mantık evliliği yapacaksan bari bekle zengin olsun.. aşk yaşayamadığına değsin..
iki adamı da tanımıyorsun keşke bir tanışsan iki sohbet etsen belki birinden etkileneceksin..
ailem tanıyor ailesi iyiymiş eee sen adamla anlaşabilecekmisin önemli olan bu..
iki satır konuşmamışsın hangisi diyorsun..
Sen bilirsin kuzum, evlilik işi girince araya çok iyi dusunulmeli diyorum ben. Taktın yüzüğü 7ay nişanlı kaldın sonra sevemedin anlaşamadın ayrılmak istedin ne olacak ? Muhafazakar bir ailem var diyorsun emin olmamakla birlikte bunu da takarlar kafaya diye dusunuyorum... Rabbim yardımcın olsun şu mübarek günde ne diyeyim kuzum akıllı düşün benden bu kadar sen zaten karar vermişsn :)
canım daha karar vermedim.hem muhafazakar dediysem de filmlerdeki yobaz hocalar gibi değiller.öyle olsa çalışmama izin vermezler.ben kararsızım sadece.bilmiyorum.hiç aşık olmadım bugüne kadar.anlatamıyorum işte kafam çok karışık.sizin fikrinizi almak istedim sadece.sende çok iyisin tşk ederim.
canım daha karar vermedim.hem muhafazakar dediysem de filmlerdeki yobaz hocalar gibi değiller.öyle olsa çalışmama izin vermezler.ben kararsızım sadece.bilmiyorum.hiç aşık olmadım bugüne kadar.anlatamıyorum işte kafam çok karışık.sizin fikrinizi almak istedim sadece.sende çok iyisin tşk ederim.
geçen gün bir arkadaşım sevgilisinden ayrıldı.6 aydır birliktelerdi.çokta güzel anlaşıyorlardı.birbirlerine de yakışıyorlardı.sonra ne oldu nasıl oldu bilmiyorum duydum ki ayrılmışlar.bir çay muhabbetinde neden ayrıldınız diye sordum artık beni sevdiğine inanmıyorum dedi.nereden bu kanıya vardın dedim.çünkü çok iyi anlaşıyodunuz tanışalı daha 6 ay olmuştu ne değişti ne yapmış olabilir diye konuştum.kendisi öyle hissetmişte falan da filanda.
allah aşkına bu nasıl aşk bu nasıl sevgi.marketlerdeki hormonlu tavuklar gibi günümüz aşkları.
aşk emektir arkadaşlar.saygıdır.sevgidir.yemindir.dürüstlüktür.
bir insan erkek yada kadın birisiyle konuşurken nasıl onun haberi olmadan bir başka birisiyle konuşup aşık olabilir.
biliyorum benim gibi saftiriklerden pek kalmadı.ben böyle söylesemde konuşacağım erkek benimle konuşurken bir başkasına aşık olup kıçıma tekmeyi vurabilir.
benim kafa eski model :))
Para derken burda garanti ve görece iyi bir geliri olmasını kast etmişsiniz galiba...
Siz devlet memuru iseniz asgari ücretli özelde çalışan biri ile pek olmaz gibi geliyor bana.
Ben evlenmedim burdayım :) ve evlenmemis daha çok yasitin var. Her dua nasibine, her nasip vaktine esirmis. Niyetini iyi tut dua et sıkma kendini . Olacak olanın önüne geçilmez ve bence ikisini de tanı için isinirsa evlen yoksa sırf evlenmek için evlilik olmaz; )