- 20 Aralık 2018
- 83
- 24
- 3
- 36
- Konu Sahibi naneliguzel
-
Cok merhametliymis adam, belki affeder aslındaaaaa pardo kaçırmışım
ama şu da var ki yükselen kişiliği çok etkilermiş öyle duymuştum
başak da affetmiş gibi yapar sadece ama her fırsatta dan dan yüzüne vurur
eşim başak ordan biliyorum
Arkadasım anlattığı kadarıyla cok merhametliymis ama kararları kesinmis,Sizin tanıdıklarınız nasıldı tam olarak ? Şiddet mi gösteriyorlardı kavgacılar mı ?yeminle kafadan kırık yüzde doksan dokuzu..
kendimce ve bir çok tanıığımda da tecrübe ettiim.. net.. inanın kırıklar pisikopat ruhlular..
tabi yükselen burcu ağır basıp başak burcunun özellikleri istisna.. ama ben hiç öle normal bir başak erkeği görmedim.
Orada haklısınız tabi, arkadasım suclu
Komsumun bir sorunu var. Komsum 24 yaşında, 2 seneönce bir adamla birlikteydi. Çok küçük bir sebeple komsum ilişkisini bitirmişti.Aslında asık da degilmis o zaman 5 senelik iliskisinden ayrılmıstı kafası cok karısıkmıs ama adama karsı biseyler hissediyomus.Yanlıs zamanmıs yani.Bu adam da simdi 27 yasında.
Komsum bu adama geri dönmek istiyor ama cok utanıyor yaptıkları ıcın. İyi ayrılmamıslar tartısarak ayrılmıslar. Adam, komsuma yalvarmıs bitmesin diye. Komsum da bitirmis.
2 senedir birbirlerinden habersizler. Komsumun ne yapması gerekir ? Geri dönmek istiyor.
Astrolojik açıdan da bilgi vereyim :
Komsum yükseleni oğlak,burcu da oğlak yaş 24
Adam yükseleni akrep, burcu başak . yaş 27
Bu burcun adamları affeder mi ?
insanlar oyuncak değil aşık olmadığı için küçük bir sebepten ilişkiyi bitir, adamı yalvaracak duruma getir aylarını belki yıllarını mahvet, aradan zaman geçsin tekrar barışmak istiyor neden çünkü yanlız kalmış, boşlukta, yanlızlığını onunla dolduracak aşık olacakmı hayır, başka birine gönlü kayınca tekrar bırakıcak adamı yapmasın bence, çocuk hayatını kurmuştur, belki nişanlı, belki evlidir, hayatını ve aklını karıştırmaya hakkı yok arkadaşınızın, sert konuştuysam kusura bakmayın.Komsumun bir sorunu var. Komsum 24 yaşında, 2 seneönce bir adamla birlikteydi. Çok küçük bir sebeple komsum ilişkisini bitirmişti.Aslında asık da degilmis o zaman 5 senelik iliskisinden ayrılmıstı kafası cok karısıkmıs ama adama karsı biseyler hissediyomus.Yanlıs zamanmıs yani.Bu adam da simdi 27 yasında.
Komsum bu adama geri dönmek istiyor ama cok utanıyor yaptıkları ıcın. İyi ayrılmamıslar tartısarak ayrılmıslar. Adam, komsuma yalvarmıs bitmesin diye. Komsum da bitirmis.
2 senedir birbirlerinden habersizler. Komsumun ne yapması gerekir ? Geri dönmek istiyor.
Astrolojik açıdan da bilgi vereyim :
Komsum yükseleni oğlak,burcu da oğlak yaş 24
Adam yükseleni akrep, burcu başak . yaş 27
Bu burcun adamları affeder mi ?
2 senede bir cok olay yasadı komsum. Aldatıldı.Emlak-inşaat şirketiyle uğraşan bir adamın oğluyla birlikteydi komsumu defalarca aldattı . Sonradan ortaya cıktı.Bu 2 sene onceki adamı da cok yakısklı buluyor hem de guvenilir diyor beni asla aldatmaz diyor çok pişmanEğer duygularından eminse (adamı tekrar üzmeyecekse ) ve yaptıklarından pişmansa bence bir özür mesajı bile atabilir.''Özür dilerim,o dönem kendimi iyi hissetmiyordum kötü bir zamanda tanıştık seni çok üzdüm bunu söylemek istedim'' bence yeterli ya da kendince bunu süslesin işte.Ama duygularından eminse adım atsın.Yazık adamı bir kez daha üzmesin.
Ama yine de en sağlıklısı başka biriyle tanışması diye düşünüyorum...
evet merhametlidir benim eşim deCok merhametliymis adam, belki affeder aslında
sakın o çocuğa psikolojim bozuktu demesin yemez....Arkadasım hoslanıyor ama asık mı degil mi karar veremiyor, karakterini cok begenıyormus anlasmaları olumluymus ilişkileri 2 ay sürmüs zaten, arkadasımın psikolojisi bozuk oldugu icin ayrılmıs arkadasım.
