ee hoş bı çoçuktu ama ötekı gıbı degıl tabıkı ayrıca cokta mulaım bırıne benzıyodu :2: heyecanlanmadm işin aslı ama bn istrsem zamanla bişeyler hıssedebılırm kkendımı bılıyrm sadce aklım dıgerınde önce dıgerını karsıma alıp herseyı anlatsam mı bnmle gelecege dönuk dusunmuyrsan cık gıt desem nasıl olur
ilk önce tanıstıgım çocukla aıle yapılarmz cok uyumlu degıl ama ılk kez asık oluyrm herzman mantıgımla hareket eden ben bu sefer kalakaldm
allahım hıcbı genc kıza ilerde pişman olacagı kararlar verdırme yarabbııımmmmmm aminnnn :44:
25 yasındayım ve artık ılerıye dönuk bırsey ısyrtm tabıkı ılk görstgm çocuk bnm yanmda okadar heyecanlanmstıkı ınanamadım kı gercekten cok yakısıklı bırı o da ögretmen meslektasız bana ınandrmak ıcın kalbıne dokunamamı ıstedı gercekten yerınden cıkacak gıbı carpıyrdu onunla zman nasıl gectı anlamadım sankı bı ruyada gıbıydık ıkımzde ama tabıkı bunlar yanıltıcı olabıılır hernekadr derınden etkılanms olsamda mantıgım bı adım öne gelıyor ara sıraa buaralar hep gerıden gelıyr gercı ama
Tabiki ask diyorum cunki, Sevmedigin bir Insanla nasil o güzeL seyler yasiya bilirsinki.. Gelinlik Damatlik Dügün Evlilikk Cocuklar... Bunlari Sevdigin birinle Yasamak daha bir baska diye düsünüyorum..
Yinede sen bilirsin...
hımm yaş flört dönemini geçmiş ve ciddi düşünmeye gelmiş kuzum.
bu arada bende öğretmenim1.çocuğa hemen umut verme o zaman,ama görüşmeye devam et ve tanımaya çalış..
görücü çocukta arayacaktır mutlaka.onunla da görüş ama ikisiyle de bir isim koymadan ve ikisine de umut vermeden.zor olacak ama illa sonunda birisi daha ağır basacaktır.seçenek yapmakta zarar yok bence,tabi karşındakinin duygularını da incitmeden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?