aşk mümkün müdür hala?

pessimist_

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2008
120
5
118
Muğla
4 yıl önce bir ilişkiye başladım.çok aşık oldum güvendim ama birlikte oldu benimle..ve sonu hüsran.çok sevdim ama bir gün sıkıldı gitti.3 aydır konuşmadık ama ayrılmamıştık ta.şimdi biri çıktı kalbim tekrar çarptı sanki ama ben utanıyorum benim biriyle olduğumu duyarsa beni sevmez mi yoksa başıma mı çarpar..peki ya 4 yıllık aşk..biter mi..bi fikir verin siz olsaydınız napardınız.üzen biriyle herşeye rağmen aşk için devam mı?yoksa ne..

bunu karşındakiyle konuşmadan bilemezşin artık zaman değişti önceden olmuodu böle şeyler ama artık çoğunluk bakmıo kimşenin geçmişine ben 7 yıl birliktelik şonunda evlendım herşeyi yaşamıştım ama şanşlı kışımdayım evlendim ya diğer şeçeneği düşünemiorum bile ama çok aşıktıkk ve emindikkk herkez ole dio ama faklıydık biz işte :26: hakkında hayırlışı

biz de çok aşıktık aileler de tanışmıştı evlenmeye gidiyordu..kim isterdi böyle olmasını..intihar etmeye çalıştım kaç kez yapamadım..korkuyorum herşeyden

4 yıl uzun bir süre hemen unutulmaz zor olur. Tam unutulmadan da başka bir ilişkiye başlamak yanlış olur her iki taraf açısından da. Gitmesinin tek sebebi sıkılması mı? Hayatına girecek yeni kişi seni geçmişiyle yargılayacaksa eğer hiç hayatında olmasın daha iyi,def edersin gider. Belki bir hataydı yaptığın ama ders çıkarmışsındır muhtemelen. İntihar etmeyi düşünmen başlı başına saçmalık, her ne olursa olsun ayakta dimdik durmalısın ki görsünler senin güçlü halini. Bir süre yalnız kalmalısın bence, kafanı topla bir güzel.

bana sıkıldığını söyledi..ne farkeder ki başka bir sebebin olması.onun için yaptıklarımdan beraber yaşadıklarımızdan sonra gitmeyi düşündükten sonra..biliyorm yeni birinin olması şu an erken ama çıktı biri karşıma.kafam karışması için olmuş sanki herşey..

birlikte oldum diye ömür boyu o kişiye katlanmak zorunda hissetmemelisin kendini.

bir hata yapmışsın tamam ama bunun bedelini ömür boyu ödeme bence canım o kişi seni gerçekten sevse yanında olurdu.

önüne bakmalısın canım erkekler için bu konu önemli tamam ama seni gerçekten seven biri için sorun olmayadabilir.

intihar falan da geçirme aklından.gün doğmadan neler doğar.

şimdi seven insan kabul eder sonra olur da evlenirsek başıma çarpar diye korkuyorum.ama doktora gidip birini kandırmaktan da korkuyorum.hatam uğruna da geri dönmek istemiyorum.o kadar aradayım ki..

şimdi seven insan kabul eder sonra olur da evlenirsek başıma çarpar diye korkuyorum.ama doktora gidip birini kandırmaktan da korkuyorum.hatam uğruna da geri dönmek istemiyorum.o kadar aradayım ki..

bu durum erkekten erkeğe göre değişir bilinmez ki evlenince ne olacağı.bir tek bu sorun için değil ki evlenince her konuda insanlar ne kadar değişebiliyorlar.bunu kimse önceden kestiremez.doktora gitme olayını da hiç etik bulmuyorum.insan yaşadıklarının arkasında durmalı.

İntihar filan ne biçim laflar bunlar? Sevgilinizle birlikte oldunuz ve ayrılınca kendinizi değersiz mi hissediyorsunuz, doğru mu anladım?
Lütfen kurtulun bu sağlıksız düşüncelerden, bedeniniz sizin ve onunla yaptıklarınız sizi bağlar, sevdiniz, aşık oldunuz ve olması gerekeni, normal olanı yaptınız, ayrılması sizin suçunuz değil, daha doğrusu sadece bu sebebe bağlanası bir sonuç değil ayrılık. Hayatınıza girecek muhtemel kişileri kandırmak filan, çok sağlıksız fikirler.
Bu bekaret tabusu kadar sağlıksız bir şey daha yok yemin ederim.

