Bi arkadaşım var geçen sene aynı sınıftaydık bu sene o başka yere gitti okulun açıldığı ilk günden beri konuşuyoruz her gün ama bana dedi dersanede kız var güzel var mı bende yok falan dedim senin kadar olsa yeter falan dedi sonra birlikte ders çalışmak amacıyla soru çözeriz falan cafeye davet etti ben gitmedim işte geçen yanlışlıkla başkasına göndereceği mesajı bana gönderdi sen onlarla konuş falan dedim hadi görüşürüz dedim tek senle konuşurum onlarla konuşmam dedi sen vazgeçilmez arkadaş grubumdansın dedi değerlisin dedi . Mesela geçen gün de bi 2 kız varmış çıkma teklif etmiş buna kızlar laf atmış numarasını istemişler oda almış 2siylede konuşuyormuş birinden hoşlanıyormuş işte 2 haftaya kadar karar vercekmiş bende dedim hep sen anlatıyorsn ben anlatıyım dedim biri benden hoşlanıyomuş sanal ortamdan söyledi dedim oda dedi bu işler orda olcak işler değil dedin sonra bi çocuk daha var falan dedim o çocuk y..şk dedi falan bide ben bi erkekten bahsedince hemen bi kızdan bahsediyor yada bunlar normal bi arkadaşın davranışlarımı ama normal bi arkadaşta her gün mesaj atar mı bilemiyorum ????