aşk mı?para mı?

mantık evliliği yapacaksan bari bekle zengin olsun.. aşk yaşayamadığına değsin..
iki adamı da tanımıyorsun keşke bir tanışsan iki sohbet etsen belki birinden etkileneceksin..
ailem tanıyor ailesi iyiymiş eee sen adamla anlaşabilecekmisin önemli olan bu..
iki satır konuşmamışsın hangisi diyorsun..

canım daha karar vermedim.hem muhafazakar dediysem de filmlerdeki yobaz hocalar gibi değiller.öyle olsa çalışmama izin vermezler.ben kararsızım sadece.bilmiyorum.hiç aşık olmadım bugüne kadar.anlatamıyorum işte kafam çok karışık.sizin fikrinizi almak istedim sadece.sende çok iyisin tşk ederim.

Anladım canım dediğim gibi iyi dusunmelisin .. daha çok fikir çıkar burdaki arkadaşlardan :)))

öyle bir şey olabilirmi?sizin dediğiniz aldatmak oluyor.2 3 erkekle göreşecek değilim ya.
Olamaz mi? Biriyle birlikteyken baskasina asik olmak mumkun degil mi?
28 yasindasiniz gec kalmis degilsiniz zar zor mantiginiza uyan birini bulmaya calisiyorsunuz, neden aski beklemiyorsunuz demek istiyorum.

Anladım canım dediğim gibi iyi dusunmelisin .. daha çok fikir çıkar burdaki arkadaşlardan :)))
özelde çalışan çocuktan hoşlandım
Olamaz mi? Biriyle birlikteyken baskasina asik olmak mumkun degil mi?
28 yasindasiniz gec kalmis degilsiniz zar zor mantiginiza uyan birini bulmaya calisiyorsunuz, neden aski beklemiyorsunuz demek istiyorum.
geçen gün bir arkadaşım sevgilisinden ayrıldı.6 aydır birliktelerdi.çokta güzel anlaşıyorlardı.birbirlerine de yakışıyorlardı.sonra ne oldu nasıl oldu bilmiyorum duydum ki ayrılmışlar.bir çay muhabbetinde neden ayrıldınız diye sordum artık beni sevdiğine inanmıyorum dedi.nereden bu kanıya vardın dedim.çünkü çok iyi anlaşıyodunuz tanışalı daha 6 ay olmuştu ne değişti ne yapmış olabilir diye konuştum.kendisi öyle hissetmişte falan da filanda.
allah aşkına bu nasıl aşk bu nasıl sevgi.marketlerdeki hormonlu tavuklar gibi günümüz aşkları.
aşk emektir arkadaşlar.saygıdır.sevgidir.yemindir.dürüstlüktür.
bir insan erkek yada kadın birisiyle konuşurken nasıl onun haberi olmadan bir başka birisiyle konuşup aşık olabilir.
biliyorum benim gibi saftiriklerden pek kalmadı.ben böyle söylesemde konuşacağım erkek benimle konuşurken bir başkasına aşık olup kıçıma tekmeyi vurabilir.
benim kafa eski model :))

Vallahi siz aşk değil mantık evliliği yaparsınız bence görüşlerinize göre durum bu yani.

Para derken burda garanti ve görece iyi bir geliri olmasını kast etmişsiniz galiba...
Siz devlet memuru iseniz asgari ücretli özelde çalışan biri ile pek olmaz gibi geliyor bana.

valla bilmiyorum ya.evdekilerde bi tuhaf.çoğu yaşıtım evlendi gitti.amaan

Ben evlenmedim burdayım :) ve evlenmemis daha çok yasitin var. Her dua nasibine, her nasip vaktine esirmis. Niyetini iyi tut dua et sıkma kendini . Olacak olanın önüne geçilmez ve bence ikisini de tanı için isinirsa evlen yoksa sırf evlenmek için evlilik olmaz; )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…