aşk?... mantık?...

aşk evliliği mi? mantık evliliği mi?

• Ankete Katılan
    13

eternity38

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2013
442
153
133
mrb arkadaşlar. ilişkilerinizde aşk mı daha ön plandadır yoksa mantık mı? yani bi başka deyişle kalbimizin sesini mi dinlemeliyiz beynimizin emirlerini mi? ben arada kaldım...

bilemedim ki valla canım çok çelişkideyim...
diyelim ki mantik evliligi yapican: o kisiye icin isinmadigi zaman nasil onunla bir yastiga bas koyucaksin? Belki hersey önüne gelicek elini sicak sudan soguk suya koyamana izin vermicek ama bunlarin ne degeri var ki o kisiye tahammül edemedikten sonra?

Aşk evliligi yaptin diyelim. El ele verip herseyin üstesinden gelebilirsiniz..

ama evliliklerde bi süre sonra aşk bitiyo diyolar çevremde de aşk evliliği yapıp mutsuz olan insanları gördükçe benim düşüncelerimi de etkiliyo haliyle bilmiyorum belki aşk evliliği yapıp mutlu olan çiftler de vardır belki ama bana pek denk gelmedi canım

Mantık evliligi yapmam için kalbinde kimse olmamali.

Aşk sana mutluluk getirmedi imkamsiz bi askşa olmaz.

Aşk-mantık bir arada olmaz.
İlk önce evleneceğim insan nasil olmal .ası insan uyuyor mu. Aşk karın doyurmz da mantgn kabul ettiği anlaşmalı evlilik olur.

mrb arkadaşlar. ilişkilerinizde aşk mı daha ön plandadır yoksa mantık mı? yani bi başka deyişle kalbimizin sesini mi dinlemeliyiz beynimizin emirlerini mi? ben arada kaldım...
Ikisi de tek başına yetersiz..mantığın olmadıği bir aşk evliliği,aşkın hiç olmadığı mantik evliliği yani her ikisinin de sonu hüsran...

Sonuçta evlilik. Kadere bağlı kim varsa kaderin de o olur.

Allah. Hayırlı insan nasip etsin

Bir şarkı vardı yalan dostum aşk diye bışey yok aşk dedığin 3 günluk eğlence kapılip ta sürünen çok :))) evlilikte aşk 1 yıl maximim 2 sonra bütün evlilikler aynı oluyo...

Kişisel ozelliklerine aşık olduğum biri ile mutlu olursun :)

valla bende bugüne kadar hep aşktan yana oldum kalbimle hareket ettim ama elde var sıfır! o yüzden hem mantık hem aşk diyorum. bi de böyle deneyelim bakalım
bende öyle yaptım aynen bende de elde var 0 hayırlısı ya napiiim olmuyorsa olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…