Fanim mi oldunuz kizRainyfans grubumu kursak.Rainyfansofficinal.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Fanim mi oldunuz kizRainyfans grubumu kursak.Rainyfansofficinal.
Seni biz everecez rainyy kaçışın yokkkFanim mi oldunuz kiz![]()
Niye ilişkinin en başından adama yalan söylüyorsun, anlamış işte:)ben sevgilim olmadi dedim bundan dolayi mi yazmadi
Soyle yakisikli birini bulursaniz neden olmasinSeni biz everecez rainyy kaçışın yokkk
Oyle mi dusundu acabaNiye ilişkinin en başından adama yalan söylüyorsun, anlamış işte:)
Yani Rainyy bide şey düşünmüşte olabilir bu zamana kadar sevgilisi olmadıysa var bı sıkıntı deyip kaçmışta olabilüüOyle mi dusundu acaba
Evet bende öyle dusundum kendisinin uc uzun iliskisi olmus soyledigine goreYani Rainyy bide şey düşünmüşte olabilir bu zamana kadar sevgilisi olmadıysa var bı sıkıntı deyip kaçmışta olabilüü
Rainyy 6'li masaya dahil olsa,oyum onaBirlik ve beraberlik getirdi , rainy bize
Evet ama senden önce pembe ve zorunlu var.Fanim mi oldunuz kiz![]()
Ben bile düşündüm, o niye düşünmesin?Oyle mi dusundu acaba
Fav yorumum budurRainyy 6'li masaya dahil olsa,oyum ona️
.
Rainy bu aşk ve ihtirasla o masayı da dağıtır.Rainyy bu çağrımizi dikkate almalı.
Rainyy bu konuşma sana ait olabilir miSoyle yakisikli birini bulursaniz neden olmasin![]()
Rainyy bu konuşma sana ait olabilir mi?
Rainyy samimi olmakla sıcak olmak ayrı sen çocuğa hiç sevgilim olmadı dersen nasıl inansın ki sana dürüstlük beklersen dürüst olmalısınYok ben sicaktim. Ondan kiymet bilmiyorlar
Konustuklarim oldu ama gercek bir sevgilim olmadi kiRainyy samimi olmakla sıcak olmak ayrı sen çocuğa hiç sevgilim olmadı dersen nasıl inansın ki sana dürüstlük beklersen dürüst olmalısın
Konustuklarim oldu ama gercek bir sevgilim olmadi ki
Tamam canim haklisinRainy buluştuğun ve bir şeyler yaşadığın da oldu yanlış hatırlamıyorsam? Ciddi ilişkim olmadı diyebilirsin bu daha doğru olur bidaha konuşmalarında bunu de
Rainyy seni sevdiğim için takılıyorum,kızmıyorsun değil mi?Yok ben sicaktim. Ondan kiymet bilmiyorlar