Sevgili arkadaşlar; Eşimden ayrıldım,45 yaşındayım, bir evladım var, sekiz yıldır yanlış ve yasak bir aşk yaşadım. Biliyorum şimdi hepiniz üzerime yürüyeceksiniz ama istesemde istemesemde yaşandı bir kere. Çok sevdim bunu anlatmaya ne kelimeler yeter ne de sayfalar. Hiç bir zaman onun düzenini bozmak değildi niyetim bozmadım da. Sonu olmadığını biliyordum ama bilmek işime gelmiyordu. Sevgi ve aşk'a hasretim. Yolun ve yaşanmışlıkların sonuna geldik. İster ah deyin, ister kader, (bitti demek içimden gelmiyor) ama sanırım bu kez tamamen bitti. İstemeye istemeye son noktayı koydum. Sevdamı çok ağır ölürcesine yaşıyorum. Nasıl unutucam, nasıl katlanıcam bilemiyorum. Şimdilerde karşıma, benden 10 yaş büyük, maddi durumu çok çok iyi, benimle ciddi düşünen idealist saygılı değer veren kültürlü ve bana Aşık olduğunu söyleyen ama hiç tipim olmayan biri çıktı. Kendimi düşünecek olursam,sevebilirmiyim emin değilim. Evladımın geleceğini düşünecek olursam, çok ama çok iyi bir eğitim alıcak, madden ve manen hayatı kurtulacak. Anlayacağınız keşmekeş içindeyim. Fikirlerinize çok ihtiyacım var. Beni yargılanmayın lütfen. Sadece bir kaç dakikalığına benim ayakkabılarımı giyerek, yürüdüğüm yollardan yürümeye çalışın. Sizleri seviyorum şimdiden çok teşekkür ederim.