Aşk meselesi

Adamın resmi var, yüzünde cok tuhaf bir ifade var cözemedim. Yüz ifadesinden analiz yapabilecek varsa adamın resmini gönderebilirim

Ayyy yok artık çıldırmayın kızlar Bu kadar takıksa yazsın cevabını alsın içi rahatlasın. belkide reddedilesi vardır aranıyordur yada dönecek bilemeyiz.

Eşim başak, önceki sevgilim de akrepti. Dönmez. Egosu okşanır, oynar arkadaşınla ama asla unutmaz. Bence hiç bulaşmasın. Daha çok kalbi kırılır. Bende akrebim bitti dersem biter arkadaşlık ya da sevgililik.

Ama cok merhametliymis

aaaa pardo kaçırmışım
ama şu da var ki yükselen kişiliği çok etkilermiş öyle duymuştum
başak da affetmiş gibi yapar sadece ama her fırsatta dan dan yüzüne vurur
eşim başak ordan biliyorum
Benimki de başak. Biraz ikiyüzlülüğü de var sanki ... ah aaah

yazsın ama ne yazsın

selam murat (salladım) . Uzun zaman oldu biliyorum.Seni Merak ettim Nasılsın? ya yok yazmasın ben burda yazarken bıle kırk sey gectı kafamdan . ya yanında kız arkadası varsa. ya arkadasını arayıp rezil ederse napıcak. ya erkek mı kalmadı ayyyy daraldım

Benimki de başak. Biraz ikiyüzlülüğü de var sanki ... ah aaah
Ben ikiyüzlülüğünü görmedim
sadece biraz politiktir ama onun dışında ne düşünüyorsa dan dun söyler karşımdaki kırılır mı yanlış anlar mı demez yani arkasından bişe söylüyorsa birine yüzüne de olduğu gibi söyler nadirdir söylemediği

Ben diyorum baska birrini bul diye, illa onu isterim diye tutturdu, yeni kişilere aşık olamıyormus o varmıs aklında

Ben sordum komsuma , eger affederse bırakacakmısın diye yok tovbe diyor
canım kusura bakma ama lafla peynir gemisi yürümüyor, hepimizin başına gelmiştir hemen hemen benzer olaylar bende yaşadım çünkü saçma bir sebepten ayrıldı askere gitti sonra orada yalnız kalınca tekrar bana geldi çünkü biliyoru sevdiğimi bir şans daha verdim ama ne yaptı gelir gelmez başkasıyla nişanlandı ve onunla evlendi ben tekrar hop başa yapmasın ah almasın.

Biran eşimle beni gördüm msj da benim eşimde başak burcu aşık olmayan kişi kaldıramaz başak erkeğini takıntılıdırlar olmadık yerlerde sinirlenirler merhametlidir ama sevdiğine sevmediği birini kolay kolay affetmez

aynen öyle inanılmaz takıntılı bir adam
erken yaşlanacaksın diyorum bazen o kadar basit şeyleri büyütür ki anlatamam
hiç olmadık bişeye sinirlenip 5 dk sonra hiçbişe yokmuş gibi davranır
ama acayip merhametlidir onun yanında ben bazen duygusuz bile kalıyorum

mesela kk'ya acayip takıntılı
geçen arkadaşlar geldi bize bi konudan bahsediyorum çocuk dedi ki ya kadınlar kulübü diye bi yer var orada okudum iyi geliyormuş dedi eşim hemen rosebud iyi bilir orayı ona sor ona diye lafı sokuverdi

Garipler yaa benimki de elaleme takılır yolcu ederken falan bizim ev bahçeli bahçede öpemem hadi hadi gir içeri der ya derim kocamı işe yolcu ediyorum olmaz öpeceksen gir içerde öp der perdeler açıkken çok samimi oturmaz duygusuz gibi görünür ama tv de acıklı bişey izlesin bi bakarım ağlıyor oy kurban olurum onu verene yaa iyiki evlenmişim

ayyyy çok şekersiniz
Allah ağzınızın tadını bozmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…