Aşk meselesi

naneliguzel

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2018
83
24
3
36
Komsumun bir sorunu var. Komsum 24 yaşında, 2 seneönce bir adamla birlikteydi. Çok küçük bir sebeple komsum ilişkisini bitirmişti.Aslında asık da degilmis o zaman 5 senelik iliskisinden ayrılmıstı kafası cok karısıkmıs ama adama karsı biseyler hissediyomus.Yanlıs zamanmıs yani.Bu adam da simdi 27 yasında.

Komsum bu adama geri dönmek istiyor ama cok utanıyor yaptıkları ıcın. İyi ayrılmamıslar tartısarak ayrılmıslar. Adam, komsuma yalvarmıs bitmesin diye. Komsum da bitirmis.

2 senedir birbirlerinden habersizler. Komsumun ne yapması gerekir ? Geri dönmek istiyor.

Astrolojik açıdan da bilgi vereyim :

Komsum yükseleni oğlak,burcu da oğlak yaş 24
Adam yükseleni akrep, burcu başak . yaş 27

Bu burcun adamları affeder mi ?

ne burcu ya? saçma sapan şeyler.

komşu neden dönmek istiyor? boşluktan mı?
Komsum burclara inanıyor o dedi burclarımız hakkında da bilgi ver diye.

Aklıma geliyor diyor, Komşum açıkçası pişman ama geri dönecek yüzüm yok diyor

Başak burcu ile oğlak burcu aslında çok iyi anlaşır. Bence öncelikle adamın suan bir ilişkisi var mi onu öğrenmeye çalışsın 2 sene büyük bi zaman belki suan sevgilisi vardır ve çok sert tepki verecek bilemiyoruz. 2 senede arkadaşınızı unutmuştur zaten ama eğer suan bir iliskisi yoksa ikna edilebilir gibi geldi bana

Akrep insaninda deve kini vardır,hayatta affetmez. Affeder gibi yapsa da unutmaz,bir ömür kafaya kakar

Ayrıca kadının yaptığı şey aşk falan değil . O kadar net ki. Açılması gereken konu şu olmayliydi:
" 5 yıllık ilişkim bittigi zaman boşluk doneminde biriyle tanıştım. Bana prenses gibi davrandı. Benim de azıcık g... Kalktı. Çok da aşık değildim, dedim bu bana böyle davranıyorsa demek ki ben hakikaten prensesim. Eh ben prensessem buna mi kaldim,bastım tekmeyi. Çok ağladı sizlandi ama tabii ki kabul etmedim
Gel gör ki dünya benim sandığım gibi bir dünya degilmis. Geçen sürelerde anladım ki beni sevmeye niyetli binlerce insan kapımda sıra değilmiş.
Köpek gibi pişmanım, geri dönmek istiyorum. Ne yapmalıyım"

O zaman aşık değildi,ayrılınca mı aşka dönüşmüş ?
Komşunuz boşlukta,sevgi falan değil bu.Başka biriyle tanışsın.

bence boşluktan.
Arkadasım hoslanıyor ama asık mı degil mi karar veremiyor, karakterini cok begenıyormus anlasmaları olumluymus ilişkileri 2 ay sürmüs zaten, arkadasımın psikolojisi bozuk oldugu icin ayrılmıs arkadasım.

Arkadasımın da en buyuk korkusu hayatında biri olması onun

başak burcu erkeği.. aman Allah ımm uzak dursun

burçlardan gideceksek akrep kolay kolay affetmez kincidir
Yükseleni akrep adamın, burcu basak normalde

yeminle kafadan kırık yüzde doksan dokuzu..
kendimce ve bir çok tanıığımda da tecrübe ettiim.. net.. inanın kırıklar pisikopat ruhlular..
tabi yükselen burcu ağır basıp başak burcunun özellikleri istisna.. ama ben hiç öle normal bir başak erkeği görmedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…