Aşk mı

mutsuzdemet

Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2016
218
56
13
55
Hanimlar merhaba bir onceki yazimda +bir sevgilim oldugunu ve ona sıkıldığımi artik konusmayacsgimi soylemisyim ama 1 sene gecti hala beni seviyor+ simdi bunca seyden sonra baska.birine asik oldum evet asik pldugum beni bilmiyor ama seviyorum oste uzaktan uzaga. Peki napmaliyim simdi pesimde beni birakmayan birisi ve gonlumde baskasi

Duygularından emin misin o sana ilgi duyuyor mu bunu anlaMan lazım ilki zaten senin için bitmiş çoktan önüne bak yaş kaç?

Ikisini de unut sen bir kendini topla başka şeylere odaklan ikiside senin açından sağlıklı değil boşa kürek cekersin.

sağlıksız.çünkü birinden aşığım diyecek kadar hoşlanan birisi eski sevgilim beni unutamadı ona mı dönsem demez.bence biraz yenisi olmazsa eskisiyle kendinizi garantiye almak istiyorsunuz

sağlıksız.çünkü birinden aşığım diyecek kadar hoşlanan birisi eski sevgilim beni unutamadı ona mı dönsem demez.bence biraz yenisi olmazsa eskisiyle kendinizi garantiye almak istiyorsunuz
Oyle degil. Eskiye donmek yok hic oyle bir sey dusunmedim sevmiyorum bi kere benim sorunum bu beni birakmiyor benden vazgecmesini bekleyene kadar ya sevdigimi baskalari alorsa

Yeni ilişkiye başlarken eski sevgilinin unutmasini bekleyecek değilsiniz.. o kendi kararını yaşıyor ona ümit vermiyorsaniz sizinle ilgili bi durum değil.. sevdiğiniz biri varsa hazirsaniz onu tanımaya çalışın sadece.. ve ilk iş beni unutamayan biri var demeyin zira kadınlar bunu çok yapıyor neden bilmiyorum ama..

Hanimlar merhaba bir onceki yazimda +bir sevgilim oldugunu ve ona sıkıldığımi artik konusmayacsgimi soylemisyim ama 1 sene gecti hala beni seviyor+ simdi bunca seyden sonra baska.birine asik oldum evet asik pldugum beni bilmiyor ama seviyorum oste uzaktan uzaga. Peki napmaliyim simdi pesimde beni birakmayan birisi ve gonlumde baskasi
Ne yapmalıyım demişsin.
Türkçe ile dil ve anlatım dersi kursuna katılmalısın. Şu an öncelik bu bence.

Back
X