• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşk mı ? Para mı ?

F35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Mart 2009
10
0
86
Ankara
Sevgili arkadaşlar; Eşimden ayrıldım,45 yaşındayım, bir evladım var, sekiz yıldır yanlış ve yasak bir aşk yaşadım. Biliyorum şimdi hepiniz üzerime yürüyeceksiniz ama istesemde istemesemde yaşandı bir kere. Çok sevdim bunu anlatmaya ne kelimeler yeter ne de sayfalar. Hiç bir zaman onun düzenini bozmak değildi niyetim bozmadım da. Sonu olmadığını biliyordum ama bilmek işime gelmiyordu. Sevgi ve aşk'a hasretim. Yolun ve yaşanmışlıkların sonuna geldik. İster ah deyin, ister kader, (bitti demek içimden gelmiyor) ama sanırım bu kez tamamen bitti. İstemeye istemeye son noktayı koydum. Sevdamı çok ağır ölürcesine yaşıyorum. Nasıl unutucam, nasıl katlanıcam bilemiyorum. Şimdilerde karşıma, benden 10 yaş büyük, maddi durumu çok çok iyi, benimle ciddi düşünen idealist saygılı değer veren kültürlü ve bana Aşık olduğunu söyleyen ama hiç tipim olmayan biri çıktı. Kendimi düşünecek olursam,sevebilirmiyim emin değilim. Evladımın geleceğini düşünecek olursam, çok ama çok iyi bir eğitim alıcak, madden ve manen hayatı kurtulacak. Anlayacağınız keşmekeş içindeyim. Fikirlerinize çok ihtiyacım var. Beni yargılanmayın lütfen. Sadece bir kaç dakikalığına benim ayakkabılarımı giyerek, yürüdüğüm yollardan yürümeye çalışın. Sizleri seviyorum şimdiden çok teşekkür ederim.:14:

ben olsam senin yerinde kabul edip adamla karsi karsiya kahvemi icerdim..

ask yok ki..
hem yasin 40 ne ask yasiyabiliceksin ki.. mantigini kulan bence artikk..

ask-i bulsan bile askin oldugu yerde mantikta yoksa hep zamanin bosa gecicek onceki yasadigin gibi..

bence adama sans ver.. zamanla sevebilirsin belki..

Sizi kırmak istemem ama mantıklı düşünemediğiniz bir süreçte olabilir misiniz..İlla evlenmek zorunda ya da bir ilişki içinde olmak zorunda değilsiniz..

Bahsettiiniz kişiyle evlenirseniz pişman olucaksınız..Tabi siz bir annesiniz ben evli bile değilim..Ama ben olsaydım kendi ayaklarımın üzerinde durmaya çalışırdım..Çalışıyomusunuz bilmiyorum ama bir iş bulun , çocuğunuza kendiniz bakın..Bitirdiğiniz ilişkinin acısını bi atlatın ki daha sağlıklı adımlar atabilesiniz..

İlla bir erkeğe sırtınızı dayamak zorunda mısınız kaç yaşına gelmişsiniz kendi ayaklarınızın üzerinde dim dik duramıyor musunuz da çareyi hep böyle dışarılarda arıyorsunuz ya da işinize mi geliyor böyle kolaya kaçmak ?

Son düzenleme:
Hayatınla ilgili verdiğin tek detay bitmiş ilişkin, çalışıyor musun, yalnız geçinebilecek durumda mısın, ailen var mı hiç bir şey bilmiyoruz ki. Bir zamandan sonra aşk aramak anlamsız kalıyor, mantığını kullan diyeceğim ama, karşındaki buna değer mi, yağmurdan kaçarken doluya tutulmayasın ?

Ask mi para mi diye sormussunuz
ortada ask yok ki ihanet uzerine kurulu bir hayat var.
Bunun adi da asla ask olamaz.
Olsa olsa menfaat dunyasi olur ...
Once askin ne oldugunu ogrenin bence...