biz de çok aşıktık aileler de tanışmıştı evlenmeye gidiyordu..kim isterdi böyle olmasını..intihar etmeye çalıştım kaç kez yapamadım..korkuyorum herşeyden

bence yeni bir ilişkiye başlama şimdilik zamana bırak ve tamamen unut onu kimşe iştemezdi böle olmaşını bır hata yaptın ama omur boyu cekmıcekşin bunu korkma dimdik ayakta durr bedenın şana ait kimşe müdahale edemezzz o çocugada dönme artık :26:

Sen kendine güven ve ayakların yere sağlam bassın arkadaşım.

Herkesin geçmişi kendine! Seni seven her koşulda yanında olur.

Ama tek söyleyebileceğim bekaret konusuna önem veren erkekler daha ilişkinin başında bir şekilde bunu soruyor. Sakın yalan

söyleme yaşadıklarını anlat. Eğer sorun edecekse daha fazla üzülmeden daha işin başında yoluna bakarsın.

Bir de çok yakın bir arkadaşımın yaşadığı olaydan yola çıkarak küçük bir uyarı da yapmak istiyorum:

Bekareti soran ama sonrasında bakire olmadığını öğrenince sevgilisine -önemli değil- deyip, sonrasında onunla ilişkiye girip terkeden

erkekler de var piyasada aman dikkat!!!

Onun nasıl bir insan olduğunu anlamak sana düşüyor canım.

Allah yoluna iyileri çıkarsın.

cnm 4 yıllık ask bıtmez kolay kolay.. ama nefret kın araya gırdıgınde bıter. genelde kadınlar zor unutur erkekler ıcın ılıskı yıllar snrda bıtse o kadar koymaz. ztn seni sevseydı bırakıp gıtmezdı helekı beraber olp. ve suand sen baska bırıne asık oldysanda ona bence soylemelısın bırıl,yle brbr oldugunu... cnku ılerde evlendıgınde yzune vurulur bence... cnku her erkek bunu kabullenmez.... senın ıcın zor bı durum belkı ama soyle bence. snrdan acı cekmektnse soyle

bence önce kendine zaman ver daha yeni ayrılmışsın bir kafanı topla yeni bir ilişki için daha çok erken.
ayrıca hayatına biri girdiğinde de dürüst olmanı tavsiye ederim seni seven olduğun gibi kabul etsin etmiyorsa da yolver gitsin canım
bu arada erkek milletine güven olmayacağını görmüş oldun aşkından ölsen bile herşeyi zamanında yaşa bir hata yaptın asla tekrarlama

canım 3 ay geçti ama dün gibi daha.iyi birini buldum ona aşığım diyemem ama onunla mutluyum..aşkın artık beni bulabileceğini hiç sanmıyorum..söylemek istiyorum ama korkuyorum..ve eskiyi unutamıyorum kahretsin ki benden ayrılma diye yaptığı hatanın bedelini tek başıma ödüyorum en çok ta bu koyuyo..

bence en başından konuşun sonrası hüsran olmasın umarım anlayışlı biridir de mutlu sona ulaşırsın canım :)

Canım olmuş ile ölmüşe çare yok ve devir eskisi gibi değil konuşursun en başında kabul ederse eder etmezse onun kararı illa seni sen olduğun için kabul eden biri illa çıkar ama senin kendini frenlemen ile alakalı sonra birlikte olmak ister( Kullanmaya çalışır yada kullanır demek yanlış bana göre ) sende onaylarsın sonrasın da çekip giderken benim ile de yattın kim bilir ne haltlar yedin der psikolojini zedeler iyice.

o zaman napıcam ben

insanın daha yeni tanıştığı bir erkeğe ben bakire değilim diyebilmesi kolay değil bunu anlıyorum bu nedenle önce o erkeğin ağzını ara kadın erkek ilişkilerinden bahset dolaylı olarak bekaretten bahset sohbet sırasında bu konudaki düşüncesini az çok anlarsın hatta ailesinin yapısını öğrenmeye çalış tutucu bir aile mi değil mi bu bile sana bir fikir olur.eğer önemsiyorsa ilişkini başlamadan bitir açıkcası ben olsam böyle yapardım sonuçta bakire olmadığını sevgili olduğun her erkeğe söylemek doğru değil insanlara güven olmaz art niyetli insanlarla dolu dünya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…