Aşk mı mantık mı :?

nadya_nadya

Üye
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2016
31
4
16
Kızlar merhaba
6 senelik evliyim bazen küs bazen barışık. Deli gibi severek evlendim ama sonradan bana sana aşık degilim ki tutkum bile yok dedi :( ben sonradan bi kıza aşık olup terkedildigini bunalıma girdigini ogrendim tekrar kavuşamayacagını anlayınca benle evlenmiş. Kendimi yedek gibi hissettim üzüldüm agladım hep kızıma nasihat verıyorum aşık olsan bile karşıdakinin duygularının gerçek oldugunu test et inanmadıktan sonra sakın evlenme :( acaba aşk evliligi yapanlar nasıl bir evlilik sürüyor cok merak ediyorum ben nefes alsam kızıyor öfkeleniyor bagırıyor el kaldırıyor aşık olsa böyle davranmazdı haksız mıyım sizce

Kızlar merhaba
6 senelik evliyim bazen küs bazen barışık. Deli gibi severek evlendim ama sonradan bana sana aşık degilim ki tutkum bile yok dedi :KK43: ben sonradan bi kıza aşık olup terkedildigini bunalıma girdigini ogrendim tekrar kavuşamayacagını anlayınca benle evlenmiş. Kendimi yedek gibi hissettim üzüldüm agladım hep kızıma nasihat verıyorum aşık olsan bile karşıdakinin duygularının gerçek oldugunu test et inanmadıktan sonra sakın evlenme :KK43: acaba aşk evliligi yapanlar nasıl bir evlilik sürüyor cok merak ediyorum ben nefes alsam kızıyor öfkeleniyor bagırıyor el kaldırıyor aşık olsa böyle davranmazdı haksız mıyım sizce

Öküz ile evlisiniz...

Bu ne ya? Ben olsam boşanırdım gerçekten.
El kaldırıyor demek? Siz ne yapıyorsunuz bu durumda?

Ben aşk evliliği yaptım, ama mantık evliliği yapan arkadaşlarım da var.
Onlar da hayatlarında gayet mutlulular.

Ben hep diyorum, yine diyeceğim, önce kendinize saygı duyun!
Kendi benliğinizin önemine odaklanarak, insanların size nasıl davranmaları gerektiğini kendiniz yönetirsiniz.
Mesela eşinizin el kaldırmasına tepki göstermek gibi!

"Sana aşık değilim" dediği zaman ne tepki verdiniz merak ettim.

Aşk evliliği yaptım 5 senelik geçmişimiz 1 yıllık evliliğimiz var...

Sizinki aşk evliliği değil malesef, evet sen aşık olmuş olabilirsin ama eşin için bu geçerli değil, Ağzından çıkanlar bunu gösteriyor...

Eşin tamamen boşluk doldurmuş olan da sana olmuş...

"Mantıklı aşk". Bir kez yalnızca "aşk" olan ilişkiden ağzım yandı sonra hep mantığımın yardımıyla aşık oldum.

Yalnızca mantık bile olsa vicdanlı ve ahlaklı bir adam eşine sizin bahsettiğiniz gibi davranmaz. Ne aşıklar görüyoruz önce karısını dövüp sonra kapısında aşığım diye yalvaran.

Yani burda konu yalnızca aşık olmaktan ibaret değil. Adam olmakla alakalı.

mantıklı bir adama aşığım ve bir gün bile pişman olmadım. aksine şükrettim defalarca. hatta kolum kırılmasa cumartesi nişanlanacaktık. üzüntüden kalbimin ağrıdığını hissettim günlerce. aşk budur bence.

itip kakan, saygısını yitirmiş birinden koca olmaz. sizinki insan bile değil de ban yemeyeyim şimdi, neyse.

sizinki zaten aşk evliliği de değil. eziyet. imkânınız varsa kurtulun. kızınıza nasihat veriyorsunuz. bu örnekteki bir babayla büyümesine izin vermeyin.

Mantikta aşkta gerekli ikili iliskilerde..ben kör kütük aşkin ilk baslarda gozleri kor ettgine inaniyorum.tanidikca sevilir insanlar hayat gorusu felsefesi sana uygunsa iyi bir arkadas olmayi basarirsan askta gelir.eşte olursun,bir bütünde.bunu size soyleyebilmesi cok kirici.nasil dayaniyorsunuz

Boşanın ne duruyosun diyosunuz iki çocukla kime sıgınayım. Terkettim bi kere ailem dayım teyzem geri gönderdi iki çocuk var boşanmayın ortada kalırlar yazık dediler annene yük olursun zaten hasta diye :(

Boşanın ne duruyosun diyosunuz iki çocukla kime sıgınayım. Terkettim bi kere ailem dayım teyzem geri gönderdi iki çocuk var boşanmayın ortada kalırlar yazık dediler annene yük olursun zaten hasta diye :KK43:

:oha:

ye dayağını otur o zaman bacım ne diyelim. biz ne yapalım?

Konu başlığıyla alakalı bir konu değil siz seçim yapmıyorsunuz kocanız sizi sevmiyor açık açıkta söylemiş :110: ben yapamazdım sevmediğim birini çekemezdim veya beni sevmeyen birini:KK1:
Eşinizde sizi sevmiyor ki öyle kötü davranıyor :işsiz:

Boşanın ne duruyosun diyosunuz iki çocukla kime sıgınayım. Terkettim bi kere ailem dayım teyzem geri gönderdi iki çocuk var boşanmayın ortada kalırlar yazık dediler annene yük olursun zaten hasta diye :KK43:
6 yılda 2 çocuk yahu arkadaş sizi sevmeyen adamlardan bu kadar çocuk yapma isteği nedir ya

Back
X