- 31 Mart 2014
- 86
- 21
- 98
- Konu Sahibi omaysaglam
-
Kizlar faha önce yazdiklarimi belki biliyosunuzdur ama size şöyle özetliyim şuan sevdiğim çocukla ayriyim ama ayni okuldayiz sürekli görüyorum uzun bi zaman geçirdik ve güzel anılarimiz oldu ona medaj atmak istiyorum ama artik bana karşı eskisi hissedip hissetmediginden emin değilim sürekli tweetlerine bakıyorum ve açıkçasi aşk acısı çekiyormus gibi dr bi hali yok tabi bende sürekli Üzgün olarak dolaşmiyorum neyse kızlar sizce ne yapmaliyim gururumu yenmelimiyim yoksa unutmaliyim ama seviyorum ve 1 hafta sonra doğum günü
arabeske bağlanamayacaksan doğum gününü kutlayabilirsin abartmadan.Kizlar faha önce yazdiklarimi belki biliyosunuzdur ama size şöyle özetliyim şuan sevdiğim çocukla ayriyim ama ayni okuldayiz sürekli görüyorum uzun bi zaman geçirdik ve güzel anılarimiz oldu ona medaj atmak istiyorum ama artik bana karşı eskisi hissedip hissetmediginden emin değilim sürekli tweetlerine bakıyorum ve açıkçasi aşk acısı çekiyormus gibi dr bi hali yok tabi bende sürekli Üzgün olarak dolaşmiyorum neyse kızlar sizce ne yapmaliyim gururumu yenmelimiyim yoksa unutmaliyim ama seviyorum ve 1 hafta sonra doğum günü
En iyisi öyle yaomak çünkü sevgimi hak etmeyecek kadar bencil sürekli baska bi kızla fotoğraf koyuyorarabeske bağlanamayacaksan doğum gününü kutlayabilirsin abartmadan.
Kıskançlikdan dolayi ayrıldık ama sonra kendisi direk yeni kişiler aramaya başladıçok üzülüyorsa zaten peşinden gelirdi.. bence adım atmana değmez.. doğum gününde basit bir şekilde doğum günü mesajı atabilirsin..
bukadar önemsemini tavsiye etmem.. ayrılık nedeniniz neydi?
Aşk mı gurur mu sorusu bana çok saçma gelir.Aşık olmak demek gurursuz olmak demek değildir.Sen hatalıysan veya onun sana karşı bir hatası yoksa sevdiğini düşünüyorsan ararsın.Ama bitmişse,istemiyorsa aramanın anlamı yok.Kizlar faha önce yazdiklarimi belki biliyosunuzdur ama size şöyle özetliyim şuan sevdiğim çocukla ayriyim ama ayni okuldayiz sürekli görüyorum uzun bi zaman geçirdik ve güzel anılarimiz oldu ona medaj atmak istiyorum ama artik bana karşı eskisi hissedip hissetmediginden emin değilim sürekli tweetlerine bakıyorum ve açıkçasi aşk acısı çekiyormus gibi dr bi hali yok tabi bende sürekli Üzgün olarak dolaşmiyorum neyse kızlar sizce ne yapmaliyim gururumu yenmelimiyim yoksa unutmaliyim ama seviyorum ve 1 hafta sonra doğum günü
şunu gören gözlerin canlı canlı görüyorsa neden kendi kendini etkilemek için zorluyorsun. hatta doğum gününü bile kutlama.Kıskançlikdan dolayi ayrıldık ama sonra kendisi direk yeni kişiler aramaya başladı
Kıskançlikdan dolayi ayrıldık ama sonra kendisi direk yeni kişiler aramaya başladı
Kıskançlikdan dolayi ayrıldık ama sonra kendisi direk yeni kişiler aramaya başladı
dogum gunu mesajı attıgınıza pisman olmazsınız umarım...En iyisi öyle yaomak çünkü sevgimi hak etmeyecek kadar bencil sürekli baska bi kızla fotoğraf koyuyor
Haklısıniz ama surekli kalbimle mantığım arasinda kaliyorumşunu gören gözlerin canlı canlı görüyorsa neden kendi kendini etkilemek için zorluyorsun. hatta doğum gününü bile kutlama.
Kizlar faha önce yazdiklarimi belki biliyosunuzdur ama size şöyle özetliyim şuan sevdiğim çocukla ayriyim ama ayni okuldayiz sürekli görüyorum uzun bi zaman geçirdik ve güzel anılarimiz oldu ona medaj atmak istiyorum ama artik bana karşı eskisi hissedip hissetmediginden emin değilim sürekli tweetlerine bakıyorum ve açıkçasi aşk acısı çekiyormus gibi dr bi hali yok tabi bende sürekli Üzgün olarak dolaşmiyorum neyse kızlar sizce ne yapmaliyim gururumu yenmelimiyim yoksa unutmaliyim ama seviyorum ve 1 hafta sonra doğum günü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?