Para konusuna gelince , sanirim simdiki digerinden daha parali
yoksa ben digeriyle de kuru kuru ask yasadiginizi dusunmuyorum
Ne de olsa dile kolay 8 yil...
Vardir onda da bir bit yenigi

Yalniz dikkat edin yagmurdan kacarken doluya tutulmayin

Son düzenleme:
ne aşk ne para..
bu saatten sonra tek derdin evladın olsun.
taki o kendi ayakları üstünde durabilene kadar

Şuan yaşayacağınız hiç bir ilişkide yasak aşkınızla yaşadığınız heyecanı aramayacaksınız bi kere... O yasak durumu çıtayı o kadar yükseltir ki bundan sonra aşık olsanız da beklediğiniz kadar memnun olmazsınız onu bir kere söyliyim.

Diğer taraftan bakacak olursak, parayı geçtim, legal biriyle olmanız çocuğunuz için çok daha iyi olacaktır. İlişkinizi biliyor mu bilmiyorum ama bu onun ruh sağlığına daha yararlı bir karardır. Bu evlilik mantıklı görünmekle beraber evlendiğinizde eskiyi arayıp hayatı eşinize ve kendinize dar ederseniz yine bir anlamı kalmayacaktır. "Tamam geçmişimi asla özlemem ben önüme bakarım" diyebiliyorsanız ancak evlenin.

Bu arada geçiminizi nasıl sağlıyorsunuz? Çocuğunuzun babası ona maddi olarak yardım ediyor mu?

Ne aşk nede para ben sizin yerinizde olsam bu saatten sonra evladım için birşeyler yapardım.İlk önce iş bularak kendi ayaklarım üzerinde dururdum ve çocugumun gelecegi için çalışırdım.Çalışıp çalışmadıgınız belirtmemişsiniz eger çalışıyor iseniz kimseye muhtaç olmayın.Sırf zengin diye o beyle evlenince mutlu mu olacagınızı zannediyorsunuz çocugunuzun hayatını kurtarayım derken karartabilirsiniz.

Ben sonsuza kadar aşk diyorumm ama aşık olduğunuz kişiden zaten ayrılmışsınız o zaman geriye bir seçenek kalıyor,eğer illa bu ikisi arasında tercih yapmak gerekirse..

illa hayatımda biri olsun istiyorsun 45 inizden sonrası için bir aşk ilişkisi aramak yerine mantık evliliği yapın belki o zaman tam anlamda mutluluğu bulursunuz :42::42:

Yani şimdi tepki gösterecekler olacaktır Allah utandırmasın ama beynim almıyor bu konuları benim.
Koskoca 45 yaşında bir kadın, Allah bağışlasın bir de evladı var.
Kalkıp ölüyorum, bitiyorum, yargılamayın yasak aşk ama çok sevdim.

Sevgi bahane ben 23mde kafamda kavak yelleriyle aşkımdan ölüyorum bitiyorum derken "lan ne ölmesi" deyip bi'an utanıp kendimi sarsabiliyosam sizin yapamamanız kolaya kaçmaktan, işinize öylesinin gelmesinden başka bi'şey değil.

Aşk çok temiz bi'duygu zira.

Koskoca kadın, bir annesin illa sırtını bi'adama yaslamak zorunda hissetmen evladın için çok büyük hayal kırıklığı.

yaş farkının 10 olması bence gayet normal
ama bir müddet sonra para da yeterli olmayacaktır:50:

a$ik oldum dediginiz ili$ki bitmi$ yanilmiyorsam
geriye bi tek para li olan kaliyor e bu durumda a$k mi parami denmez herhalde
3. ki$i mi bulacaksaniz onu bilemiycem

anladigim akdariyla evladinin gelecegi için birisine ihtiyacin var , parali olan seçmek zorundasin bu durumda .. ama lutfen evlenirsen o adami boynuzlama olurmu ( kaba tabir için ozur dilerim soz meclisden di$ari )

Merhaba,yaş 45 ve çocuk var..yeterince kendiniz için yaşamışsınız zaten,bırakın bu "aşkmı paramı?" Edebiyatını .Hadi 19 luk kızlar yazıyor onlara gençler,cahiller falan diyoruz da siz?? Bolşanslar ne diyeyim.

