• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşk mı? Arkadaşçamı?

NiLeSs

Üye
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2012
73
0
16
İstanbul
Bi arkadaşım var geçen sene aynı sınıftaydık bu sene o başka yere gitti okulun açıldığı ilk günden beri konuşuyoruz her gün ama bana dedi dersanede kız var güzel var mı bende yok falan dedim senin kadar olsa yeter falan dedi sonra birlikte ders çalışmak amacıyla soru çözeriz falan cafeye davet etti ben gitmedim işte geçen yanlışlıkla başkasına göndereceği mesajı bana gönderdi sen onlarla konuş falan dedim hadi görüşürüz dedim tek senle konuşurum onlarla konuşmam dedi sen vazgeçilmez arkadaş grubumdansın dedi değerlisin dedi . Mesela geçen gün de bi 2 kız varmış çıkma teklif etmiş buna kızlar laf atmış numarasını istemişler oda almış 2siylede konuşuyormuş birinden hoşlanıyormuş işte 2 haftaya kadar karar vercekmiş bende dedim hep sen anlatıyorsn ben anlatıyım dedim biri benden hoşlanıyomuş sanal ortamdan söyledi dedim oda dedi bu işler orda olcak işler değil dedin sonra bi çocuk daha var falan dedim o çocuk y..şk dedi falan bide ben bi erkekten bahsedince hemen bi kızdan bahsediyor yada bunlar normal bi arkadaşın davranışlarımı ama normal bi arkadaşta her gün mesaj atar mı bilemiyorum ????

Kuzu bu soruyu ilk önce kendine sorsan daha iyi olur

''Ben, onun gerçek arkadaşı mıyım ? '' sorusuna hal ve hareketlerin cevap vermiş

Bir kere sen,onun normal arkadaşı olmuş olsa idin,başkasına atacağı mesajı sana yanlışlıkla attığında yerli yersiz triplere girmezdin.

Ne gibi triplere girmişim ben ? diye sorucak olursan onada cevabım var

Sen git onlarla konuş tarzında ki triplerin ...

Karşı tarafın size karşı aşk anlamında veya hoşlanma diyeyim... Bü tür duygular beslediğini düşünmüyorum ...

Saçma bir durum .

İki arkadaşın numaralarını almış etmiş . Ve ikisiylede konuşuyormuş . Bunu miden kaldırıyor mu ?

Kaptırma gönlünü böylelerine

Bi arkadaşım var geçen sene aynı sınıftaydık bu sene o başka yere gitti okulun açıldığı ilk günden beri konuşuyoruz her gün ama bana dedi dersanede kız var güzel var mı bende yok falan dedim senin kadar olsa yeter falan dedi sonra birlikte ders çalışmak amacıyla soru çözeriz falan cafeye davet etti ben gitmedim işte geçen yanlışlıkla başkasına göndereceği mesajı bana gönderdi sen onlarla konuş falan dedim hadi görüşürüz dedim tek senle konuşurum onlarla konuşmam dedi sen vazgeçilmez arkadaş grubumdansın dedi değerlisin dedi . Mesela geçen gün de bi 2 kız varmış çıkma teklif etmiş buna kızlar laf atmış numarasını istemişler oda almış 2siylede konuşuyormuş birinden hoşlanıyormuş işte 2 haftaya kadar karar vercekmiş bende dedim hep sen anlatıyorsn ben anlatıyım dedim biri benden hoşlanıyomuş sanal ortamdan söyledi dedim oda dedi bu işler orda olcak işler değil dedin sonra bi çocuk daha var falan dedim o çocuk y..şk dedi falan bide ben bi erkekten bahsedince hemen bi kızdan bahsediyor yada bunlar normal bi arkadaşın davranışlarımı ama normal bi arkadaşta her gün mesaj atar mı bilemiyorum ????

Erkeklerin her gün mesaj atması için arkadaş olmanıza ya da özel bir his beslemesine gerek yok ki...

Bazıları var ki bir kız onlara cevap versin de her saat bile mesajlaşabilirler, erkeğine bağlı bu...

Sizin örneğinizdeki çocuk kızlara, ilişkilere yaklaşımını "kendisine çıkma teklif eden kızlardan" bahsederek gayet açık etmiş aslında...

Bu kafa yapısında biriyle görüşmek vakit kaybı olur... Bir yandan size iltifat edip bir yandan başka kızlardan bahsetmesi sandığınız gibi kıskanma/kıskandırma amaçlı değil,
aynı anda kaç kızla gönül eğlendirebileceğinin ispatı... O size özel bir adım atmamış ama siz onun kızlardan bahsetmesi üzerine sizden hoşlanan birinden bahsederek duygularınızı belli etmişsiniz... Zaafınızı anladığı için aklınızı karıştırmaya çalışacak, iltifatları abartacak ama dediği gibi başka kızlarla da görüşecek... Bunu kaldıramayacaksanız görüşmeyi kesin...
:ssz:

Yaşınız küçük anladığım kadarıyla. Senden hoşlanıyor olabilir , neden olmasın.
Ama davranışları çocukça gayet. 2 kızla birden konuşması, daha sonra 2sinden birini seçecek olması vs. çok aptalca şeyler. :)
Ayrıca başka bir erkekten bahsetmene tepki verişi kıskançlıktan tabi ki.
Fakat bu kıskançlığı yapıyor diye büyük anlamlar yüklemek gereksiz.
Her erkeğin yapısı farklı olduğu için başka kızları sana anlatması seni denemek istemesinden kaynaklı da olabilir.
Hani ondan hoşlanıp hoşlanmadığını test etmek için.
Bence rahat ol ve muhabbetine devam et. İyi vakit geçiriyorsan kalsın böyle.
Zamanla netleşir her şey.

Aynen bende öyle düşünüyorum birde şöyle düşünüyorum acaba gerçekten bi erkek bi kızı her gün mesaj atıp yani yakın olupta sadece arkadaşı olarak görebilrmi yani mesela benim yakın arkadaşlarımla sürekli mesajlaşmıyorum bi süre sonra sıkılıyor insan ama bu durum bilemiyorm

Senden hoşlanıyor olabilir,olmaya da bilir belki de sen öyle olmasını istediğin için hoşlantıyada yorabilirsin.Ama bir erkekle her gün mesajlaşmanın anormal bir tarafı yok ama sen bir erkekten bahsettikten sonra oda bi kızdan bahsediyorsa bi ihtimal seni seviyor olabilir canım

Back
X