ask mutsuzlugu...

Neden süründürecek?

Bir bayan arkadaşını aradığı için mi?

Ne var bunda...Yahu yapmayın ne kadar abartıyorsunuz herşeyi...

Sizlerin hiç mi normal erkek arkadaşları yok...

aynen ne kadar guzel soyledin gonul yorgunlugu cok doru,bu hic bi dert degil ben biliyom ama eskisi gibi birgun daha beter bisi olucak ve ben yine kötü durum olucam diye uzuluyorum.en iysi aslinda kafa iyice bir gelmeden kendine bir ilsiki yasamamak.

Merwosh kaç yaşındasın sakıncası yoksa 30u geçtinmi benmi yalnış anladım
79luyum cnm gostermiyon diyolar ama cogu herkez.Ama bu yasa kadar nebi evlilik nebi cocuk bundan sonrada hayatta olmaz boyle uzulmeye devam cunku hic kusursuz biri cikmaz karsimiza.

79luyum cnm gostermiyon diyolar ama cogu herkez.Ama bu yasa kadar nebi evlilik nebi cocuk bundan sonrada hayatta olmaz boyle uzulmeye devam cunku hic kusursuz biri cikmaz karsimiza.

O zaman sende kusursuzu arama canım.Ufak tefek şeyler her ilişkide olur,olmaz diye bir şey yok malesef.
Seviyorsan yazık etme ilişkine kendinide boş yere üzme derim

Son düzenleme:
Neden süründürecek?

Bir bayan arkadaşını aradığı için mi?

Ne var bunda...Yahu yapmayın ne kadar abartıyorsunuz herşeyi...

Sizlerin hiç mi normal erkek arkadaşları yok...

tabııkı arayacak arkadasları olabilir boyle bır durumda anlayıs gostermemek yanlıs.
ama merve bosuna işkillenmemiştir dıye dusunuyorum bir bayan hissedıyor normali ve anormali....

ah ben senı 20lı yaslarda sandım cnm gercekten cok sasırdım hıc gostermıosun konuna gelıncede bak bı dusun sen sılmıssın numaraları ama bırı aranmıs dıosun. aranma tarıhıne baktın mı? belkı cok eskı bı zamandır. ön yargılı olma cnm. ayrıca su tlf karıstırma olayına gelınce bende cok karıstırrım nıe karıstırmıcamkı o sewglılmse her seyını bılmem lazım yoksa nasıl ılerleyecek bu ıs?

gercekten bu tel numalarini silme filan cok tuhaf seyler..
bence size ilk teklifi o yaptiginda da kabul etmemeliydiniz..
rehberdeki erkek ya da kiz sayisina göre sevgi ispatlanmaz..
hadi diyelim siz size yalan söyledigini düsünüyorsunuz bu sebepten görüsmüyorsunuz
iliskiniz 3 aylik birsey neden bu kadar cok baglaniyorsunuz..kendinize zarar vermekten korkuyorsunuz...
deger mi?ilk konuyu okuyunca yasinizim kücük oldugunu düsündüm..
kendinize bunu yapmayin,sebep telefondaki kisiler ya da baska birsey herne olursa olsun
kendinize bunu yapmayin...
güvensiz bir iliskiye baslanmaz,eger onun sana senin ona güvenin yoksa hic baslamadan bitmesi herkes icin iyi olur..

merve konuyu cok fazla aydınlatmamıssın .kısa bır sekılde erkek arkadasınızın bır kızı aradıgını belırtıp aldatıldıgını ıfade etmıssın.
erkek arkadasınızın kız arkadasıda olabılır aradıgı kısı ,hemen aldattı dıye dusunmeye ıtmeyın kendınızı bu sızı yıpratır.
bılemezsın tabı belkı de kotu nıyetlı de aramıstır sıradan bır arakdaslık boyutunun ılerısındedır hıc bılemeyız tabıkı de ,ama
gercek bırsey varkı erkek mılletının hepsı aynı .ben senden kucugum sen daha ıyı bılırsın .nerede gordun allah askına dort dortluk kusursuz esıne
sevgılısıne sadık bır erkek .artık bana masal gıbı gelıyor .yok boyle bır erkek .
hepsı aynı bu erkek mılletının .bununla basedemılmenın ıkı yolu var .
ya asık olmayacak hayatına kımseyı sokmayacaksın yada
askı cok derın hassas yasamayacaksın ,herseyı dırdelemeyeceksın .
bu ıkı yoldan bırını denersen anca o zaman mutlu olursun .
ne yazık kı hıc bır erkek masum degıl .
askda bızım bıldıgımız gıbı degıl(mıs)zaman bunu gosterıyor.
yeryuzunde yok oyle esıne sadık kalan bır erkek .ben buna kesınlıkle artık ınanmıyorum .

