bizdeki sadece alışkanlık en azından bendeki öyle bide bir bebeğim oldu 1 aylık daha oda olmasa offf offfff
14 yıllık evliyim,biz de aşk ön planda.ama bazen ölesiye aşktan öldüresiye anlar da doğmuyor değil hani...
14 yıllık evliyim,biz de aşk ön planda.ama bazen ölesiye aşktan öldüresiye anlar da doğmuyor değil hani...
cümlemize inşallah........ne guzel maasallah
çok güzeldi14 yıllık evliyim,biz de aşk ön planda.ama bazen ölesiye aşktan öldüresiye anlar da doğmuyor değil hani...
ya sorun bende değilki ben nerden bilebilirdim bebek olduktan sonra eşimin 180derece döneceğini adam öncesinde sen sen diyordu şimdilerde ailemde ailem sorun değil sevsin ailesini tabide ama haddini çok aştı nihayetinde şu an ailesi oğlu ve benim
normalde erkekler çocuk olana kadar anneci aileciolurlar çocuktan sonra evine daha çok bağlanıp anneden birazda olsa uzaklaşırlar diye biliyordum ama sizinki tam tersi olmuş. bence oluruna bırakın bakalım aile kavramını henüz çözememiş demekki. bebeğiniz daha yeni çok küçük zamanla eşinizde ailesinin eşi ve oğlundan ibaret olduğunu anlayacaktır. sorumlulukları daha yaşamadı tam manasıyla bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?