Ask konusu

Rainy şimdi bu kişi birinin tc numarasına kolayca ulaşabilecek bir işte çalışıyordur.Ama yaptığı yasal değil.Kimseyi bununla tehdit edemez.

Rainy şimdi bu kişi birinin tc numarasına kolayca ulaşabilecek bir işte çalışıyordur.Ama yaptığı yasal değil.Kimseyi bununla tehdit edemez.
Oyle bir iste calismiyor nufus uygulaması var oradan buldum dedi evine seni gormeye gelicektim dedi manyak bende engelledim daha da ulasamadi.

Oyle bir iste calismiyor nufus uygulaması var oradan buldum dedi evine seni gormeye gelicektim dedi manyak bende engelledim daha da ulasamadi.
Bir sürü bilgi istiyor tc numarasını bulmak için.Anne adı,baba adı,kütük no,cilt no,doğum yeri,tarihi.Öyle kolay bulunan bir şey değil.

Bana da hep hem erkek hem kız tatlısın derler güzel demekten daha fazla . Hatta dırekt sen güzel değil tatlısın diyende oldu. Ama bu bence seni çirkin yapmaz. Bıde neye göre kıme göre . Bunların hepsı görecelerı şeylerdir. Kendı guzellığını sadece sen degerlendırebılırsın. Ve bu konuda senın gibi olanlar yüzde doksan coook güzel olup farkında olmayanlar oluyor 🥹

Back
X