Son düzenleme:
Sizi kırmak istemem ama mantıklı düşünemediğiniz bir süreçte olabilir misiniz..İlla evlenmek zorunda ya da bir ilişki içinde olmak zorunda değilsiniz..

Bahsettiiniz kişiyle evlenirseniz pişman olucaksınız..Tabi siz bir annesiniz ben evli bile değilim..Ama ben olsaydım kendi ayaklarımın üzerinde durmaya çalışırdım..Çalışıyomusunuz bilmiyorum ama bir iş bulun , çocuğunuza kendiniz bakın..Bitirdiğiniz ilişkinin acısını bi atlatın ki daha sağlıklı adımlar atabilesiniz..

Değerli arkadaşım , verdiğiniz yanıt için çok Teşekkür ederim.
Sizinde belirttiğiniz gibi; Bitirdiğim bir ilişkinin acısını atlatmadan yeni bir ilişki sağlıklı olmayacaktır.
Çok şükür kimseye muhtaç olmayacak kadar gelirim ve mal varlığım var. Sadece, ilerde yalnız kalmaktan korkuyorum.

Başkasına ait bir adamla 8 yıl yaşadığınız çirkin şeye aşk demeyin lütfen.
Bunun adı aşk değil! Sırf parası bol diye sevgi duymadığınız biri ile yapacağınız
evlilikten de hayır gelmez.
Sizin gibi özgür, kimseye ait olmayan, aynı zamanda aşk kadar büyük olmasa da
saygı ve hoşlantı duyabileceğiniz kişi ile karşılaşmayı bekleyin..
Ama korkarım ki siz bu yasak aşk sularında boğulmaya devam edeceksiniz, öyle hissettim..:ssz:

Başkasına ait bir adamla 8 yıl yaşadığınız çirkin şeye aşk demeyin lütfen.
Bunun adı aşk değil! Sırf parası bol diye sevgi duymadığınız biri ile yapacağınız
evlilikten de hayır gelmez.
Sizin gibi özgür, kimseye ait olmayan, aynı zamanda aşk kadar büyük olmasa da
saygı ve hoşlantı duyabileceğiniz kişi ile karşılaşmayı bekleyin..
Ama korkarım ki siz bu yasak aşk sularında boğulmaya devam edeceksiniz, öyle hissettim..:ssz:

Güzel bir cevap hayatım.
O çirkin şeyin ne zaman, nerede ve hangi şartlarda karşınıza çıkacağını kestiremiyorsunuz. Bir anda kendinizi içinde buluverirsiniz. Bataklık gibi yani. Çıkmak için çırpındıkça batarsınız. Geç de olsa yanlış gördüm çok şükür. Bataklıktan çıktım. Özellikle şu sözünüz için(Sizin gibi özgür, kimseye ait olmayan, aynı zamanda aşk kadar büyük olmasa da
saygı ve hoşlantı duyabileceğiniz kişi ile karşılaşmayı bekleyin..) Teşekkür ederim.

Güzel bir cevap hayatım.
O çirkin şeyin ne zaman, nerede ve hangi şartlarda karşınıza çıkacağını kestiremiyorsunuz. Bir anda kendinizi içinde buluverirsiniz. Bataklık gibi yani. Çıkmak için çırpındıkça batarsınız. Geç de olsa yanlış gördüm çok şükür. Bataklıktan çıktım. Özellikle şu sözünüz için(Sizin gibi özgür, kimseye ait olmayan, aynı zamanda aşk kadar büyük olmasa da
saygı ve hoşlantı duyabileceğiniz kişi ile karşılaşmayı bekleyin..) Teşekkür ederim.

Ben teşekkür ederim. Faydam olduysa ne mutlu..
Doğru kişiyle, uygun şartlarda mutluluklar dilerim o halde..

Merhaba,yaş 45 ve çocuk var..yeterince kendiniz için yaşamışsınız zaten,bırakın bu "aşkmı paramı?" Edebiyatını .Hadi 19 luk kızlar yazıyor onlara gençler,cahiller falan diyoruz da siz?? Bolşanslar ne diyeyim.

Canım yaşın kaç bilmiyorum ama istersen 45 olunca görüşelim senle. Unutma ki gelecekte bir gün gelecek.

Back
X