tabiki şart değil ama hayat şartları işte biliyosun.allah allah ne alaka ille de memur olması şart mı
iş adamı mı bekleyeyim :)) yaşım geçiyor artı sevgilim bile yokPara derseniz ikiside zengin değil aşk derseniz ikiside görücü usulü bence başka taliplerinizi bekleyin.
özelde çalışan çocuğu gördüm.biraz kilolu,uzun boylu yanıma yakışacak biri.çocuk çok iyi biri.tam aile adamı.sigara dahi içmiyormuş.artı üni. mezunu ama atanamamış.diğeride yakışıklı ama daha görüşmedim.Bu nasil bir secim yahu. Once bir gor etkileniyor musun bir bak. Belki ikisi de hosuna gitmeyecek. Sadece meslekle olacak bir is degil evlilik isi.
Aşk mı para mı sorusu olmadı o zamaniş adamı mı bekleyeyim :)) yaşım geçiyor artı sevgilim bile yok
valla bilmiyorum ya.evdekilerde bi tuhaf.çoğu yaşıtım evlendi gitti.amaanCanım evlilik kumar değildir ki zar atıp da o mu bu mu diyesin.... kalbin kime ısınıyor ise onunla yuva kurarsın. Misal ; Mesleği iyi dersin adam hem manyak çıkar hem uyuşuk tembel. Mesleği kötü dersin sana 10yilda apartman diker çalışkanlığı sebebiyle... aynı yaştayız inanıyorum ki mantıklı dusunup karar verirsin... :)
özelde çalışan çocuğu gördüm.biraz kilolu,uzun boylu yanıma yakışacak biri.çocuk çok iyi biri.tam aile adamı.sigara dahi içmiyormuş.artı üni. mezunu ama atanamamış.diğeride yakışıklı ama daha görüşmedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?