- 18 Haziran 2010
- 5.577
- 1.675
- 773
- Konu Sahibi eternity38
kaç yaşındasın canımvalla bende bugüne kadar hep aşktan yana oldum kalbimle hareket ettim ama elde var sıfır!o yüzden hem mantık hem aşk diyorum. bi de böyle deneyelim bakalım
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kaç yaşındasın canımvalla bende bugüne kadar hep aşktan yana oldum kalbimle hareket ettim ama elde var sıfır!o yüzden hem mantık hem aşk diyorum. bi de böyle deneyelim bakalım
![]()
bende öyle yapıyorum evet zaten başta mantıklı görünüyor hoşlanma oluyor sonra aşk en sonrasında ise gayet mantıksız bir ilişki olduğunu farkediyorumInsanin mantiginin kabul etmedigini aska dönüsmesi cok zor. Ben sahsen mantigimin bu dogrudur, bu iyidir demedigi sürece ne asik olabilirim nede sevebilirim. Ilk mantik arkasindan sevgi olusuyor bende.
Mantigimin yanlis dedigi seye, yüregim kabul etmiyor zaten.
bende öyle yaptım aynen bende de elde var 0 hayırlısı ya napiiim olmuyorsa olmuyor
20 yaşındayım canım sen ?kaç yaşındasın canım
aynen. yoksa işin içinden çıkamayız ikisi de olması lazımhem aşk hemde mantık diyorum bende :)
İşte tam benim vereceğim cevabı vermişsin, mantığımın kabul etmediği birine aşık olamıyorum:)Insanin mantiginin kabul etmedigini aska dönüsmesi cok zor. Ben sahsen mantigimin bu dogrudur, bu iyidir demedigi sürece ne asik olabilirim nede sevebilirim. Ilk mantik arkasindan sevgi olusuyor bende.
Insanin mantiginin kabul etmedigini aska dönüsmesi cok zor. Ben sahsen mantigimin bu dogrudur, bu iyidir demedigi sürece ne asik olabilirim nede sevebilirim. Ilk mantik arkasindan sevgi olusuyor bende.
29 bende yakında 30 olucam20 yaşındayım canım sen ?![]()
bende bu aralar aşkın ne olduğunu sorgulamaya başladımilk görüşte aşk olduğu zaman mantık otomatikmen devre dışı kalıyo bi kez yaşadım bunu![]()
bende bu aralar aşkın ne olduğunu sorgulamaya başladım
Mantıkla düşünüp kalbimizle karar verirsek hata şansımız azalacak galibaMantığıma uymuyorsa aşık da olsam olmaz o iş.. Mantığım ağır basar. Ama sadece mantık evliliğe de yapmam, sevgi barındırmalı bir evlilik..
Olursa padişah torunu, soylular tohumu
Beni yorar mı yorar
Yok öyle sevmeden birini mantık evliliği
Beni bozar mı bozar :)
Birden aklıma bu şarkı geldi. Kesinlikle aşk diyorum. Her konuda çok mantık odaklı, rasyonel biriyken; bu konuda değilim. 6 yıldır aşık olduğum adamla birlikteyim ve inşallah yakında evleneceğiz.
Benim cevremde cogu kisi ask evliligi yapip senelerdir mutlular. Misal annemle babam :)ama evliliklerde bi süre sonra aşk bitiyo diyolar çevremde de aşk evliliği yapıp mutsuz olan insanları gördükçe benim düşüncelerimi de etkiliyo haliylebilmiyorum belki aşk evliliği yapıp mutlu olan çiftler de vardır belki ama bana pek denk gelmedi canım
aynen :)Benim cevremde cogu kisi ask evliligi yapip senelerdir mutlular. Misal annemle babam :)