Aşk mı mantık mı :?

sana aşık degilim ki tutkum bile yok

Şunu dediği halde hala bana aşık mı diye sorgulamanın mantığı nedir? Açık açık söylemiş işte. Yani mantık evliliği falan da değil bu mantık evliliğinde aşk yoktur ama iki tarafın da ortak çıkarları vardır, birbirlerini sevmezler ama atıyorum çocuk istiyorlardır sırf çocuk için evlenirler mesela. İki taraf da sevmez ve sevilerek evlenmediğini bilir. Kocanız sizi kullanıyor yani, duygularınızı, bedeninizi... Bu evliliği sürdürmek için hiçbir sebebiniz yok.

Hayır aşık olsa ne olmasa ne adam bildiğin hayvan kabul. Bakmayın da sizin de mantığınızi aklım almadı aşk mi mantık mi derken sizin ilişkinizde ne aşk var ne de mantık. Çalışıyor musunuz bilmiyorum ama bir an önce kendi düzeninizi kurup bu adamdan kurtulmanız lazım. Bu arada sorunuza gelince bence mantıklı bir aşk evliliği olabilir :))

Boşanın ne duruyosun diyosunuz iki çocukla kime sıgınayım. Terkettim bi kere ailem dayım teyzem geri gönderdi iki çocuk var boşanmayın ortada kalırlar yazık dediler annene yük olursun zaten hasta diye :KK43:

Teyzenize diyemediniz mi "Sana ne" diye? Annene yük olurmuşmuşsun, kocan seni döverken es kaza elinde kalsan o vicdan yükünü, iki çocuğunun vebalinin yükünü düşünsünler o teyzenizle dayınız. Onları da karıştırmayın kendi ailenizle olan ilişkinize, anneniz istemiyorsa sizi ona bir şey diyemem ama teyzeyle dayı dış kapının dış mandalı onlara bir halt demek düşmez.

Selam bayanlar

Ben 3 yildir evliyim ve bir cocugum var.Bir ay once kadar kocamin telefonunu oylesine bakmak icin almistim facebookunda gezinirken aramalarinda eski sevgilisinin ismini gordum bir kac kere aratmis msn sini bile aratmiş.Kizginlikla ustune gittim bagirdim konusmak istemedi ben girmedim deyip konuyu kapatmaya calisti.ben sinirden aglayinca ne olmuş ki baktiysam ben seninle evliyim seni sevdimde evlendim dedi ve şok oldugum an ; megersem onu bir arkadasina ayarlamis ve faceden ne yaptiklarini takip ediyormus yani bir nevi intikam almak gibi (bu kizda yabanci uyruklu ve sevgiliyken bu kiz aldattigi icin kocam onu terk etmis )kocamin demesine gore..kafayi taktim cunku bunda birsey yok diyor ve ben eskisi gibi ona guven duymuyorum aksine suphe duyuyorum her yaptigindan.sizce onu hala sevdigi icin mi boyle ise kalkisti? :KK43:

Kızlar merhaba
6 senelik evliyim bazen küs bazen barışık. Deli gibi severek evlendim ama sonradan bana sana aşık degilim ki tutkum bile yok dedi :KK43: ben sonradan bi kıza aşık olup terkedildigini bunalıma girdigini ogrendim tekrar kavuşamayacagını anlayınca benle evlenmiş. Kendimi yedek gibi hissettim üzüldüm agladım hep kızıma nasihat verıyorum aşık olsan bile karşıdakinin duygularının gerçek oldugunu test et inanmadıktan sonra sakın evlenme :KK43: acaba aşk evliligi yapanlar nasıl bir evlilik sürüyor cok merak ediyorum ben nefes alsam kızıyor öfkeleniyor bagırıyor el kaldırıyor aşık olsa böyle davranmazdı haksız mıyım sizce

Bir yılda evlilik yılınız nasıl iki katına çıktı?

sizi sevmiyor değer vermiyor saymıyor da bence :(

aşk evliliği de daha çok eskilerde kaldı gibi geliyor bana taa annanemler zamanında insanların daha temiz olduğu paranın insan ilişkilerini bu denli kirletmediği zamanlarda ..

Mantikli aşk.. Tek basina ikisi de yetmiyor zira..
Sizin evliliginizdeki şey aşk eksikliği değil, esinde merhamet, insanlık gibi duygular sıkıntılı sanırım..
Çok aşık adam duyduk, aşık kendince ama yine merhamet, akil mantik, sağduyu gibi melekeleri gelişmediği icin esini de evliligini de mahveden..
O yuzden bu durumları aşk eksikliğine bağlama yalnızca..

6 yaşında çocuğun da aklını bulandırma minicik çocuk ne anlar aşktan evlilikten, çocuğun psikolojisini bozacaksın yok yere...

Hoş 6 yaşında çocukla anlayacağını zannederek bunları konuşuyorsan seninkide normal sayılmaz...

Kızlar merhaba
6 senelik evliyim bazen küs bazen barışık. Deli gibi severek evlendim ama sonradan bana sana aşık degilim ki tutkum bile yok dedi :KK43: ben sonradan bi kıza aşık olup terkedildigini bunalıma girdigini ogrendim tekrar kavuşamayacagını anlayınca benle evlenmiş. Kendimi yedek gibi hissettim üzüldüm agladım hep kızıma nasihat verıyorum aşık olsan bile karşıdakinin duygularının gerçek oldugunu test et inanmadıktan sonra sakın evlenme :KK43: acaba aşk evliligi yapanlar nasıl bir evlilik sürüyor cok merak ediyorum ben nefes alsam kızıyor öfkeleniyor bagırıyor el kaldırıyor aşık olsa böyle davranmazdı haksız mıyım sizce
seni yara bandı olarak kullanmış çivi çiviyi söker misali....anlaşılan sökmemiş.böyle bir itirafta bulunduğuna göre...adam senin varlığına tahammülü yok nefret ediyor...kızma sakın ...bende yaşadım bunları...

Back
X