2 senede bir cok olay yasadı komsum. Aldatıldı.Emlak-inşaat şirketiyle uğraşan bir adamın oğluyla birlikteydi komsumu defalarca aldattı . Sonradan ortaya cıktı.Bu 2 sene onceki adamı da cok yakısklı buluyor hem de guvenilir diyor beni asla aldatmaz diyor çok pişman
Arkadasım anlattığı kadarıyla cok merhametliymis ama kararları kesinmis,Sizin tanıdıklarınız nasıldı tam olarak ? Şiddet mi gösteriyorlardı kavgacılar mı ?
Akrep kinci ama adamın yükseleni akrep , burcu basak :) Ortak arkadasları yok maalesef nasıl arastırsın bilmiyorum :)Lafın gelimi olarak söylüyorum.'Süür eşşeği niğdeye'
2 sene geçmiş.cok sacma olur artık.
ha çok istiyor deli gibi pişman, bu burcu kacırmak istemıyordiyorsa kiiiiiii akrep kincidir. adamın hayatında bırı varmı o yokken neler yapmıs, nelere takılmıs.(belki ondan sonra hayatında hersey değişti,istemeyecegı yerler yer almıs olabilir hayatında) bir daha ayrılmak durumunda kalmasın. bı arastırsın diyorum.
sonrasın durum stabil ise ' merhaba' ile bi başlayabilir.
ha ben bırdaha dönmezdım yüzüm olmazdı orası ayrı
Ben sordum komsuma , eger affederse bırakacakmısın diye yok tovbe diyorinsanlar oyuncak değil aşık olmadığı için küçük bir sebepten ilişkiyi bitir, adamı yalvaracak duruma getir aylarını belki yıllarını mahvet, aradan zaman geçsin tekrar barışmak istiyor neden çünkü yanlız kalmış, boşlukta, yanlızlığını onunla dolduracak aşık olacakmı hayır, başka birine gönlü kayınca tekrar bırakıcak adamı yapmasın bence, çocuk hayatını kurmuştur, belki nişanlı, belki evlidir, hayatını ve aklını karıştırmaya hakkı yok arkadaşınızın, sert konuştuysam kusura bakmayın.
yukselenı akrep adamın, burcu basak,sakın o çocuğa psikolojim bozuktu demesin yemez....
herkes psikolojim bozuk olayına sığınıyor
bu arada akrep erkeği çok kincidir diye biliyorum
Olsun etkiler sonuçta ayrıca başak burcuda sevdimi tam seven sildimi tam silen bi burç. iki ay geçmemişki üstünden 2 yıl geçmiş.. eskiden cok sadıktır düzgündür arkadasından sonra vur patlasın çal oynasın olmuştur meselaaaaaAkrep kinci ama adamın yükseleni akrep , burcu basak :) Ortak arkadasları yok maalesef nasıl arastırsın bilmiyorum :)
istemeyeceği yerler ne olabilir ki
Arkadasıma sordum, cok hoslanıyordum diyor, cok da iyi biriydi diyor 5 yıllık ilişkisi btince psikoljisi bozulmustu o donemKomşunuz mantığıyla yorum yapıyor yani,duygu falan yok burada.Aldatılmış,canı yanmış,bana değer verene değer verseydim keşke diyerek vicdan azabı çekiyor,buradan görünen bu.
Bence bundan bir şey olmaz konu sahibi.Arkadaşınızı uyarın,aşk sadece mantıkla olabilecek bir şey değil.Adamda bir şeyler eksik gelmiş ki yalvarmasına rağmen bırakıp gitmiş.Boşluktan kafası karışmış,o olsaydı bunları yapmazdı diyerek kendini üzüyor şu an,adam büyük ihtimalle yoluna devam etmiştir,2 yıl geçmiş üzerinden.
Adamın resmi var, yüzünde cok tuhaf bir ifade var cözemedim. Yüz ifadesinden analiz yapabilecek varsa adamın resmini gönderebilirimOlsun etkiler sonuçta ayrıca başak burcuda sevdimi tam seven sildimi tam silen bi burç. iki ay geçmemişki üstünden 2 yıl geçmiş.. eskiden cok sadıktır düzgündür arkadasından sonra vur patlasın çal oynasın olmuştur meselaaaaaarkadasına da ' he canım hadi gel görüşelim ' der. sonra hadi geçmiş olsun arkadasına
Etekten ne olacak ya, bu kadarı fazla, başka nasıllar ? Sadakat cok onemli sadıklar mıevet aldanılan kısım da orası oluyor..inanılmaz merhametli vicdanlı saten ne yapıyorsa o iyi yürekten yapıyorlar ama bilinçsizce hötçe yapıyorlar.. kavga dövüş bağrış çağrış bir de kesip atmaları ne olursa olsun hemen seni yok saymaları meşhurdur. insanı deli ederler vallahi.. ben biri hayatımda diyen olursa aman başak burcu ise uzak dur diyorum valla Allah affetsin. sorunlular yaa..
şiddetin alası adam şantiyede normal etek giydiğim bir resmi gördüğünde beni de kendini de öldürecekti.. sen nasıl şantiyede etek giyersin die.. aman Allah ım gerçekten zor kurtuldum.
Etekten ne olacak ya, bu kadarı fazla, başka nasıllar ? Sadakat cok onemli sadıklar mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?