- 11 Ocak 2010
- 1.854
- 41
- 358
aynen canım...
yaa bu erkeklerı hayatımızın merkezıne koyuyoruz malesef...
sana tavsıyem surundurmeye dewam acı cektıgını o bılmesın...
masum ve pişman olduguna ınanırsan dewam edıp etmeme tercıhı senın....
evet ınsanlar baskalarına akıl verıyor mantıklı dusunebılıyor ama kendılerıne geldi mi iş hata yapıyor....
yaaa her giden bir parça koparıyor...
canım senin gönül yorgunlugun var...
Allah karsına senı yormayacak mutlu edecek bırını cıkarsın
fazla düşünme...düşünsende düşünmesende üzülsende üzülmesende herşey olacagına varıyor....
bende süründürmeye dewam dıyorum......adam olsunlar artık yaaa %99 u aynı....su erkeklere hakettıklerı kadar deger werelım.....
79luyum cnm gostermiyon diyolar ama cogu herkez.Ama bu yasa kadar nebi evlilik nebi cocuk bundan sonrada hayatta olmaz boyle uzulmeye devam cunku hic kusursuz biri cikmaz karsimiza.Merwosh kaç yaşındasın sakıncası yoksa 30u geçtinmi benmi yalnış anladım
79luyum cnm gostermiyon diyolar ama cogu herkez.Ama bu yasa kadar nebi evlilik nebi cocuk bundan sonrada hayatta olmaz boyle uzulmeye devam cunku hic kusursuz biri cikmaz karsimiza.
Neden süründürecek?
Bir bayan arkadaşını aradığı için mi?
Ne var bunda...Yahu yapmayın ne kadar abartıyorsunuz herşeyi...
Sizlerin hiç mi normal erkek arkadaşları yok...
79luyum cnm gostermiyon diyolar ama cogu herkez.Ama bu yasa kadar nebi evlilik nebi cocuk bundan sonrada hayatta olmaz boyle uzulmeye devam cunku hic kusursuz biri cikmaz karsimiza.
Resimlerin 30 yaşında gibi durmuyor kusura bakma.. daha çok 18 19 taş çatlasın 25 diyelim ..üstelik yanındaki kız arkadaşlarının yaşları bile o civarlarda..Hani ne bileyim 30 yasındaki bir kadın dudaklarını öne büzerek ne diye böyle garip tarzda fotoğraflar çekilsin ? bana açıkçası ilginç geldi :)
Benim 2bucuk 3aylik bir iliskim vardi.1hafta oncesine ayrildim.Cep telefon rehberindeki butun kizlari silmistim.Bir baktim bitanesi duruyor,ve bikere aranmis.Bana diyor sen silmeyi unutmussun onu .aramadimda diyor.ama ortada.kayitlar felan duruyo yani aramis.herneyse sen istedigin gibi dusun dedi hicbisi soylemedi bn bisey yapmadim diyor.Ama ben silmistim herkesi cok cok eminim.Umursamaz davraniyorum simdi.Kapimda yatiyor.Ben cok kirildim.cok kiskanc biriyim.bu cocuguda seviyorum.simdi konusmuyorum onla ama icim icimi yiyor.Aci cekiyom kendi kendime.Boyle seyler oldumu uyuyamiyorum hep dusunup duruyorum.Ben eskilerdende bundan daha cok aci cektigim bir iliskim oldu,bundan 10yil kadar once.Ozamanlar intihar etmeye kalkmistim..bunyem cok cok cok zayif boyle seylerde acayip bir uzuntu olusuyor.okadar cok mutsuzum ki..simdide kendime birseyler yapmaktan korkuyorum...Ask acisi cekmek istemiyorum...konu ufacikk birsey ama sanki ben neler yasamis gibiyim.belki eski olaylar yuzunden boyleyim...
Resimlerin 30 yaşında gibi durmuyor kusura bakma.. daha çok 18 19 taş çatlasın 25 diyelim ..üstelik yanındaki kız arkadaşlarının yaşları bile o civarlarda..Hani ne bileyim 30 yasındaki bir kadın dudaklarını öne büzerek ne diye böyle garip tarzda fotoğraflar çekilsin ? bana açıkçası ilginç geldi :)
ah ben senı 20lı yaslarda sandım cnmgercekten cok sasırdım hıc gostermıosun konuna gelıncede bak bı dusun sen sılmıssın numaraları ama bırı aranmıs dıosun. aranma tarıhıne baktın mı? belkı cok eskı bı zamandır. ön yargılı olma cnm. ayrıca su tlf karıstırma olayına gelınce bende cok karıstırrım nıe karıstırmıcamkı o sewglılmse her seyını bılmem lazım yoksa nasıl ılerleyecek bu ıs?
sildigim gun bir gun sonra aranmis cnm.bu kizda normal bir arkadasi degil... bende karistiririm cep telefonunu.ama bazilarina ayip gelebilir normal.Icim rahat etmesi lazim cunku guvenmiyorum kimseye..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?