ask mutsuzlugu...

zamanında intihar edecek kadar ne yaşadında bu kadar hassaslaştın bilmiyorum.yalnız numara silmek falan çok çocukça.sık telefon değiştiren biri olarak numaralar sadece telimde yok.defterimde var.şu dünyada kim kusursuz ki.herkesin bir kusuru vardır en azından.ayrıca insanlar değişir şimdi hoşuna giden sonra gitmez.bunuda kusur olarak görürsün.şu forumda yakın yaşımı bulmaya bir bakımada sevindim.30 yaşındayım bende çünkü.zamanında bende çok kötü olaylar yaşadımyalnız geçmişe takılı kalmak onu geçmişte bırakmıyor.geçmişi bugüne getirme bence.bu çok yıpratıcı bir durum.ruh yorgunluğunu gayet iyi anlıyorum.iki hafta kadar önce yataktan çıkamadım.ki hiç hastalanmam bile.zaten hastalıktan yatmadım.üzüldüğüm bir haber aldım sonra hatıralara engel olamadım.bir baktım yorgunum.günde taş çatlasa 8 saat uyuyan ben 15-18 saat uyumaya başladım.sağımdan soluma dönecek halim kalmadı.ya kızım bu hal sana yakışıyor mu dedim.yaşamak istediğin hayat bu mu dedim.toplamaya çalışıorum kendimi.tabiii dile kolay.kremler maskeler kullanan kız 2 hafta duş almadı.düşünebiliyor musun.bence sal kendini rahatla.ondan sonra buraya yazmana bile gerek kalmayacağını düşünüyorum.

canım belkide kızla sıradan herhangi bir mevzuu için görüşmesi gerekiyodu bi şekilde numarasını birinden bulup konuşmuştur seninlede arasının bozulmaması için söylememiştir sana:26: bide bu açıdan bak canım ya bak seni sevip değer vermese öyle bir teklifte bulunmazdı numaraları silme gibi

Bu arkadaşın söylediklerine tamamen katılıyorum... ayrıca kusursuz erkek istemekte neyin nesi? kim kusursuz ki kusursuz birini bulmak mümkün olsun kimse mükemmel değildir ! bence biraz hayatınızdaki erkeğe güvenmeyi öğrenin güvensiz şüpheyle yaşanmaz ve kendinizede güvenin böyle çocukça şeylere gerek yok numara silmek falan yapacak adam her türlü yapar telefonu kontrol etmek çözüm değil aldatan kendine eder ve ortada abartılacak bir şey yok diye düşünüyorum!

Canım benim, fıstık gibi hatunsun.
Kendine güven, kıskanç olma.
Diyene bak, tam bir akrep hatunuyum
O yüzden kıskançlığını çooooook iyi anlıyorum tatlım, aynı krizler bende de oluyordu.
Son zamanlarda frenliyorum kendimi, ona da söyledim, dürüst ol, biri olunca uğraştırma beni diye

mervosh senin konulara yaptığın yorumlardan ben de diğer arkadaşlar gibi çok güçlü, karakterinden ödün vermeyen, olgun biri olarak düşünmüştüm seni çok şaşırdım gerçekten. ama bak kimse mükemmel değil olamaz da zaten. sen mükemmelmisin senin kusurların hataların yok mu. bak kendin diosun seneler önce hatalar yapıp çok üzmüşsün herkesi, üzülmüşsün de. kimse kusursuz olamaz öncelikle bunu kabul etmen gerekir. sonrasında erkek arkadaşından tam bi açıklama almalıydın kesin olarak öğrenmeliydin neyin ne olduğunu sonrasında seni aldattığından eminsen tabiki ayrılırdın ama bu durumda çok ortada kalmış herşey. belki de boş yere suçladın erkek arkadaşını ve şuanda da boş yere üzülüyosun. konunu başka bi gözle oku ve başka birine yorum yapar gibi yorum yap bence. o zaman doğru olanı sen de okuyacaksın

bu şahıs şuan evli olduğun, bebeğinin babasımı ?
zaten anlamadım evleneli 1 ay olmuş ama 12 haftalık hamilesin :44:
bebiş erken geldi sanırım

Bu kadar sıkarsanız her yaptıgı hareket olarak algılanabılır..Cok agır cızgılerınız var..tamam ınsan kıskanır ama kısıtlamak hos degıl hadı kısıtladın bu kadarı fazla bence.. hadı buna ragmen hala bu adam hayatınızda alında basınızın ustunde tasıyın :I

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…