ask mutsuzlugu...

MerwoSh

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2012
1.242
4
0
Antalya
Benim 2bucuk 3aylik bir iliskim vardi.1hafta oncesine ayrildim.Cep telefon rehberindeki butun kizlari silmistim.Bir baktim bitanesi duruyor,ve bikere aranmis.Bana diyor sen silmeyi unutmussun onu .aramadimda diyor.ama ortada.kayitlar felan duruyo yani aramis.herneyse sen istedigin gibi dusun dedi hicbisi soylemedi bn bisey yapmadim diyor.Ama ben silmistim herkesi cok cok eminim.Umursamaz davraniyorum simdi.Kapimda yatiyor.Ben cok kirildim.cok kiskanc biriyim.bu cocuguda seviyorum.simdi konusmuyorum onla ama icim icimi yiyor.Aci cekiyom kendi kendime.Boyle seyler oldumu uyuyamiyorum hep dusunup duruyorum.Ben eskilerdende bundan daha cok aci cektigim bir iliskim oldu,bundan 10yil kadar once.Ozamanlar intihar etmeye kalkmistim..bunyem cok cok cok zayif boyle seylerde acayip bir uzuntu olusuyor.okadar cok mutsuzum ki..simdide kendime birseyler yapmaktan korkuyorum...Ask acisi cekmek istemiyorum...konu ufacikk birsey ama sanki ben neler yasamis gibiyim.belki eski olaylar yuzunden boyleyim...

hangi hakla cep telefonuna bakiyorsun ki bence saygisizlik bu..
adam iyi izin veriyor
ustelik numara siliyorsun
bence cok cocukca
boyle seylere gerek yok
askini rahat yasa
sikma kendinide sevgilinede
keyfine bak
cep tel, bilgisayar cüzdan vs insanin mahremidir bence
özeli yani

karsilikli yaptik bunu..ve once o yapti teklif ondan geldi beraber sildik yani...

canim ask acisi cekecek birsey yok bence.
burda ciddi sorunlar yasayanlara ne guzel akillar veriyorsun
gayet akilli mantikli insansin
ugrasma bence
ortada bisi yok

yok ama iste yikilyiorum hemen.o simdi belki yatiyor rahat rahat simdi ben uyuyamam sabaha kadar sigara ic dusun dur,bende biliyom aslinda hic umrumda olmaz ama eskiler geldi aklima...onun icin hepmi bir sorun olur bir iliskilerimde.

yok ama iste yikilyiorum hemen.o simdi belki yatiyor rahat rahat simdi ben uyuyamam sabaha kadar sigara ic dusun dur,bende biliyom aslinda hic umrumda olmaz ama eskiler geldi aklima...onun icin hepmi bir sorun olur bir iliskilerimde.

evet eskileri düsünürsen sorun olur
kücük seyleri düsünürsen sorun olur
sigara da ayni sekilde )
o zaman söyle yap;
acili sarkilar dinle
agla
resimlere bak
anilarini getir aklina
üzül
uykudan gözlerin düsene kadar agla
haa o su an ya keyine bakiyodur
yada coktan uyumustur

dertmi ariyosun Allah gercekten dert vermesin
AMIN )

aman aman hemen umutsuzluga kapılma üzülme bukadar...
hem bunda ne war sen benım son konumu okumadıysan bı bak ben öleyim ozaman

telefondan isim siliyorsun ama erkek adıyla kızları da kaydediyorlar ne bileyim bunun güvencesi yok ki. kendine acı çektirme hiç toparlan sen güçlü bir kızsın bence öyle seziyorum. ondan ayrılan sensin bırak da o üzülsün.

Erkeklerın hepsı aynı b.k canları cehenneme 1kısıyle yetınmeyı beceremıyolar ıste

canım sen kendini bildiğin için bu seferde ya kötü bir şekildde acı çekersem diye düşünüyorsun.Düşüncelerini serbest bırak rahatla olucagı varsa dönup dolaşıp tekrar başlarsınız

aynen canım...
yaa bu erkeklerı hayatımızın merkezıne koyuyoruz malesef...
sana tavsıyem surundurmeye dewam acı cektıgını o bılmesın...
masum ve pişman olduguna ınanırsan dewam edıp etmeme tercıhı senın....

evet gucluyum ama konu ask olunca,birini sevmesem bile yine üzülürdum .S herkese cok iyi akil veriyorum oyle yap boyle yap,bilmis bilmis konusurum ama terzi kendi sokünü dikemez hesabi.

canım sen kendini bildiğin için bu seferde ya kötü bir şekildde acı çekersem diye düşünüyorsun.Düşüncelerini serbest bırak rahatla olucagı varsa dönup dolaşıp tekrar başlarsınız

aynen oyle eskiden cok aci cektim annemi babami cok uzdum bu sebeblerden.Artik 30u gectim yasim. diyom hic bir sorun olmayan biri olsun artik.hic boyle seylere gelemiyomusum ben.

Kusura bakmayın ama birbirinize yaptıklarınız çok gereksiz ve çocukca hareketler.

Eğer siz buna "kıskançlık" diyorsanız bu apayrı bir tuhaflık! Bu sadece düpedüz saygısızlık...

Eğer kontrol edilemeyen davranışlar sergiliyorsanız bu konuda yardım almanızı öneririm.

tesekkür ederim cnm yorumun icin senin durumunada uzuldum insan yediremiyor demi.
benki cok umursmaaz davranirim boyle,ama icimde neler kopar onlar bilmez.

evet ınsanlar baskalarına akıl verıyor mantıklı dusunebılıyor ama kendılerıne geldi mi iş hata yapıyor....

yaaa her giden bir parça koparıyor...

canım senin gönül yorgunlugun var...

Allah karsına senı yormayacak mutlu edecek bırını cıkarsın

fazla düşünme...düşünsende düşünmesende üzülsende üzülmesende herşey olacagına varıyor....

bende süründürmeye dewam dıyorum......adam olsunlar artık yaaa %99 u aynı....su erkeklere hakettıklerı kadar deger werelım.....

aynen oyle eskiden cok aci cektim annemi babami cok uzdum bu sebeblerden.Artik 30u gectim yasim. diyom hic bir sorun olmayan biri olsun artik.hic boyle seylere gelemiyomusum ben.

Canım sen 30'larımdayım diyorsun...Ne yalan söyleyim,ben konunuzu okuyunca bir ergenlik döneminde birisi sandım. Ben sizden de küçüğüm.

Malesef hayatta sorunsuz birşey olmuyor fakat çoğunlukla olan sorunlar bizim yarattıklarımız oluyor.Senin örneğinde olduğu gibi...

Biz etrafa güvenle,saygıyla,bir bütün ile olması gerektiği gibi bakarsak o zaman böyle küçük işler ve hesaplarla uğraşamayacak kadar takıntısız hale geliriz.

evet haklisin

Merwosh kaç yaşındasın sakıncası yoksa 30u geçtinmi benmi yalnış anladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…