- Emoji Skoru
- 56
- Puanlar
- 13
- Konu Sahibi mutsuzdemet
-
Neden ikisi de saglikli degil eskisi icin doğrusunuz ama simdikini tanimiyorum o da beni tamimiyor belki her sey daha iyi olur olmazz miIkisini de unut sen bir kendini topla başka şeylere odaklan ikiside senin açından sağlıklı değil boşa kürek cekersin.
Ikisini de unut sen bir kendini topla başka şeylere odaklan ikiside senin açından sağlıklı değil boşa kürek cekersin.
Oyle degil. Eskiye donmek yok hic oyle bir sey dusunmedim sevmiyorum bi kere benim sorunum bu beni birakmiyor benden vazgecmesini bekleyene kadar ya sevdigimi baskalari alorsasağlıksız.çünkü birinden aşığım diyecek kadar hoşlanan birisi eski sevgilim beni unutamadı ona mı dönsem demez.bence biraz yenisi olmazsa eskisiyle kendinizi garantiye almak istiyorsunuz
+1sağlıksız.çünkü birinden aşığım diyecek kadar hoşlanan birisi eski sevgilim beni unutamadı ona mı dönsem demez.bence biraz yenisi olmazsa eskisiyle kendinizi garantiye almak istiyorsunuz
Oyle degil. Eskiye donmek yok hic oyle bir sey dusunmedim sevmiyorum bi kere benim sorunum bu beni birakmiyor benden vazgecmesini bekleyene kadar ya sevdigimi baskalari alorsa
18kaç yaşındasınız ?
Ne yapmalıyım demişsin.Hanimlar merhaba bir onceki yazimda +bir sevgilim oldugunu ve ona sıkıldığımi artik konusmayacsgimi soylemisyim ama 1 sene gecti hala beni seviyor+ simdi bunca seyden sonra baska.birine asik oldum evet asik pldugum beni bilmiyor ama seviyorum oste uzaktan uzaga. Peki napmaliyim simdi pesimde beni birakmayan birisi ve gonlumde baskasi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?