Aşk mümkün müdür hala?

Mazikalbimdeyaradir

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Mart 2015
29
3
32
kızlar aşık oldum hemde çok fena Ama o beni reddeti arkadaş olduk .aradan bi buçuk ay geçti görüşmemiştik hiç dün beni bara davet etti gecenin bi vakti.gitmedim tabi ama çok üzüldüm.benim Hakkımda yanlış bişey mi düşündü acaba?onu hala aşık etmek istiyorum bu imkansız mı sizce ?

İ
kızlar aşık oldum hemde çok fena Ama o beni reddeti arkadaş olduk .aradan bi buçuk ay geçti görüşmemiştik hiç dün beni bara davet etti gecenin bi vakti.gitmedim tabi ama çok üzüldüm.benim Hakkımda yanlış bişey mi düşündü acaba?onu hala aşık etmek istiyorum bu imkansız mı sizce ?
mkansiz diye bisey yoktur diyorum lafa klasik bi cevapla:) anlat yardimci olalim neyin nesi kiminfesi nasil biri bi ucundan tutalum olayin blki yardimimiz dojunur hangimiz turlu turlu oyunlarla sevdicegimizi elde etme cabasina girmedik ki:KK43:

İ
mkansiz diye bisey yoktur diyorum lafa klasik bi cevapla:) anlat yardimci olalim neyin nesi kiminfesi nasil biri bi ucundan tutalum olayin blki yardimimiz dojunur hangimiz turlu turlu oyunlarla sevdicegimizi elde etme cabasina girmedik ki:KK43:

Hangimiz dusmedik kara sevdaya :)

İ
Şöyle ki biz kütüphanede tanıştık.bu çocuğa x diyelim şimdi bu x'in y diye bi Arkadaşı var benimde Yanımda b diye bi kız arkadaşım var.y benim arkadaşım b yi beğenmiş biz ara verip Bahçeye çıktığımızda bi Bahaneyle yanımıza geldiler y Hepimizle tanıştı x tenezzül bile etmedi Çevreyi izledi .sonra ertesi gün ben tek gitmiştim kütüphaneye y yine Yanıma gelmeye çalıştı b nin arkadaşıyım ya yaranıcak bana işte. Masalarına davet etti gitmedim filan ben ara verince tekrar geldiler Yan masaya oturdular y benle konuşmaya çalışıyo ama x arkasına dönük oturdu o derece cool.sonra ortak bi dersimiz varmış konu ondan açıldı filazoflardan filan bahsettik derken x nihayet sandalyesini bana doğru çevirip tanıştı benimle filan derken ertesi günlerde de muhabbet devam etti bana ben çok utangacım insanlar ukala sanıyo ama ilkkez bi kızla bu kadar çabuk anlaştım filan dedi numaramı Aldı baya ilgileniyordu yok çok karakterlisin zekisin falan filan derken ilk görüşte Aşka inanmam ama buna cidden hemencecik bişey hissettim.sonra bi anda kendini geri çekti bide ben bunun ağzından sevgilisi var mı diye laf alıyım derken bu trip atıyorum sanmış arkadaşlarına tripçi ya filan Demiş Hakkımda. Bende çocuk elden gitti daha kaybedeceğim bişey yok bari onun trip değil sevgilisini Öğrenmek için olduğunu söyliyim dedim sonuç reddedildim arkadaş olalım dedik.sonra öğrendim ki kendi amfisinde de çok kızı reddetmiş.hatta Gözüme girmişti ama dün daha önce hiç dışarıda bulunmadığımız halde gecenin bi vakti gel bara gidelim demesi garip.napayım nasıl bi yol izliyim?

Adam gayet net yavrucuğum.. Gez, eğlen, takıl modlarında
Kanma ..
Seni beğendiği ve zeki bulduğu için etkilenmiş olabilirsin ama senin ki de tam aşk gibi değil sanki

Neden gitmedin ki. Yani gitmek istiyorsan gitmek gerekiyordu, istemiyorsan gitmemekle iyi yapmışsın sen hissettiğin gibi davran bence. Yanlıs mı tanıdı yanlıs mı düşündü psklojisinden kurtul inan daha mutlu olursun.
Ya çünkü daha önce hiç buluşmadık ilk buluşmayı barda istemesi garip geldi diye gitmedim bide saat on buçukta mesaj Attı ben evden o saatte çıkamam bile en geç gece Yarısı evde olmam gerekiyo ailemle yaşıyorum malum ona da söyledim zaten.ama aşık Olduğum için Hakkımda farklı düşündüyse üzülüyorum işte.farklı düşünmüşse bile bunları kafasından silip kendime aşık etmem mümkün değil mi acaba?

Ya çünkü daha önce hiç buluşmadık ilk buluşmayı barda istemesi garip geldi diye gitmedim bide saat on buçukta mesaj Attı ben evden o saatte çıkamam bile en geç gece Yarısı evde olmam gerekiyo ailemle yaşıyorum malum ona da söyledim zaten.ama aşık Olduğum için Hakkımda farklı düşündüyse üzülüyorum işte.farklı düşünmüşse bile bunları kafasından silip kendime aşık etmem mümkün değil mi acaba?
Hakkında yanlış düşündüğünü sanmıyorum denemiş sadece redderken bide söz alsaydın keske. Bu saatte evden cıkamam ama gündüz bi kahve içeriz istersen gibi. Ya da bundan sonra mesaj at. O gece cıkamadım ama istersen şimdi bi kahve içeriz diye. Kendimi daha iyi anlatma fırsatı yaratmıs olursun.

Adam gayet net yavrucuğum.. Gez, eğlen, takıl modlarında
Kanma ..
Seni beğendiği ve zeki bulduğu için etkilenmiş olabilirsin ama senin ki de tam aşk gibi değil sanki
Size şöyle diyeyim mesaj gelince kalbimin sesini çok net duydum küt küt Attı ve gözlerimden yaş geldi mutluktan ben bi buçuk aydır ses bekliyodum ve bi buçuk aydır onu bi kere bile görmememe rağmen aklımdan bi saniye olsun çıkmadı ama Mesajı açınca aynı hızla üzüldüm :KK43:

X