hangi hakla cep telefonuna bakiyorsun ki bence saygisizlik bu..
adam iyi izin veriyor
ustelik numara siliyorsun
bence cok cocukca
boyle seylere gerek yok
askini rahat yasa
sikma kendinide sevgilinede
keyfine bak
cep tel, bilgisayar cüzdan vs insanin mahremidir bence
özeli yani
karsilikli yaptik bunu..ve once o yapti teklif ondan geldi beraber sildik yani...
canim ask acisi cekecek birsey yok bence.
burda ciddi sorunlar yasayanlara ne guzel akillar veriyorsun
gayet akilli mantikli insansin
ugrasma bence
ortada bisi yok
yok ama iste yikilyiorum hemen.o simdi belki yatiyor rahat rahat simdi ben uyuyamam sabaha kadar sigara ic dusun dur,bende biliyom aslinda hic umrumda olmaz ama eskiler geldi aklima...onun icin hepmi bir sorun olur bir iliskilerimde.
aman aman hemen umutsuzluga kapılma üzülme bukadar...
hem bunda ne war sen benım son konumu okumadıysan bı bak ben öleyim ozaman
telefondan isim siliyorsun ama erkek adıyla kızları da kaydediyorlar ne bileyim bunun güvencesi yok ki. kendine acı çektirme hiç toparlan sen güçlü bir kızsın bence öyle seziyorum. ondan ayrılan sensin bırak da o üzülsün.
canım sen kendini bildiğin için bu seferde ya kötü bir şekildde acı çekersem diye düşünüyorsun.Düşüncelerini serbest bırak rahatla olucagı varsa dönup dolaşıp tekrar başlarsınız
aynen canım...
yaa bu erkeklerı hayatımızın merkezıne koyuyoruz malesef...
sana tavsıyem surundurmeye dewam acı cektıgını o bılmesın...
masum ve pişman olduguna ınanırsan dewam edıp etmeme tercıhı senın....
aynen oyle eskiden cok aci cektim annemi babami cok uzdum bu sebeblerden.Artik 30u gectim yasim. diyom hic bir sorun olmayan biri olsun artik.hic boyle seylere gelemiyomusum ben.
Canım sen 30'larımdayım diyorsun...Ne yalan söyleyim,ben konunuzu okuyunca bir ergenlik döneminde birisi sandım. Ben sizden de küçüğüm.
Malesef hayatta sorunsuz birşey olmuyor fakat çoğunlukla olan sorunlar bizim yarattıklarımız oluyor.Senin örneğinde olduğu gibi...
Biz etrafa güvenle,saygıyla,bir bütün ile olması gerektiği gibi bakarsak o zaman böyle küçük işler ve hesaplarla uğraşamayacak kadar takıntısız hale geliriz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?