Aşk mı mantık mı?

Ayse_blt

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2016
4
1
1
35
Arkadaşlar 3 yıldır evliyim 14 aylık bir oğlum var. Eşimle görücü usulü evlendik. Eşim gerçekten maddi manevi ne istersem yapıyor beni sevdiğini her fırsatta hissettiriyor. Ama ben hiçbir zaman duygusal anlamda ısınamadım.
4 ay önce iş yerinde biriyle tanıştım ve hayatımda ilk kez aşık olduğumu hissettim. O da bana ilk görüşte aşık olduğunu söyledi evli olduğumu duyunca yıkıldı. Ama bana sensiz yaşayamıyorum diyor ve oğluma da kendi oğlum gibi bakacağım diyor. Çok ikilemdeyim eşimin hakkını hiçbir zaman ödeyemem durduk boşanmak istiyorum diyemem ama hayatım boyunca bir yalanı yasayıp mutsuz olmak istemiyorum. Haftalardir gözüme uyku girmiyor. Oğlumun babasını mı yoksa aşık olduğum adamı mı seçmeliyim :KK43:

farklı bir içerik beklemiştim konuda. varsa mantıklı aşk olsun diyecektim ama sizinki mantıksız olmuş o_O

Eşinizin suçu yok bu durumda, ondan ayrılın öyle karar verin aşkı seçip seçmeyeceğinize.

Tüü sana
Isınmadın ama çocuk yaptın
Bi de ısınsan boy boy sıralardın herhalde
İnsanlar böyle cüret gösteremez sen yüz vermezsen
Evli değil aklı beş karış havada bekar gibi biri davranıyorsan suç sende
Allah senin gibileri anne yapmasın
Yürü git boşan, çocuğu babasına ver. Sonra ne nane yiyosan ne
Ha bi zahmet yenisine ısınmazsan çocuk yapma, ayran gönlünün vebalini çocuklar çekmesin

Ben eşime boynuz atmadim sadece aşik oldum. Ne kadar kendimi ceksemde duygularima hakim olamiyorum. Fiziksel degil duygusal bi ask benimkisi.

Tabi o adamda evliyken başkası ile görüşen kadını bekliyor evlenmek için. Aldatıyorsun işte daha ne ?

Görücü usulü evlenmicektin hadi evlendin o zaman o çocuğu neden yaptın şimdi aşık oldum diyosun ne diyelimki allah ıslah etsin

Boşannnn!!!!!O adama ihanet edecen bu gidişle ama anladığım kadarıyla hiçççç haketmiyor bu duygusuzluğu...
O yüzden hakka girme boşannnn...
Ama şundan da eminim ki çok geçmeden daha kötü ruh halini yansıtan bir başlık açacaksın.
ZATEN EVLİ OLDUĞUNU BİLDİĞİ BİR KADINA HALA SENİ SEVİYORUM DİYORSA O ADAMIN SEVGİSİNDEN DE KENDİSİNDEN DE HAYIR GELMEZ!!!!!!

Tabi ki kocan, çocuğun senden ve aşkından daha önemli. Eğer kocanın bir sorunu yoksa evliliği sürdürebiliyorsan hiç düşünme

Yuh diyorum. Büyük konuşmak istemiyorum Allahım sen koru, ama senin bu yaptığına ne denir şimdi çocuklu kadınsın yakışıyor mu ya, yazık. Isınamadığın bi adamdan çocuk yaptın sonra aşık oldun, çocuğun babasının hayatını da mahvediceksin.

Ben eşime boynuz atmadim sadece aşik oldum. Ne kadar kendimi ceksemde duygularima hakim olamiyorum. Fiziksel degil duygusal bi ask benimkisi.

Adama asik olmussun : duygusal aldatma
Adama acilmissin: duygusal sozlu aldatma
Adamla yakinlasacaksin : fiziksel aldatma olacak onada cok az kalmis
Daha neyin aldatmamasindan bahsediyorsun sen. Radarlarini acmissin coktan birini bekliyormussun yani yoksa durup dururken evli kadin birine asik olmaz yani..
Kendini kocanin yerine koy bence, o senin yerinde olsaydi ve nasil davransaydi onurlu olurdu ?

Bazen biz kadınları cidden anlamak zor.
Bir adam gelir evleniriz çocuğumuza baba evine de adam gibi sahip çıkar bakar ama duygusallık yok galiba istemiyorum diye yakınırız.
Bir adam gelir evleniriz duygusallık olur ama ne çocuğuna ne de evine bakmaz yine yakınırız.
Sahi biz ne istiyoruz ya acaba ne istediğimizi mi bilmiyoruz?
Herkes bu genelleme içerisinde değil elbet olanlar için geçerli.
Aldatan erkekler ne kadar haksızsa siz de bir o kadar haksızsınız o yüzden adamcağıza yazık boşanın da en azından daha fazla dünyadan bir haber dolaşmasın adamcağız.

Back
X