Bence geçmişinde sana bişeyler yaşatmış bir insanla şuan hayatında olan insanı kıyaslama hep hataya düşersin böyle düşünürsen.. Seninki artık kıskançlıktan çıkmış güvensizlik olmuş. Gecenin bi yarısı birini arar saatlerce konuşur kıskanırsın anlarım da seninkisi biraz abartı bence canım.. Kendine de acı çektirme. Zaten sevgilinin gözü dışarı da olsaniye senin peşinden sürünsün değil mi ama.. İçini ferah tut ve geri dön... Böyle adamlar kolay bulunmuyor..

Resimlerin 30 yaşında gibi durmuyor kusura bakma.. daha çok 18 19 taş çatlasın 25 diyelim ..üstelik yanındaki kız arkadaşlarının yaşları bile o civarlarda..Hani ne bileyim 30 yasındaki bir kadın dudaklarını öne büzerek ne diye böyle garip tarzda fotoğraflar çekilsin ? bana açıkçası ilginç geldi :)

Al benden de o kadar...

sizi genelde yazıların altına ilk yorum yapan üye olarak görmeye alışmışım.. açıkçası yaptığınız yorumlar sizin hakkınızda güçlü yılmayan bir karekteriniz olduğunu düşündürmüştü.. ama intihar meselesine felan üzüldüm...neden hayatınızı tek kişiye bağlıyorsunuz ki... bir de kıskançlık insanı için için kemiren bi duygu bu huyunuzu bırakırsanız daha mutlu olacağınızı düşünüyorum.. sonuçta birilerinin hayatına onları kısıtlamak için değil mutlu olmak için giriyoruz

Benim yaşadıklarımı yaşasan demekki
Neler yapardın düşünmek bile istemiyorum :)))
Yapılacaklar basit
Hayatınızdaki başrol size ait
Diğer herkes yan rolde
Yani biri gidip biri gelir
Hem nede güzel kızsın elini sallasan ellisi
Yalan söylen biriyle beraber olma , üzülen sen olursun
Silkelen kendine gel
Çık dışarı hava al
Üzül , ağla ama ondan uzak dur
Bitmesi gereken yerde bitir
Zaman neyi değiştirmiyorki
Çektiğin acı bitiyor , sadece hayat devam ediyor

Son düzenleyen: Moderatör:

simdi bu yazdigin cumlede ben konumla ilgili birsey goremiyorum ... bu yorumu gidip resimlerimin altina yapabilirsin degilmi canim?ayrica kusura bakmam tesekkür ederim sadece..

Son düzenleme:

sildigim gun bir gun sonra aranmis cnm.bu kizda normal bir arkadasi degil... bende karistiririm cep telefonunu.ama bazilarina ayip gelebilir normal.Icim rahat etmesi lazim cunku guvenmiyorum kimseye..

bugun cok iyiyim.dün cok eskilere gittim aslinda bu cocuga kizmadim,eskisine kizdim yine..karisik biraz ama
sabah uyandigimda yeniden baslicam dedim herseye..insallah bu sefer iyi olur.eskileri dusunmek istemiyorum artik!!

bak ben de bi anlatayım sana aynı tel.mevzu kızı erkek ismiyle kaydetmiş ben yakaladım hala inkr ediodu ama en son kabul etti bende ayrıldım aynen kapımda yattı en son intihar etti bende dayanamadım ve barıstım ama hala aklımda ve hiç bişeyi unutmadım hala acısını çekıorum bundan önce bi ilşkm vardı tartsmıstık ve onun için intihara kalkıstım ve sonunda o da beni aldattıve ben ondan ayrıldım şimdi diorum o benı aldattnda ayrıldım peki bunda nıe ayrılamıorum die bilmıorum ama belki de o bnm için canına kıymazdı belki olur die devam edıorum ama yapılanlar unutlmuyr

sildigim gun bir gun sonra aranmis cnm.bu kizda normal bir arkadasi degil... bende karistiririm cep telefonunu.ama bazilarina ayip gelebilir normal.Icim rahat etmesi lazim cunku guvenmiyorum kimseye..

anladım cnm. ben cok guwendıgım halde bakıyorum . istedıgım zamanda bakarım. aynen baskalrına normal gelmeyebılır sen ıyı bı konus nıe aradın falan dıe baska cozemezsın sonucta bu konuyu

Seviyorsan otur konuş anla derdini neden yapmış.
Herkes hatalar yapabilir seni onunla aldattığını ne biliyosun?
Biraz düşün bakalım, insanın arkadaşı olamaz mı?
Sevgilisi var diye bütün kadınların cenaze namazını mı kılmalı hemen?
Merhaba diyemez mi ya da başka bir mevzu yüzünden görüşmüş olamaz mı?
Peşin hüküm kimseye bir şey kazandırmaz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…