aşk mı? sevgi mi?

matematikci

Guru
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2008
375
90
298
evet arkadaşlar aşkın ömrü 3 yıl diyorlar ben buna pek inanmıyorum aşkımla 7 yıldır beraberiz ve ona hala aşığım. peki sizce aşk mı önemli sevgi mi? tabi aşk ile sevği arasında ki farkı da ayırt etmek gerek demi

Bana göre:

Evlenene kadar Ask.... evlendikten sonra Sevgi...bir zaman sonra Aliskanlik...ve nihayetinde Ihtiyac..:delphin:

Son düzenleme:
bencede aşk geçici
sevgi kalıcı

biliyosunuz aşk bazen aptalca şeyler yaptırabilyo iyisimi sevgi

Körü körüne değil ama...:delphin:
İlle de aşk,hep aşk!!!:asigim:
Akıllanmıycam ben galiba:mymeka:

hep derler ki aşk geçer gider kalan sevgidir...........ve sevgi olunca başka bir şeyede gerek yok denir............
O YÜZDEN SEVGİİİİ

ben de sevgi dedim aşktan yeterince acı çekince... ama 2 yıl sonunda aşk yok diye terkedildim...
o zaman bize duyulan aşk ; bizim duyduğumuz da sevgi olmalı bence :)

bana kalırsada her ikiside zamanla yok oluyor gibi belkide bağımlılık :)ama aşkı sevgimi derseniz sevgi

evet arkadaşlar aşkın ömrü 3 yıl diyorlar ben buna pek inanmıyorum aşkımla 7 yıldır beraberiz ve ona hala aşığım. peki sizce aşk mı önemli sevgi mi? tabi aşk ile sevği arasında ki farkı da ayırt etmek gerek demi

biim bu ay 3 senemiz doluyor:)laelaelaelaelaeben o zamn nisan ayından itibaren bir bakayim aşk bitiyormu diyehihoyyytşaka bir yana bence aşkta daha çok heyecan veren taraf sevgi ise daha bir alışkanlık sanki :çok üzgünüm:

iki duyguyu hangi sınır ayırır bilmiyorum, birbirinden farklı mı onu da bilmiyorum...
bildiğim aşkın tüm duyguların üzerinde olduğu... sevgi daha dingin ama aşkın içinde de bunu yaşayabiliyor insan...
bir de sanırım sevgi vazgeçilmez değil ama aşk vazgeçilmez...karşı koyulmaz...
ben aşk derim..

Back
X