• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aşk?... mantık?...

aşk evliliği mi? mantık evliliği mi?

• Ankete Katılan
    13
Insanin mantiginin kabul etmedigini aska dönüsmesi cok zor. Ben sahsen mantigimin bu dogrudur, bu iyidir demedigi sürece ne asik olabilirim nede sevebilirim. Ilk mantik arkasindan sevgi olusuyor bende.
Mantigimin yanlis dedigi seye, yüregim kabul etmiyor zaten.

Insanin mantiginin kabul etmedigini aska dönüsmesi cok zor. Ben sahsen mantigimin bu dogrudur, bu iyidir demedigi sürece ne asik olabilirim nede sevebilirim. Ilk mantik arkasindan sevgi olusuyor bende.
bende öyle yapıyorum evet zaten başta mantıklı görünüyor hoşlanma oluyor sonra aşk en sonrasında ise gayet mantıksız bir ilişki olduğunu farkediyorum

İşte tam benim vereceğim cevabı vermişsin, mantığımın kabul etmediği birine aşık olamıyorum:)

ilk görüşte aşk olduğu zaman mantık otomatikmen devre dışı kalıyo bi kez yaşadım bunu :KK22:

Mantığıma uymuyorsa aşık da olsam olmaz o iş.. Mantığım ağır basar. Ama sadece mantık evliliğe de yapmam, sevgi barındırmalı bir evlilik..

Olursa padişah torunu, soylular tohumu
Beni yorar mı yorar
Yok öyle sevmeden birini mantık evliliği
Beni bozar mı bozar :)

Birden aklıma bu şarkı geldi. Kesinlikle aşk diyorum. Her konuda çok mantık odaklı, rasyonel biriyken; bu konuda değilim. 6 yıldır aşık olduğum adamla birlikteyim ve inşallah yakında evleneceğiz.

Olursa padişah torunu, soylular tohumu
Beni yorar mı yorar
Yok öyle sevmeden birini mantık evliliği
Beni bozar mı bozar :)

Birden aklıma bu şarkı geldi. Kesinlikle aşk diyorum. Her konuda çok mantık odaklı, rasyonel biriyken; bu konuda değilim. 6 yıldır aşık olduğum adamla birlikteyim ve inşallah yakında evleneceğiz.

EVET O ŞARKIYI BİLİYORUM DEMET AKALIN SÖYLÜYO :KK50: AYY ÇOK SEVİNDİM SENİN ADINA CANIM İNŞALLAH HAYIRLISI OLSUN. DARISI BAŞIMIZA VAYY BE 6 YIL HA SÜPER :KK36::KK36::KK36:

ama evliliklerde bi süre sonra aşk bitiyo diyolar çevremde de aşk evliliği yapıp mutsuz olan insanları gördükçe benim düşüncelerimi de etkiliyo haliyle :KK64:bilmiyorum belki aşk evliliği yapıp mutlu olan çiftler de vardır belki ama bana pek denk gelmedi canım
Benim cevremde cogu kisi ask evliligi yapip senelerdir mutlular. Misal annemle babam :)

İcinde mantigin bulundugu ask evliligi bence...az biraz sevmek lazim,mantikta bi yere kadar dimi ama ;)

Back
X