aşk mümkün müdür hala?

bence söylemeyin hiçbir erkek bu kadar dürüstlüğü haketmiyor ve bu dürüstlüğü anlayıp idrak edecek olgunluğa hiçbiri sahip değil. o yüzden dürüst olayım diye koca bir ömrü en başından mahvetmeyin.konu evlilikse gidip diktirin ve sonsuza dek rahat edin. her zaman hayırlısı neyse o olsun.

kendine guven .. senı sen oldugu için kabul edıcek ınsanlar vardır muhakkak.. ustelık karsındakı ksınıın bısıler yasamadgını nerden bılıyorsun..

o sutten cıkmıs ak kasıkmı.. herkes hata yapar onemlı olan kabullenmek ve yoluna devam etmek. eger senı kabul etmıorsa yol ver gıtsin ..

o zaman napıcam ben

İlk önce o suratı düzelt zamanında bir karar vermişsin o zaman arkasında dur hayatta ezdirme kendini bir ilişkiye başlayacaksan yine ağlayarak ezik büzük durarak anlatma asla bak ben daha önce bir şeyler yaşadım pişman oldum beni böyle kabul edeceksen et diyeceksin ve ekleyeceksin kullanmaya çalışırsan bu ilişki biter ona göre diye ha sende kendini tutacaksın aman kız değilim zaten diye takılmayacaksın işte karşı tarafı haklı çıkartırsın o zaman.

Şuan ki devirde erkekler zaten güveneceği kadını eş istiyor çoğunluk olarak ortalık diktiren kekleyen sahtekardan geçilmiyor onlarda neyin ne olduğunu biliyor sonuçta. Asla kendini ezik görme kendine saygını yitirme eğer sen böyle olursan çevrende bu şekilde davranır sana. Sen dik duracaksın çevrende ona göre şekillenecek ve o çevreden biri ile illa tanışır mutlu sona ulaşırsın.

aklıma can yücelin sözü geldi... hayatına gelende başkasından gelmiştir belki... seni üzen biriylede aşk olmaz geçmişini yargılayanlada... 4 yıllık aşk biter. hemde öyle bi biterki... kestirip atıverirsin karşındaki seni iliğine kadar yıprattıysa eğer.

ben bir kişiyle birlikte oldum başkasına dokunamıyorum bile.ama erkekler takmıyo biri gelir biri geçer.şu an tanıştığım adamın da sanmıyorum birlikte olmadığını..inşallah hayatta iyi birileri de vardır,hata yapmam dememek lazımmış..

yaklaşık 3 ay oldu konuşmayı keseli ve bir ay önce benmle evlensene diye mesaj attı.dalga geçer gibi davranıyo ona mecbur olduğumu biliyo yapmadığı eziyet kalmadı bi aşk bu kadar cefayı hakediyomu..

ağzını aradım biraz.ben insanların geçmişini yargılamam bana gel nasıl olursan ol sen lazımsın bana dedi..bahsettiğim yeni tanıştığım kişi..ama ne olursa olsun korkuyorum söylemekten..zamana bıraktım..

şimdi seven insan kabul eder sonra olur da evlenirsek başıma çarpar diye korkuyorum.ama doktora gidip birini kandırmaktan da korkuyorum.hatam uğruna da geri dönmek istemiyorum.o kadar aradayım ki..
ne alakaya kaldımı öle erek acaba zaten sana güvenmeyen senı bekaretın için seven adamlada işin olmasın o zihniyettekı biriyle yani. ben olsam o sevgılıme dönmezdim ,kasıntı ,kendını nerelerde görüyo acaba benımle evlenseneymiş tip herif.bence sen o yenı tanıştıgın adamla başla yenı umut .yenı mutluluklar dilerim ardıma bakmam yerınde olsaydım

eskiye bende kıl oldum ne öyle dalga geçer gibi mesajla evlilik teklifi mi olurmuşsen onu sil gitsin canım
yenisi içinde zamana bıraktım demişsin en doğrusu bu.biraz daha tanımaya çalış hatta sen çok istekli görünme kendini geri çek seni çok istiyorsa bırak o çabalasın uğraşsın erkek milletini süründürmek gerek

evet canım kasıntının tekiydi.4 yıl boyunca mutlu ettiğinden fazla mutsuz etti ama aşk var dedim dayandım..o mesajdan sonra cevap vermedim zaten.bi de 14 şubatta biz ayrılmayız diye bi çiçek göndermiş.onun yerine bi küçük özür yazısı yada bi seni seviyorum yazsaydı bi umudum olurdu..hayatım dediğim insanın davranışları işte bunlar.ondan ayrıldığımda geçen yaz kaç kere okuduğum ile geldi kapılarda ağladı.bi insan bu kadar mı değişir ya da değişmiş gibi yapabildi o zamanlar ben kandım..

yaklaşık 3 ay oldu konuşmayı keseli ve bir ay önce benmle evlensene diye mesaj attı.dalga geçer gibi davranıyo ona mecbur olduğumu biliyo yapmadığı eziyet kalmadı bi aşk bu kadar cefayı hakediyomu..

