• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ask mi huzur mu???

Sana huzur ve güveni verebilecek olanı seçmelisin bence..aşk bugün var yarın yok ama değer vermek sevmek daha kalıcı duygular..

Tabi burdan içinin almadığı bir insanı seç anlamı çıkmasın ama önceliğin aşk,tutku degil mantık olmalı..

Bende kesinlikle mantık evliliği diyorum.Eğer ki birazda elektrik alıyorsan mantık evliliği yap zaten sonrasın da aşk da sevgi de geliyor.Ben mantık evliliği yaptım.Bana iyi bir eş çocuklarıma da iyi bir baba oldu.

valla bende senin gibi kararsızdımm.sonra 3 yılı aşmış bi ilişkimi düşündüm napsam diyee.bir anda ansızn bitirdim.1 hafta kadar üzülme süreci yaşadım. yeri geldi 1 yıl geçti aklıma gelince üzüldüm..ama sorumsuzdu be cnm.hala geldi 26 yaşında ne işi ne tahsili var.önüne herşeyi serdiler ama adam sorumsuz.iyiki diyorum şimdi.

Evin kirası faturalar mutfak masrafı çocuk bakımı giyimi doktoru vs.. Vs.. Bunlar aşkla ödenmiyor bu zaruri ihtiyaçların adamın sorumsuzluğu yüzünden biri bile karşılanmadığında birbiriniZe aşkla değil boğacak gibi bakacaksınız.. Işin birde pisikolojik yönü var kavgası var ailevi problemler var hamilelik sendromları kaprisleri var çocuğun gazıydı ateşiydi ağlamasıydı büyüme problemleri var..varda var Bu zorluklar esnasındada aşk meşk hikaye oluyor.. Evlilik hayatını iki aşık sevgilinin aynı evde yaşamsı olarak görmeyin bir evin eşin çocuğun sorumluluğunu almak çok başka ve omuzlarınıza ağır bir yükün binmesi demek zaten, hali hazırda bu kadar zorluk varken birde sorumsuz ve bencil bir insanla evlilik yaparak iki kişinin zar zor taşıdığı bu yükü sadece siZin sırtlamanız demek olacak
Evlilik hayatı aşkla yürümez evlilikte mantığa ve huzura daha çok ihtiyacınız olacak

Açıkcası aşıkken mantıklı olabilen kimse yok fakat mantıklı iken aşık olabilen çok insan var,o nedenle sorumsuz ve seni üzen birisi yerine mantıklı bir aşk çok daha iyi olur bence sevgiler

Kafam cok karisik bir yanda sevdigim ama düzeleceğine inanamadigim sorunlarini anlayamadigim bencil yetismis sorumluluk alamayan bir adam bir yanda bana deger veren evliligin tum sorumluluklarini tasiyacak mantikli bir erkek:( kaderimle ilgili secim noktasindayim ama ne kalbimi ne de mantigimi duyuyorum....birinde aylarca gormesemde aramizda bitmeyen tutku olan bana hatalarla gelen birisi diger tarafta cocuklarima baba olacak adam...siz olsani neyi dinlerdiniz?Kalbimiz mi mantigimiz mi?

HİÇBİRİNİ DİNLEME.iKİLEMDE KALIYORSAN BİR SEÇİM YAPMAK ZORUNDA DEĞİLSİN.

hangısını seçsen bıgun bı yerde keşke dersın..
mümkünse ıkısınıde seçme ve hem kalbıne,hem beynine aynı anda hıtap edebılen bırıyle ol..

İkisini bir arada bulmak zor..Bulsanda mutlaka birini kaybediyor insan..Arada tek tük kaybetmeyenler var ama bna o şans vurmaz..Aşk mı huzur mu dersen?Huzur derim sonuna kadar huzur.Aşık olup türlü sıkıntılar çekiceğime yalnız başıma çayımı yudumlayıp oh çekerim ;)Huzurlu bir aşk bulmak zor sonunda hepsi elinde patlıyor..İyisi mi mantığa göre hareket et.Et ama sevmediğin insanlada mantığına yatıyor diyede evlenilmez tabi ki.

hangısını seçsen bıgun bı yerde keşke dersın..
mümkünse ıkısınıde seçme ve hem kalbıne,hem beynine aynı anda hıtap edebılen bırıyle ol..

Bu devirde hem kalben hem aklen uyum sağlayacağın insanı bulmak gerçekten zor..

Bu biraz da şans işi....

Yani sorumsuz derken su sekilde kızlar buyumemis pek yoksa isi yerinde madid olarak surekli birseyler yapıyor gelecek kurmak icin ugrasiyor ama bunlari yaparken hep zaman istedi benden yanyana iken surekli beni mutlu etmek icin ugrasirdi tam keyif adami yiyelim icelim gezelim gorelim mutlu olalım modunda benjmle şarkıda soyler oturup xboxta oynar ama digeri sakin dingin hayat evde cayimizi demelyelim tv bakalim annemler ilr vakit geçirelim gibi düşünüyor ben ne istedigimi bilemiyorum sanirim

Ne aşk ne mantık... Bence hayatta insan için en önemli şey HUZUR dolu bir yaşam...
Ben hayatımda huzuru herşeyden ön planda tutarım. Eşim de bana huzuru yaşatsn isterim.
Anladığm kadarıyla aşık olduğunu düşündüğün kişiden sen soğumuşsun bile... Yazdıklarından bu çok belli oluyor.
Diğer kişi hakkında da olumlusun ama emin değilsin. Belki onu zamanla sevebilirsin ki seni kendine hayran bıraktığı için acabaların var.
Doğru kararı sen verebilirsin ancak ama bence bir müddet kendine zaman tanı ve hayatta ne istediğine karar ver sonra bu kişiler arasında gerekirse tercih yaparsın ya da 3. bir kişi karşına çıkar ve onunla yoluna devam edersin :34:

son nokta bana gore...)huzur..

