Aşk mı gurur mu

Cok üzülmüs olsa , seni sevmis olsa arar sorar gelirdi.
Erkekler bu konuda daha kolay gelirler.

Bence hic arama mesaj yazma olan degerinde yok olur.

Ben olaam dogumgunu mesajida atmazdim. Yani atmamalisiniz bence atmayin. Su erkeklere yuz vermeyin deli oluyorum o gelsin gelmek istese bin tane bahane bulur gelirdi. Tabi siz bilirsiniz yinede. Bence attiktan sonra daha cok uzulup pisman olucaksiniz.. gelismeleri yazin hayirliai olsun hakkinizda

Kendisine zarf atmak için sade bir doğum günü mesajı biçilmiş kaftan gibi gözüküyor :)

normalde bence dogumgunu msji filan hic gerek yok, bitmis sonucta.. ya cevap vermezse, cok kotu olursun..
ama illa yoklayacam diyosan da sen bilirsin

Mesaj attim cevapta atti ama sadece bi kaç konuştuk en azindan denemiş oldum ve artık unuttuğumu anladım zor olsa da kabullenmek gerek yorumunuz için teşekkür ederim :)

Yani onun beni unuttuğunu anladım şansımı denedim ve olmadı içimde kalmasindan daha iyi diye kendimi teselli ediyorum :)

6 sene bi cocukla cikmistim erkeklerle konusmicaksin diyodu surekli en son tartistik ayrildi Allah im olsemde unutamam ondan baskasi olmaz ne acilar ne acilar hahaaha simdi evliyim baskasiyla tabi asigim kocama iyiki o olmamis bazrn goruyorum midem bulaniyo resmen nasil sevmisim diye halbuki ne kadar aglamis uzulmustum ay cok salagim

Ayrılma sebebiniz neydi ya da kim haklıydı bilemiyorum ama bitmiş aşkın acısı çekilmez kardeş. Sen hiiiiç uğraşma bence. Barışsan da büyük ihtimallle yürümez. Bir kere ayrılık başladı mı gerisi gelir. Daha çok üzülürsün. Kendi yoluna bak. Biraz zor olcak ama dayanıcaksın. Çivi çiviyi söker ayrıca. Bilmem anlatabildim mi.

Bence hiç arama, sorma, kutlama... Kısaca; senin için üzülmeyen bir erkek için kendini yıpratma... "Nasipse gelir Hint'ten Yemen'den, nasip değilse ne gelir elden" kafasıyla hayırlısı olsun deyip bırak gitsin.
Ben de şu an buna benzer bir durumdayım da...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…