aşk cefayı hakediyormu sorusuna girersek deinliğinde boğuluruz... neden ona mecbur hissediyorsun kendini... o sana mecbur hissediyormu kendini? işte sorunumuz bu bizim... hata yapmış olabilirsin. hiçkimse yapmıyrmu? kendine eziyet çektirme...

kaç yıllık aşklar bitiyor 4 yıl bişey değil benimde 3 yıllık bi ilişkim bitmişti o an sanki dünya üzerime yıkıldı ama şimdi o kişinin hayatında biri var ve umrumun 14:) en güzel cevap senin yüreğinde ne yapmak istiyosan onu yap ve asla üzülme...

Canım sen boşluktasın bence.. hangisini istediğini bilemiyorsun.
4 yıllık aşkını seviyor musun yoksa emeğin için mi devam etmek istiyorsun yoksa yaşananlar için mi?
Kalbin yenisi için mi atıyor? Atıyorsa bu insan neler düşünüyor bu konu için bilemeyiz. Bazı erkekler vardır ki sorun değil dese de sorun ediyor. Sanırım sadece görüntüde. Maalesef ki erkeklerin çoğu hala önemsiyor. Belki de mantık olarak güzel bulduğundan bilemiyorum tam olarak…neyse konu bu değil tabi. Sen kime karşı ne hissettiğini önce belirle.. sonraki aşama daha netleşir.

aşk mı emek mi yaşananlar mı bende bilmiyorum..daha doğrusu karar veremiyorum.sanki kalbim kimseye atmıyo artık ama şuan konuştuğum insanı da kaybetmek istemiyorum beni saçma bulabilirsiniz ama o kadar yıl mutsuz da olsa aşk için devam ettiğim kaba ilişkiden sonra biri beni düşünüyo belki bu yüzden kaybetmek istemiyorum ama aklım da kalbim de karar veremiyo ki eski sevgilim de şu an beni istiyo gibi davranmıyo.hayatını yaşıyo o..

bi arkadaşın yazdığını çok beğendim.Çok doğru konuşmuş..
''Ben çok düşündüm ama ya o ? Seven adam gelmez mi bir kez olsun?
Gelirdi.. Gelmedi.. :)'' Sözün bittiği yer..

Eski sevgilini düşünme daha eski adı üstünde eski... Sen artık yoluna bak devam et boş ver arkaya bakarak ileriye yürüyemezsin ki şuan ki kişi ile konuş yakından tanımaya bak zamanı geldiğinde düzgünce ağlak olmadan ezilerek büzülerek değil dimdik durarak konuş bunu bilerek sen ile bu yola devam ediyorsa etsin etmiyor ise umursama. Ha sorun değil der sonra cinsellik isterse sakın ama sakın birlikte olma çünki çekip giderse ve laf ederse tek laf edemezsin haklı çıkartırsın. Şimdi geçmişi boş ver sen bir bireysin seninde bir hayatın var kendi seçimlerin doğruların kimseye ezdirme kendini etrafını ona göre şekillendir olmuş bitmiş olayı kurcalamaz seni yorar başka da bir şey olmaz.

her gün yalanıyla yüzleşicek olan kendisi

son olanları anlatayım size.ayrılıktan 4 ay geçti.ve en son tanıştığım dediğimle bir ay oldu.onunla huzurluyum mutluyum ve sevmeye başladım.emin miyim değilim nasıl olayım ki.bugün ne oldu ben onu sylemek için başladım aslında.beni arayıp sormayan adam sevgim seni özledim demiş.evet kafam karışmadı diyemem ama eski günleri yeniden yaşayamam cesaretim yok.ya şimdiki insan onun duyguları.onu bırakabilirmiyim hayır.eskisi sevse 4 ay sonra mı bi özlediğini söyler..biz birbirimize eşimiz gibiydik farkımız da yoktu.evet hata da yaptık ama çok sevdik.asıl şimdi işler daha da karışıyo beni her halimle kabul eden seven bi adam ve benm 4 yıl gözünün içine baktığım beni sürekli terkedip sıkıldığında dönen bi adam..

adı üstünde eski ! Sizi bu kadar üzen birisini hiç düşünmeyin. Sürekli terk edip geri dönmüş. Yine aynısını yapar. Kendinizi kullandırmayn kendinizi. Yeni tanıştığınız kişiyle de Cinsellik yaşamayn sizi kullanmaya kalkar. Sizi Siz olduğunuz için sevecek birisi olsun hayatınızda. Hiç geçmişe bakmayın.

Aşk mümkün değil eskisiyle.Aşk bitmiş,ilişki bitmiş.3 aydır hiç konuşup görüşmediyseniz ayrılmışsınızdır.Sıkılıp giden adam geri dönse ne yazar,bi kaç ay sonra tekrar sıkılır ve gider. O yüzden geçmişini tarihe göm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…