Sorumluluk sahibi olamayan bir insanla evliliği sürdürmek gerçekten çok zor. Sürekli çabalamak zorunda olan taraf sen olucaksın

ve bu zamanla çekilmez bir hal alıcak. Maalesef bu durumu birebir yaşadım. Senelerce kurulan hayaller ne eksik ne fazla 10 dk. da bitti.

Sevgi, aşk evlilikte tabi ki çok önemli iki kavram fakat bunun yanında iyi bir eş ve iyi bir baba olabilecek mi bunu sorgulamak lazım.

Eğer karşınızda ki insan bu düşüncelerinize cevap olabiliyorsa, bu şekilde biriyle evlilik gerçekleştirdiğiniz takdirde huzuru da bulmuş

olacaksanız.

Bende sasirdim kaldım cidden birinin duzelebilecegi ihtimali hic gelmiyor aklima ben kismetli bir kizim cevremde iyi kismetlerimde oldu ama kader mi ben mi sartladim kendimi ama bu adama olan tutkum bitemiyor

Kafam cok karisik bir yanda sevdigim ama düzeleceğine inanamadigim sorunlarini anlayamadigim bencil yetismis sorumluluk alamayan bir adam bir yanda bana deger veren evliligin tum sorumluluklarini tasiyacak mantikli bir erkek:( kaderimle ilgili secim noktasindayim ama ne kalbimi ne de mantigimi duyuyorum....birinde aylarca gormesemde aramizda bitmeyen tutku olan bana hatalarla gelen birisi diger tarafta cocuklarima baba olacak adam...siz olsani neyi dinlerdiniz?Kalbimiz mi mantigimiz mi?
Tabikide HUZUR... Ask zaten bir süre sonra bitiyor kimse bana bunun aksini iddia edemez! Ki evlilik ciddi bir is bütün hayatini belirliyor.Ve bunuda asik oldugun ama mantigina uymayan biriyle yaparsan ne kadar saglikli bir evlilik olur dersin.. Sana bunu ask evliligi yapan biri olarak söylüyorum ; Mantigini kullanmak herzaman en iyisidir ;)

arkadaslara katılıyorum, ikisi de bir arada olmalı, ozellikle de mantık evliligi onemli ama bu her zaman huzur getirmeyebilir...
surekli evde oturalım cay icelim istiyor demissiniz ya bu konuya dikkat edin,
baska hicbir sey yapmayınca kadın sosyal hayatta cok zorlanıyor
benim babam oyledir mesela, cok dusuncelidir durusttur kimseye yan gozle bakmaz maddi hicbir sorun cıkarmaz ve aile bireylerine cok guvenir, annem her istedigini yapar fakat hep tek basına...
ailece piknige gitmek eglenmek bile bir mesele.
bunu gordugum icin de toplumca ideal gibi gozuken erkeklerden korkuyorum sahsen

aşk evliliği yapmış biri olarak söylüyorum kesinlikle mantık mantık mantık bana güven ve inan ki hiç pişman olmazsın seninle evlendıkten sonraad gorusmek hatta son kararını bılmek ısterım bılıyomusun. benım kız kardesım kendınden 8 yas buyuk bı adamla mantık evlılıgı yaptı bende ask evlılıgı yaptım sımdı ıse onların sonsuz askına gıpta ıle bakıyorm evlenırken o askı ben yasayacaktım oyle dusunuyordum ama cok gecmedı gercegı anlamam. canlı ıkı ornek son karar senın ama sonucu gerçekten merak ediyorum.

Bende sizin hikayenizi çok merak ettim. Aşkla evlendiniz neden devamı olmadı?

Ben olsam halihazırda bulunan ilişkimi iyice tahlil eder inancım gerçekten yoksa bitirir, diğer erkeğe şans verir tanımak isterdim.
Çünkü dışarıdan sana iyi geliyor olabilir.
Nereden biliyorsun o evlilik adamının ilişki içinde şu an ki sevgiline dönüşmeyeceğini?

Şu anki ilişkinden ümidin yoksa çok uzatma bence. Başkası olmasa bile bitirmen gerekir bence.
O tutku sandığın şey de ne biliyor musun?
Kadınlardaki zor olanı elde etme güdüsü.
Başka birşey değil emin ol.
Biz kadınlar severiz arıza tipleri.
Anaç tarafımızdan oynar bu tipler, koruma, kollama ve sahip olma gibi duygularımızı kaşırlar davranışlarıyla biz de tutku sanırız.
Bizim farkında olmadan inandığımız tablo şu bunu yaparken; bu hoyrat, bencil ve asi adamı kendime aşık edeceğim.
Bu da tutku sandırıyor işte hissedilen şeyleri.
Bu bir savaş aslında aşk değil.

Huzurun tadına bir varın bakalım bu savaşlar ne kadar saçma gelecek size.

Back
X