- 7 Haziran 2015
- 1.238
- 1.659
- 63
- Konu Sahibi lavieenrose_
-
elin oğlu programını belki biliyorsundur. orda tatlı mı tatlı bi italyan var. eşi türk. ikisini de hep takip ediyorum çok tatlı bi çift.
bi gün kadın tanışma hikayelerini anlatmıştı. 30 a yakınken ya da 30 ken tanımış bu adamı. bi gün arkadaşı aramış yemeğe çağırmış ''toplanıcaz sen de gel bi italyan var çok tatlı'' falan :) kadın önce gitmek istememiş sonra binbir ısrarla gitmiş yemeğe. italyanı da görünce ''aman'' demiş , '' italyan italyan dediğin de bu muydu'' falan :)
sonra bu italyanla tanışmış iki saat sohbet etmişler, kadın diyor ki ''2 saat sonra biz caddenin ortasında dans ediyorduk o derece'' diyor. şimdi de bi oğulları var :)
eğer gitmezsen ömür boyu içinde bi pişmanlık kalacak. ama gidersen çok çok ne kaybedersin ki? umutlanma, bel bağlama, kendini kaptırma ama yine de bi dene. hayatta herşey olabilir.
ırk din meselesine gelince de, iki kişi birbirini sevdi mi benim için önemli olmayan şeyler açıkçası. ben olsam sevdiğim, sevildiğim, anlaştığım bi ilişkide dinimiz ırkımız farklı diye sorun çıkarmazdım.
ya Allah razi olsun, ben fazla takiyorum kafama galiba
yani karsi tarafida umutlandirip aman, ben yapamicam demek istemiyorum sonradan
iyiki buraya yazmaya karar vermisim, icime su serptiniz
evet biliyorum o programi, bak onlar hic aklima gelmemisti
ben bi iki bölüm izlim en iyisi :)
Sen bu konuyu haftaya açsaydın biz seni bu gazla ertesi günü adamla tanışmaya bile yollardık
Erken davranmışsın
yani sonuçta kaybedeceğin bişey yok :) ordakilerin bi kaçı da evli türklerle çokta iyi anlaşıyorlar valla :)
bence akillilik etmisim, yoksa bu gazla fena olurdu
ya ben böyle diyorumda vallah aslinda buzzzz gibi bir insanim disariya karsi, ne olucak bilmiyorum
Git diyoz iste sana
Buzluk erir su olur akar
(Bir önce ki konudan kaldım ben)
ben hafta arasi tekrar bi cesaret toplamak adina takilirim buralara :))
ne konusu, kim erimiski?
Sen adamı görünce erirsin belki, buzluk gider diyorum
desifre olmak gibi bi korkum olmasaydi söyle yan yana resim koyardim iki tane, yakisiyormuyuz diye anket yapardim
aslında ben seni de onu da çok merak ettim, daha çok seniama şimdi insanlara da hadi fotoğrafını gönder bakayım diyemiyorsun ki
Kesinlikle mütevazi davranacaktır yine adama yakışıklı felan diyorda kendide manken gibi hem güzel hemde boylu poslu
siz nerden gördünüz tanıyor musunuz :))
Geçen sene baya bi konuşup dertleşmiştik
Gerçek hayat'da görmedim ama resimlerini gördüm huyu kadar kendi'de güzel
ya merak ettim şimdi :) gelsin de fotoğrafını isteyeceğim güvenirse gönderir güvenmezse canı sağolsun :))
:)) daha önce'den konuşmuşluğunuz var'mı?
Baya baya arkasından sohbet'e başladık :)
hahaha aynen öyle oldu :)) malesef daha önce hiç konuşmadık bu konuyla beraber gördüm kendisini :)
Hahahaha sen böyle merak edince bende konuşmuşluğunuz var sanmıştım
:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?