal boyutunu.Mesela birisi eşimin tc numarasıyla gidip hastanede muayene olup,ilaç yazdırmıştı.Valla ugrasmak istemiyorum. Birsey yapar mi tc numaramla
İnşallah yapmaz diyim o zamanBilmiyorum yasal boyutunu.Mesela birisi eşimin tc numarasıyla gidip hastanede muayene olup,ilaç yazdırmıştı.
Oyle bir iste calismiyor nufus uygulaması var oradan buldum dedi evine seni gormeye gelicektim dedi manyak bende engelledim daha da ulasamadi.Rainy şimdi bu kişi birinin tc numarasına kolayca ulaşabilecek bir işte çalışıyordur.Ama yaptığı yasal değil.Kimseyi bununla tehdit edemez.
Bir sürü bilgi istiyor tc numarasını bulmak için.Anne adı,baba adı,kütük no,cilt no,doğum yeri,tarihi.Öyle kolay bulunan bir şey değil.Oyle bir iste calismiyor nufus uygulaması var oradan buldum dedi evine seni gormeye gelicektim dedi manyak bende engelledim daha da ulasamadi.
+1 de bendenRainyy, yaz Instagramini eklicem seni![]()
Valla merak ediyorum artık+1 de benden
Birlik ve beraberlik getirdi , rainy bizeRainyy için el ele![]()