yok mu böyle olaylar?parası olupta mutlu olamayan yokmu?ikisinide tanımıyorum.evet.ama diğerini ailem tanıyor.ailesi belli ailelerden ama ben paraya taklıyorum.paracı bir insan asla değilim ama kendi geçimimizi biliyorum.Kafanız direkt para odaklı farkında mısınız?
İki talibi de tanımıyorsunuz.
Tanımadan paralarına gore yorum yapıyorsunuz.
Yazdığınız yazıdan ise şu çıkıyor ;
Asgari ücretli ile mutlu olunur. Az para da olsa mutluluk var.
Memur olan cinnet geçirebilir beni kesebilir.
Çok para fakat mutsuzluk.
Bu şekilde yazmadınız evet. Ancak bu sonucu çıkardım.
İkisiyle de tanışsaydın hangisi karakterine daha uygun sonra para kısmını düşünseydin.
Canım bu işler ha deyince olmuyor . Ben esimle geçen seneye kdr evlenirim gözüyle bakmadim ama bir anda oldu bitti evlendim 1yil olmadı bebegim bile yolda :) eşim memur değil ama memurdan daha iyi kazanıyor su anda. Evlendigimiz zaman asgariden az biraz fazla alıyordu ama 1 yılda iki uce katladı maaşını çalışkanlığı sebebi ile . Durust saygılı merhametli ve çalışkan bir es olsun gerisi geliyor. Kalp ısınması da lazım, mesleği parası diyerek evlenen kişilerin çoğu şimdi ya boşanma aşamasında ya da laf yiyip akşam yemeği niyetine şükür ediyor... öyle amaaan evlendi gitti deyip de kendini hiç strese sokma canım. Bak ben evliyim ablam hala bekar,bazi şeyler nasip işi :)valla bilmiyorum ya.evdekilerde bi tuhaf.çoğu yaşıtım evlendi gitti.amaan
evet tam da dediğin gibi.çünkü biz muhafazakar aileyiz.yani öyle aşk meşk olmaz.birazda bende de var tabi.pek konuşkan değilim.yaş olmuş 28 daha ne aşkı.geçti o.Sen asik olacagin adami bulmaktan cok evlenecek adami bulmaktan bahsediyorsun. Biraz kisa, biraz uzun, biraz zeki .
Bu adamdan yeterince hoslansaydin zaten ikinciyi dusunmezdin. Paket program degil bu.
Bu sekilde davranirsan evlilik yaparsin belki ama mutsuz olursun.
yok mu böyle olaylar?parası olupta mutlu olamayan yokmu?ikisinide tanımıyorum.evet.ama diğerini ailem tanıyor.ailesi belli ailelerden ama ben paraya taklıyorum.paracı bir insan asla değilim ama kendi geçimimizi biliyorum.
doğru söylüyosun canım benim ama anne baba öyle düşünmüyor.artık torun istiyorlar.bende ilk çocuğum.e istemesinlermi hakları değilmi?onlar böyle söylerken yok ben aşk yaşayacağım mı diyeyim?Canım bu işler ha deyince olmuyor . Ben esimle geçen seneye kdr evlenirim gözüyle bakmadim ama bir anda oldu bitti evlendim 1yil olmadı bebegim bile yolda :) eşim memur değil ama memurdan daha iyi kazanıyor su anda. Evlendigimiz zaman asgariden az biraz fazla alıyordu ama 1 yılda iki uce katladı maaşını çalışkanlığı sebebi ile . Durust saygılı merhametli ve çalışkan bir es olsun gerisi geliyor. Kalp ısınması da lazım, mesleği parası diyerek evlenen kişilerin çoğu şimdi ya boşanma aşamasında ya da laf yiyip akşam yemeği niyetine şükür ediyor... öyle amaaan evlendi gitti deyip de kendini hiç strese sokma canım. Bak ben evliyim ablam hala bekar,bazi şeyler nasip işi :)
evet tam da dediğin gibi.çünkü biz muhafazakar aileyiz.yani öyle aşk meşk olmaz.birazda bende de var tabi.pek konuşkan değilim.yaş olmuş 28 daha ne aşkı.geçti o.
Canım, anne baba ile olmuyor o isler. Bak benim babam sağdı biz nişan yapacaktık bir anda kalp krizinden kaybettik babamı (Allah rahmet etsin) bu işler nasip işi, sırf annen baban torun istiyor diye sevmedigin bir adamla aynı yatağa girmek iğrenç bisey olur yapma gülüm neden böyle düşünüyorsn. Allah uzun ömür versn anne babana da, yarin obur gün öldüklerinde sen sırf annen baban torun istiyor diye sevmeden aşık olamadan evlendiğin adamla yaşamak zorunda kalacaksın ya da boşanacaksin .. Akıllı dusun lutfendoğru söylüyosun canım benim ama anne baba öyle düşünmüyor.artık torun istiyorlar.bende ilk çocuğum.e istemesinlermi hakları değilmi?onlar böyle söylerken yok ben aşk yaşayacağım mı diyeyim?
diyosun...Yas 35 + . Birine deli gibi asik olmadan evlenmem. Asik olmak + mantik...
O yuzden bana dusuncen ters geliyor ve mutsuz olursun gibime geliyor.
şimdi tabi yüzüğü takınca herşey bitti anlamına gelmiyor.7 ay tanışma faslı var.o arada ne kadar tanırsam artık.Canım, anne baba ile olmuyor o isler. Bak benim babam sağdı biz nişan yapacaktık bir anda kalp krizinden kaybettik babamı (Allah rahmet etsin) bu işler nasip işi, sırf annen baban torun istiyor diye sevmedigin bir adamla aynı yatağa girmek iğrenç bisey olur yapma gülüm neden böyle düşünüyorsn. Allah uzun ömür versn anne babana da, yarin obur gün öldüklerinde sen sırf annen baban torun istiyor diye sevmeden aşık olamadan evlendiğin adamla yaşamak zorunda kalacaksın ya da boşanacaksin .. Akıllı dusun lutfen
Sen bilirsin kuzum, evlilik işi girince araya çok iyi dusunulmeli diyorum ben. Taktın yüzüğü 7ay nişanlı kaldın sonra sevemedin anlaşamadın ayrılmak istedin ne olacak ? Muhafazakar bir ailem var diyorsun emin olmamakla birlikte bunu da takarlar kafaya diye dusunuyorum... Rabbim yardımcın olsun şu mübarek günde ne diyeyim kuzum akıllı düşün benden bu kadar sen zaten karar vermişsn :)şimdi tabi yüzüğü takınca herşey bitti anlamına gelmiyor.7 ay tanışma faslı var.o arada ne kadar tanırsam artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?