- Konu Sahibi pessimist_
-
şimdi seven insan kabul eder sonra olur da evlenirsek başıma çarpar diye korkuyorum.ama doktora gidip birini kandırmaktan da korkuyorum.hatam uğruna da geri dönmek istemiyorum.o kadar aradayım ki..
biz de çok aşıktık aileler de tanışmıştı evlenmeye gidiyordu..kim isterdi böyle olmasını..intihar etmeye çalıştım kaç kez yapamadım..korkuyorum herşeyden
4 yıl önce bir ilişkiye başladım.çok aşık oldum güvendim ama birlikte oldu benimle..ve sonu hüsran.çok sevdim ama bir gün sıkıldı gitti.3 aydır konuşmadık ama ayrılmamıştık ta.şimdi biri çıktı kalbim tekrar çarptı sanki ama ben utanıyorum benim biriyle olduğumu duyarsa beni sevmez mi yoksa başıma mı çarpar..peki ya 4 yıllık aşk..biter mi..bi fikir verin siz olsaydınız napardınız.üzen biriyle herşeye rağmen aşk için devam mı?yoksa ne..
bence önce kendine zaman ver daha yeni ayrılmışsın bir kafanı topla yeni bir ilişki için daha çok erken.
ayrıca hayatına biri girdiğinde de dürüst olmanı tavsiye ederim seni seven olduğun gibi kabul etsin etmiyorsa da yolver gitsin canım
bu arada erkek milletine güven olmayacağını görmüş oldun aşkından ölsen bile herşeyi zamanında yaşa bir hata yaptın asla tekrarlama
canım 3 ay geçti ama dün gibi daha.iyi birini buldum ona aşığım diyemem ama onunla mutluyum..aşkın artık beni bulabileceğini hiç sanmıyorum..söylemek istiyorum ama korkuyorum..ve eskiyi unutamıyorum kahretsin ki benden ayrılma diye yaptığı hatanın bedelini tek başıma ödüyorum en çok ta bu koyuyo..
Canım olmuş ile ölmüşe çare yok ve devir eskisi gibi değil konuşursun en başında kabul ederse eder etmezse onun kararı illa seni sen olduğun için kabul eden biri illa çıkar ama senin kendini frenlemen ile alakalı sonra birlikte olmak ister( Kullanmaya çalışır yada kullanır demek yanlış bana göre ) sende onaylarsın sonrasın da çekip giderken benim ile de yattın kim bilir ne haltlar yedin der psikolojini zedeler iyice.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?